2024
 
7.2.2024 Olgan ja Vilin pennut syntyivät

Olgalle ja Vilille syntyi kompakti 4 pennun pentue, 2 tyttöä ja 2 poikaa. Olga oli erinomainen synnyttäjä, pennut virkeitä ja jänteviä. Pentujen elo on lähtenyt hienosti käyntiin hoivaavan emon suojissa.

Olga gave birth to 2 girls and 2 boys, they are all doing great.
 
 
26-27.1.2024 Kaunas 2X INT

Vuoden näyttelyt startattiin pitkällä matkustamisella Liettuan Kaunakseen. Kaunaksessa oli tarkoitus osallistua kolmen päivän näyttelyihin mutta hyvän menestyksen myötä tuo typistettiin tarkoituksella kahteen päivään. Lolalle lähdettiin hakemaan Liettuan juniorisertejä. Perjantaina Lola oli ROP-juniori saaden JSERTin ja JCACIBin. Lauantaina sama tulos lisättýnä upealla ROP-tuloksella. Tämän myötä Lolasta tulikin Liettuan Juniorimuotovalio. Lolan seuraneitinä reissussa mukana 4kk ikäinen Kerttu, Greyfun's Iskrock Gretel One Of ten joka oli myös kehässä ollen molempina päivinä ROP-Baby :).

Tuomari perjantaina Aleksandra Palumbo ja lauantaina Harto Stockmari

Lola was BOB-jun on both days and also BOB on Saturday, she is now Lithuanian Junior Champion. Greyfun's Iskrock Gretel One Of ten "Kerttu" was BOB-baby on both shows, our judges were Aleksandra Palumbo and Harto Stockmari.
 
Kerttu
 
Lola perjantaina

Lola ROP lauantaina

 
2.1.2024 Demi kävi luustokuvissa

Demi, Greyfun's Xtra Black But Xtreme Mixed (sininen keskikokoinen) kävi luustokuvissa. Tulokset olivat upeat eli lonkat A/A, kyynärät 0/0, selkä LTV0, SP0 ja VA0. Samalla tutkittiin myös polvet 0/0 ja kuunneltiin sydän; ei sivuääniä.

Greyfun's Xtra Black But Xtreme Mixed was healt checked: hips A/A, elbows 0/0, back LTV0, SP0 & VA0, knees 0/0 and heart has no murmurs.

2023
 
26.12.2023 Suloisia joulun lapsia

Elville (Greyfun's Yes i'm A New Star) ja Onarille (Onar Von Der Hundisburg) syntyi Tapaninpäivänä 4 potraa pentua, kolme narttua ja uros. Pennut olivat vahvoja ja jänteviä, Elvistä kuoriutui heti huolehtiva emo.

Greyfun's Yes i'm A New Star gave birth four puppies, 3 girls and one boy. Litter is sired by Onar Von Der Hundisburg.
 
 
16-17.12.2023 HKI Messukeskus, Nord ja INT näyttelyt

Pyörähdimme Messarissa Lolan ja Olgan kanssa. Olga toimi vähän niinkuin Lolan seuraneitinä, tuloksetkin olivat sen mukaiset. Lauantaina Olga oli PN2, vara-Nord. Sunnuntaina VAL2. Lola taasen veti hienosti viikonlopun ollen molempina päivinä junnuluokan voittaja, lauantaina VSP-Juniori ja sunnuntaina ROP-juniori ja PN2. Sunnuntaina saatiin Lolalle myös J-Cacib joten saatujen junioricacibien myötä Lolasta tuli myös Kansainvälinen juniorimuotovalio (vielä vahvistamaton). Pari mukavaa titteliäkin tarttui mukaan, lauantailta Helsingin juniorivoittaja -23 ja sunnuntaina Juniorivoittaja -23. lauantaina tuomarina Alexandra Drott Staedler ja sunnuntaina Leni Finne.

  Greyfu's Quick Queen Lady Lola "Lola" won junior class on both shows, she is now Helsinki Junior Winner and Finnish Junior Winnet 2023 and new International Junior Champion. Olga was BB-2nd on Saturday and 2nd in champion class on Sunday. Our judges were Alexandra Drott Staedler and Leni Finne.
 
Olga lauantaina
 
Lola sunnuntaina ROP-juniori
 
11-12.11.2023 Latvia Riika 2 x KV

Lähdettiin sitten heti muutama päivä Tartton jälkeen ajelemaan Riikaan näyttelyihin, nyt kahden koiran kera. Mukana nyt kaksi koiraa, Lola ja Olga. Olga oli tosin ilmoitettu vain sunnuntaille mutta toimii kivana seuraneitinä Lolalle.

Lauantaina Lola oli hienosti PN2, sai JSERTin tullen Latvian juniorimuotovalioksi. Sunnuntaina kehään menivät Lola ja Olga, Lola hienosti PN3 ja Riikan juniorivoittaja -23. Olga meni intoa puhkuen kehässä ollen paras narttu, VSP ja uusi tittelikin mukaan eli Riikan voittaja -23.

Lauantaina tuomarina Marla Ceccarelli, Italia
Sunnuntaina tuomarina Krystyna Opara, Puola

  Greyfu's Quick Queen Lady Lola was BB-2nd wit jun-CAC >> LT JCH on Saturday, BB-3rd and Riga JW-23. Olga was BOS and Riga W-23. Our judges were Marla Ceccarelli IT and Krystyna Opara PL.
 

Lola ja lauantain tuomari Ceccarelli
 

ROP Honeypenny Exclusive Ezra ja VSP Olga

 
4-5.11.2023 Viro Tartto 2 x KV

Tartton kansainvälisissä näyttelyissä Lola, Greyfu's Quick Queen Lady Lola, loisti upeasti ollen molempina päivinä ROP, JunROP, JSERT, J-CACIB. Lauantain tuomarina Svein Bjornes, Tanska ja sunnuntaina Vincenzo Pontone, Italia.

Greyfu's Quick Queen Lady Lola was BOB and BOB-jun with jun-CAC and jun-CACIB on both days. Judges were Svein Bjornes DK and Vincenzo Pontone IT.
 

Lola ja tuomari Pontone

 
7.10.2023 Hämeenlinna RN

Jihuu, Konsti teki sen kolmessa peräkkäisessä näyttelyssä! Eli Suomen Juniorimuotovalion titteli on nyt totta. Konsti oli upeasti ROP, ROP-juniori saaden JUN SERT, SERT. Tuomari Tanya Ahlman-Stockmari. Todella kova saavutus erittäin tarkan tuomarin silmien alla. Olette aikamoinen pari Konsti ja Nea, paljon onnea!!

Greyfun's Oh I'll Always Be Yours was BOB & BOB-jun with CAC and jun-CAC, he is now Finnish Junior Champion. Our judge was Tanya Ahlman-Stockmari.
 
 
23.9.2023 Hyvinkää KR

Konsti jatkoi hienoa näyttelymenestystään Hyvinkään näyttelyssä ollen jälleen PU2, JUN SERT ja VSP JUniori. Tuomarina Helin Tenson.

Greyfun's Oh I'll Always Be Yours was BM-2nd and BOS-jun with jun-CAC under Helin Tenson.
 
 
16.9.2023 Vihti KR

Konsti, Greyfun's Oh I'll Always Be Yours esiintyi toisen kerran junioriluokassa. Ja kerrassaan hienosti esiintyikin. JUN1, JUK1, SA, PU2, JUN SERT ja SERT. ROP-juniori. Tuomarina Tiina Taulos. Onnea Konsti ja Nea!

Greyfun's Oh I'll Always Be Yours "Konsti" was BM-2nd and BOB-jun with CAC and jun-CAC under Tiina Taulos.
 
 
2.9.2023 Martan ja Vilin pennut syntyivät

Martalle ja Vilille syntyi lauantaina 2.9. huikeat 10 pentua, kaikki todella elinvoimaisia ja jänteviä pentuja. Aikamoinen työmaa tämä pentue oli, 7-8 viikon pesu-, trimmaus-, sosiaalistamisrumban jälkeen olo oli kaikkensa antanut. Niin minä kuin Marttakin.

Martta gave birth to 10 puppies on 2nd of September.
 
 
27.8.2023 Heinola KR

Heinola kruunasi tämän 4 näyttelyn sarjan eli Lola upeasti ROP ja junROP! Tuomari Valentinas Stiklius, Liettua.

Lola BOB and BOB-jun again! Judge was Valentinas Stiklius from Lithuania.
 

Lola ROP

 
26.8.2023 Kouvola KR

Oi Lola minkä teit! Kolme näyttelyä 2 viikon sisällä, kolme juniorisertiä ja Suomen Juniorimuotovalion arvo! Sen lisäksi kaksi SERTiä ja kerran ROP ja kaksi kertaa VSP. Kouvolassa siis PN1, VSP, junVSP ,JSERT, JMVA. Tuomari George Schogol, Georgia.

Lola was BOS and BOS-jun with final jun-CAC under George Schogol from Georgia. She is now Finnish Junior Champion!
 

Iconic William Morris ROP ja Lola VSP


Lola liikkeessä
 
Yhteiskuvassa :)
 
19.8.2023 Ylöjärvi RN

Lola, G Quick Queen Lady Lola osallistui toisen kerran junioriluokkaan ja menestys oli taas huippuluokkaa eli PN1, SERT, JunSERT ja VSP ja VSP-juniori. Tuomarina Anita Al-Bachy. Nyt onkin sitten tavalliset sertit kasassa tuonne 2v saakka, sitten vasta on mahdollisuus siihen kolmanteen. Harjoituksia edelleen tarvitaan eli uusia näyttelyitä miettimään :)

Greyfun's Quick Queen Lady Lola was BOS & BOS-jun with CAC and jun-CAC under Anita Al-Bachy.
 
ROP-kehä
 
ROP Vivat Hero Iz Mimoletnogo Videnija ja VSP Lola
 
13.8.2023 Helsinki SKKY:n erikoisnäyttely

Lola, Greyfun's Quick Queen Lady Lola osallistui ensimmäistä kertaa junnuluokkaan täytettyään juuri 9kk. Ja aivan uskomattoman hienosti meni nyt, Lola oli intoa ja iloa täynnä mikä näkyi esiintymisessä. Lopputulos oli jotain odottamatonta eli ROP, JunROP, SERT ja JunSERT. Huhhuh, ihan jäi sanattomaksi, onnellisena tuosta pienestä :). Tuomarina Arild Thorvaldsen, Norja.

Greyfun's Quick Queen Lady Lola was BOB & BOB-jun with CAC and jun-CAC under Arild Thorvaldsen from Norway!
 
Lola liikkeessä
 
Arvostelussa
 
Lola ROP
 
 
29.7.2023 Riihimäki KR

Riihimäen näyttelyssä harjoiteltiin kehäjuttuja pentujen kanssa eli Lola sekä Konsti, Greyfun's Oh I'll Always Be Yours, olivat kehässä. Konsti urospentuna sai KPn ollen VSP-pentu ja Lola ROP-pentu. Hienot pienet, seuraavaksi siirrytäänkin sitten harjoittelemaan juniorikehiin. Kääpiöissä Pian junnunarttu Luna, Greyfun's Luxurious Play Girl Lorette oli PN3. Tuomari Hilkka Salohalla.

Lola was BOB-puppy and Greyfun's Oh I'll Always Be Yours BOS-puppy. Miniature Greyfun's Luxurious Play Girl Lorette was BB-3rd, our judge was Hilkka Salohalla.
 

Konsti


Konsti VSP-pentu ja Lola ROP-pentu

 
9.7.2023 Saarijärvi KR
 
Laukaalta jatkettiin matkaa Saarijärvelle. Sadekin hellitti lauantaina illan aikana myös Saarijärveltä ja sunnuntain kehät käytiinkin sitten kauniissa auringonpaisteessa. Lola hienosti ROP-pentu ja Olga ROP. Tuomari Harto Stockmari. Tämän näyttelyn jälkeen olikin mukava ottaa muutaman päivän lomailut Tuurissa.

Lola was BOB puppy and Olga BOB under Harto Stockmari.
 

ROP Olga ja VSP Villanellen Like A Rockstar David Bowie

 

Lola
 

Olga ja Lola

 
8.7.2023 Villakoirien erikoisnäyttely Laukaa

Erikoisnäyttelyn rotukehät käytiin lähes kaatosateen alla ja koirat olivat kehän jälkeen juurikin sen näköisiäkin. Pennuissa Lola sai KP, PEK2 ja kaikesta näki että lotisevassa nurmikentässä juokseminen ei ollut Lolan mieleen. Olgaa taasen vesisade eikä märkyys juurikaan haitannut, Olga voitti upeasti ison narttujen PN kehän ollen lopulta VSP. Tuomari Andrew Hoblin, Iso-Britannia.

Näyttelyssä palkittiin myös vuoden 2022 voitokkaimmat näyttelyvillakoirat ja Olga kävi pokkaamassa 1. palkinnon keskikokoisissa! (aprikoosi/harmaa/punainen). Niin ylpeä ja onnellinen tuosta kauniista ja super upean luonteen omaavasta koirasta

Lola 2nd in puppy class with HP, Olga was BOS! Our judge was Andrew Hoblin from UK.
 

Lola

Olga


ROP Goldfire's Iskra ja VSP Olga

 
2.7.2023 Tuusula KR

Bella , Greyfun's Midsummer Sunshine sai kolmannen SERTin ja näin Bellasta tuli Suomen muotovalio! paljon onnea Bella ja Bellan kotijoukot, perhe Sandholm. samassa näyttelyssä Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer 10.5v, oli Vet ROP ja PN2. Tuomarina Tarja Löfman.

Greyfun's Midsummer Sunshine got CAC and is a new Finnish Champion! Greyfun's Play Girl Musketeer was BOB-vet and BB-2nd under Tarja Löfman.
 
 
 
23-24.6.2023 Jyväskylä KR ja Jyväskylä INT

Juhannusta vietettiin näyttelyiden merkeissä Jyväskylässä. Mukavassa säässä mukavia tuloksia eli lauantaina Lola, G Quick Queen Lady Lola pennuissa ROP-pentu ja sunnuntaina VSP-pentu. Olga lauantaina ROP ja sunnuntaina PN2, CACIB. Lauantain tuomari Jean jacques Dupas, Ranska ja sunnuntain tuomari Guillaume Tytgat, Ranska.

Greyfun's Quick Queen Lady Lola BOB-puppy on Saturday and BOS-puppy on Sunday. Olga was BOB on Saturday and BB-2nd with CACIB on Sunday. Our judges were Jean Jacques Dupas and Guillaume Tytgat from France.
 
Lola hieman vauhdikkaana
VSP Olymbinar's Xenakis ja ROP Olga
 
10-11.6.2023 Paimio RN

Paimion ryhmänäyttelyssä kävi Nelli, Greyfun's Oh Yes What A Superwoman, kokeilemassa näyttelykehiä pentuluokassa. Hienosti se menikin, Nelli oli molempina päivinä ROP-pentu hienoilla arvosteluilla. Lauantaina tuomarina Leila Stenlund ja sunnuntaina Tomas Rohlin.

Greyfun's Oh Yes What A Superwoman was BOB-puppy on both days under Leila Stenlund and Tomas Rohlin.
 
 
4.1 Pentukerta Lohjalla

Nelli 9vk (G Oh Yes What A Superwoman) ja Lola 8vk (G Quick Queen Lady Lola) treffasivat toisensa Lohjalla pentutapaamisessa. Ja olihan heillä ja meillä todella mukavaa. Pennut tutustuivat toisiinsa ja muihin pentuihin, erilaisiin alustoihin, pöytään, esteisiin, älypeleihin ym. Vauhtiakin riitti kun tutuksi tultiin :)

Nelli 9 weeks (G Oh Yes What A Superwoman) and Lola 8 weeks (G Quick Queen Lady Lola) were on a playdate.
 
Tytöt ja kavereita
 
Nelli
 
Pöytätreeniä
 
Herkkuja meille!
 
Kaverin kanssa
 
Nenätyöskentelyä
 
Lola
 
Kaikenmoisia tötteröitä
 
Nelli tutustuu alustoihin
 
Villistanssia
 
Oma kuva-kiva kuva :).

2022
 
2-4.12.2022 Hki Messukeskus Nord x 2 ja KV 

Yhden koiran taktiikalla 3 päivän näyttelyt Messarissa. Olihan rankkaa! Olgan kanssa reissussa ja olihan tuo ihan upea näyttelyputki. Perjantaina Olga oli ROP saaden NORDSertin, lauantaina PN4 ja sunnuntaina uoeasti VSP saaden CACIBin. Perjantaina tuomarina Petru Muntean Romaniasta, lauantaina Jukka Lillstrang Von Wendt ja sunnuntaina Stefan Wächter Saksasta.

Only Olga attended to three shows and she was successful as she was BOB on friday with nord-CAC and HeW-title, BB 4th on Saturday and BOS on Sunday with CACIB and FiW-title. Our judges were Petru Muntean from Romania, Jukka Lillstrang Von Wendt from Finland and Stefan Wächter from Germany.
 
Olga
 
Olga ROP & Honeypenny Exclusive Ezra VSP
 
Olga Jukka Lillstrang Von Wendtin arvioitavana
 
Sunnuntain PN kehä
 
Olga VSP ja Goldfire's Iskra ROP sunnuntaina
 
8.11.2022 Nyytin pennut

Pentuhuuma jatkuu! Nyytille syntyi 6 tomeraa, jämäkkää pentua tiistaina aikaisin aamusta. Pennusta kasvoi vahvoja komeita ja kauniita pentuja. Onnea elämään Taavi, Simo, Bilbo, Peppi, Nekku ja Lola. 

On November 8th Nyyti gave birth to six beautiful puppies.
 
Pennut 7vk
 
31.10.2022 Aavan pennut

Meille syntyi 31.10.2022 halloween pennut Aavalle. Kaikki sujui hyvin ja nämä reippaat, riehakkaat pennut lähtivät joulun aikaan ilahduttamaan uusia kotejaan. Onnea uuteen elämäntilanteeseen Aatu, Rafa, Onni, Konsti, Sulo, Kaja ja Nelli.

On October 31st Aava gave birth to seven lovely and active puppies.
 
Pennut 6,5vk
 
23.10.2022 Seinäjoki KV

Olgan kanssa hurautettiin Seinäjoelle kokeilemaan sitä viimeisen CACIBin metsästystä ja sieltähän se sitten tuli! Olga oli PN2 kauniin veteraanin jälkeen ja sai siis CACIBin. Olgasta tuli näin ollen Kansainvälinen muotovalio! Tuomarina Harry Tast. 

Olga was BB 2nd under Harry Tast from Finland and achieved her last CACIB to become International Champion!
 
 
25.9.2022 Eckerö KV

Tehtiin jo liki perinteeksi muodostunut Ahvenanmaan näyttelyreissu. Tosin tällä kertaa se jäi hyvin lyhyeksi kun lauantaina yölaivalla mentiin ja sunnuntaina takaisin heti iltapäivän laivalla. Mukana vain Olga, Olga oli PN2 ja VaraCACIB. Tämä olikin ensimmäinen mahdollisuus hakea sitä viimeistä kansainvälisen muotovalion arvoon tarvittavaa Cacibia. No vielä se ei tullut :). Tuomarina Laurent Pichard, Sveitsi.

A boat trip to Eckerö Åland, Olga was BB 2nd with res-CACIB under Laurent Pichard from Switzerland.
 
 
10.9.2022 Pentunäyttely Lahdessa

Sofi, Greyfun's Make My Days Full Rock'n Roll, ensiesiintyminen näyttelykehässä tapahtui Lahden pentunäyttelyssä aurinkoisena syyspäivänä. Ihan mallikkaasti tuo ei sujunut, 5kk Sofi tarvitsee vielä paljon harjoitusta erinäisissä asioissa mutta mukavaa oli huomata että Sofi osaa hienosti rauhoittua vieraissa paikoissa ja on oma iloinen innokas toimija kehän ulkopuolella. Tuloksena siis pikkupentuluokan 2 sija. Jatketaan harjoituksia :)

Greyfun's Make My Days Full Rock'n Roll "Sofi" made her debut in Lahti puppyshow, she was 2nd in baby class.
 
 
 
27.8.2022 Forssa KV

Forssan kansainvälisessä näyttelyssä Olgalla oli jälleen mahtava suoritus. Olga oli ROP ja sai CACIBn norjalaiselta tuomarilta Börge Espelandilta. Olga on kyllä niin superkoira, kauniin ja terveen ulkomuotonsa lisäksi luonne on kultaa. Olga on aina iloinen ja reipas, luottaa kaikkiin ihmisiin ja tykkää jokaisesta. Tässäpä tuli taas todistettua Olgan pusut vieraalle tuomarille pöydällä :). Kääpiöiden kehässä oli myös hienoa menestystä, Olgan sisko Bella, G Midsummer Sunshine oli PN4 saaden toisen SERTin. Muska, G Play Girl Musketeer upeasti PN3 ja VSP veteraani. Tässä kehässä tuomarina Denis Kuzelj.

Olga was BOB with CACIB under Börge Espeland from Norway. Greyfun's Midsummer Sunshine "Bella" was BB 4th with CAC under Deniz Kuzelj.

 
Olga pöydällä, pusut tuomarille :)
 
Rop/Vsp kehä
 
Olga ROP ja Dragonflame's Golden Eye VSP
 
Bella
 
Muska kehässä
6.8.2022 Tartto Luunja RNN

Tartto Luunja Manor ruusupuistossa järjestetyssä ryhmänäyttelyssä Elvi oli ROP saaden SERTin. Elvistä näin Viron valio ja valioituu samalla sitten myös Suomeen. Näyttelypaikka oli kaunis puisto, tunnelmallinen ruusuineen. Aamupäivä oli hellettä kunnes taivas pimeni ja tuli hurja ukonilma kaatosateineen. Onneksi kehään päästiin juuri sateiden välissä. Tuomarina Valentinas Stiklius Liettuasta.

Elville riitti tämä yksi SERT niin päädyimme siihen että emme mene sunnuntaina enää kehään. Vietimme näin pari rentoa lomapäivää Tallinnan ulkopuolella Vanamöisassa,

Elvi was BOB with CAC and she is now Finnish and Estonian champion! Our judge was Valentinas Stiklius from Lithuania.
 
Elvi tuomarin tutkittavana
 
Elvi SERT ja ROP
 
Elvi
 
Kaunis Vanamöisan karavan alue
 
30.7.2022 Pori KV

Porissa käytiin Olgan kanssa pyörähtämässä kehässä ja tuomari Coral Gray arvosti Olgan ROP-koiraksi asti. Olgan 13 CACIB tuli myös :).

Olga was BOB with her 13th CACIB under Coral Gray.
 
Olga
 
ROP/VSP kehä
 
Olga ROP!
 
Olga ROP ja Virtuoso's Emperor Waltz VSP
 
23-24.7.2022 Kalajoki NORD ja Kalajoki KV

Kalajoen NORD näyttelyssä Olga upeasti ROP ja Orvokki JunERI. Tuomarina Valentinas Stiklius.Sunnuntain Kalajoen kansainvälisessä näyttelyssä Olga VSP ja CACIB. Orvokki ei ollut sunnuntaina kehässä. Tuomarina Miro Zlojutro.

Olga was BOB on Saturday and Orvokki got EXC under Valentinas Stiklius. On Sunday Olgas was BOS with CACIB under Miro Zlojutro.
 
Kalajoki NORD Olga ROP ja Virtuoso's Emperor Waltz VSP
 
Kalajoki KV Olga VSP ja Candyroom's Kingcarlos ROP
 
3.7.2022 Orivesi KR

Orivedellä meidän koirat olivat reissusta selkeästi väsyneitä. Kumpikaan ei ollut edukseen, mutta Olga silti PN2. Orvokki EH. Tuomarina Helin Tokson Viro. Bella oli oma reipas itsensä ja kovassa seurassa avo ERI.

Our judge was Helen Tonkson and Olga was BB 2nd, Orvokki got VG and miniature Bella got EXC.
 
Bella
 
Bella ja Olga, kuin kaksi marjaa :)
 
2.7.2022 Oulu KV

Oulun kansainvälinen näyttely oli täynnä iloisia yllätyksiä! Olga upeasti ROP ja CACIB, Orvokki PN2, JUNSERT, ROP-jun ja SERT! Jihhuu! Ja Olgan sisko Bella kääpiöissä kruunasi päivän ollen PN4 varaSERT.

Olga was BOB with CACIB, Orvokki was BB 2nd with CAC, jun-CAC and BOB-jun. Miniature Bella was BB 4th with res-CAC.
 
Orvokki
 
Onnellinen Orvokin menestyksestä 

Olga ROP ja Tuohinon Charming Grey Zach VSP
 
Bella PN4
 
27.6.2022 Koirat 4:ssä sukupolvessa - Four genarations in the same picture

From left: Helmi 14 years, Fia 9 years, Martta 3 years and Sofi 3 months

 
 
18-19.6.2022 Latvia Riika KV

Latviassa Riikassa kävimme kahden päivän kansainvälisessä näyttelyssä Olgan ja Orvokin kanssa. Lauantaina Ilva Kubasovan tuomaroimana Olga ROP ja CACIB, Orvokki junSERT. Sunnuntaina Olga jälleen ROP, CACIB ja Latvian voittaja -22 titteli, Orvokki EH. Tuomarina Sonia Kelveri-Philippou.

On Saturday Olga was BOB with CACIB and Orvokki got jun-CAC under Ilva Kubasova. On Sunday Olga was yet again BOB with CACIB and Latvian Winner 2022, Orvokki got VG under Sonia Kelveri-Philippou.
 
PN kehä lauantaina
 
Olga ROP lauantaina
 
Olga ROP sunnuntaina
 
11.6.2022 Pöytyä RN ja 12.6.2022 Hämeenlinna KR

Pöytyällä ja Hämeenlinnassa kävimme Orvokin ( G Yippee I've Super Girlpower) kanssa pyörähtämässä ja paljon tarvitaan vielä junnulle treeniä. Orvokki toki tykkää taluttaa itse itseään ja suunta kehässäkin voi olla mikä vaan.. Molemmissa näyttelyissä tuloksena Jun Eri ilman SA.ta.

Orvokki, Greyfun's Yippee I've Super Girlpower got EXC from junior class from both shows.
 
Orvokki Pöytyällä
 
Orvokki taluttaa itseään Hämeenlinnassa
 
6/2022 Olgan terveystarkastukset

Olga, Greyfun's Midsummer Soun Of Silence kävi virallisissa luustokuvissa ja tulokset olivat loistavat. Selkä LTV0, VA0, spondyloosi 0. Lonkat A/A ja kyynärät 0/0. Silmät tutkittu aikaisemmin terveiksi ja polvet 0/0. Sydämessä ei sivuääniä.

Greyfun's Midsummer Soun Of Silence "Olga" went to health check and got super results! Back LTV0, VA0, spondylosis 0, hips A/A, elbows 0/0, knees 0/0 and no murmurs in her heart.
 
 
27-28.5.2022 Liettua, Moletai KVV

Lähdimme Orvokin ja Olgan kanssa Moletain näyttelyyn, toiveissa oli ne perinteiset ensimmäiset kunnon kesäpäivät mutta kaikkea muuta. Vettä satoi vaakaan kovan tuulen kera ja oli kylmä! Koirat oli ilmoitettu kolmelle päivälle mutta tämän ilman myötä päädyimme kotimatkalle jo kahden näyttelypäivän jälkeen. Olga sai jo ensimmäisenä päivänä sen mitä haettiin eli Liettuan SERT, LT MVA ja CACIB sekä ROP. Toisena päivänä myös ROP ja CACIB. Orvokki oli suht järkyttynyt sateesta, kovasta tuulesta, teltoista jotka räpsyi kehän reunoilla niin ensimmäinen kehäesiintyminen meni suht penkin alle, tulos EH. Toisena päivänä Orvokki olikin jo rennompi, sai LT JSERT. Kuviakaan ei tullut reissun aikana juurikaan otettua. Perjantain tuomari Jasna Matejcic ja lauantain tuomari Olga Sinko-Kupriyanova.

Olga was BOB on both days with CACIB, she is now also Lithuanian Champion. Orvokki got VG on Friday and jun-CAC on Saturday. Our judges were Jasna Matejcic and Olga Sinko-Kupriyanova.
 

Olga

 

Orvokki

 
21.5.2022 Rauma KR

Meillä on uusi Suomen Muotovalio!
Aava, Greyfun's Guardian Of The Sweet Dream oli upeasti paras narttu saaden SERTin ja valioitui näin Suomen muotovalioksi. Orvokki junnuluokassa JUK1 ilmas SA:ta. Olisi kaivattu vauhdikkaampaa esitystä, pelkkä hihnan pureminen ei viehättänyt tuomaria.. Tuomarina Vladimir Piskay, Slovakia.

Greyfun's Guardian Of The Sweet Dream "Aava" is new Finnish Champion, she was best bitch with CAC, Orvokki EXC 1st under Vladimir Piskay, Slovakia.
 

Orvokki

 
Aava PN1
 
Rop/Vsp arviointia
 
Aava VSP ja Goldfire's Castellan ROP
 
15.5.2022 Helsinki KV

Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä Olga oli VSP saaden Cacibin ja Orvokki ensimmäisessä virallisessä kehässä JUK2 ja SA. Hienot tytöt! Tuomarina Suzana Simon, Kroatia.

Olga was BOS with CACIB, Orvokki EXC 2nd with CQ in junior class.
 

Orvokki

 

Olga VSP ja Olymbinar's Xenakis ROP

 
4.5.2022

Helmi 14v. Vielä niin iloinen ja reipas eläkeläinen <3

Helmi 14 yeas today!
 
 
1.5.2022 Tampere KV

Tampereen kansainväliseen näyttelyyn lähdettiin vain yhden koiran kanssa eli Olga mukaan. Olga oli jälleen upeasti ROP ja sai Cacibin. Tuomarina Anna Albrico, Italia.

Olga was again BOB with CACIB under Anna Albrico from Italy.
 

Olga ROP ja Ahowillan Lorenzo VSP

 
9.4.2022 Vaasa KV

Pikavisiitti Vaasan kansainväliseen näyttelyyn toi Olgalle ROP-voiton ja sai myös Cacibin. Nyytin punainen pentu Orvokki oli hienosti ensimmäisessä näyttelyssään ROP-pentu. Tuomarina kasvattajatuomari Jouko Leiviskä.

Under Jouko Leiviskä, Olga was BOB with CACIB and Orvokki BOB-puppy.
 
Olga ROP ja Jumparound Fantacia Come True *Hupi' VSP (Hupi kasvattini Rion, Greyfun's You're My Heartbreaker,  poika)
 
Olga ja Orvokki
 
22.3.2022 Martan ja Vilin pennut

Martalle ja Vilille syntyi 22.3.2022 seitsemän tomeraa aprikoosia pentua, Taavi, Pessi, Ebba, Tinni, Sofi, Milli ja Touko.

Martta gave birth to 7 apricot puppies.
 
 
8.-9.1.2022 Tartto KR

Tartton kaikkien rotujen näyttelyssä meidän tytöt pärjäsi hienosti eli Elvi, G Yes I'm A New Star oli lauantaina ROP ja ROPjuniori saaden JSERTin. Aava, G Guardian Of The Sweet Dream oli AVO1. Sunnuntaina Elvi oli PN2 ja sai JSERTin ollen ROPjuniori. Aava ROP ja SERT. Elvistä tuli Viron Juniorimuotovalio ja Aavasta Viron muotovalio. Hieno reissu siis! Tuomarina lauantaina Victor Lobakin ja sunnuntaina Inga Siil, Viro.

On Saturday under Victor Lobakin G Yes I'm A New Star "Elvi" was BOB and BOB-jun with jun-CAC and G Guardian Of The Sweet Dream "Aava" 1st in open class. On Sunday under Inga Siil Elvi was BB-2nd, BOB-jun with jun-CAC, Aava was BOB wiht CAC.
 
Oikealla Elvi, vasemmalla Aava
 
Rusettisaalis :)
 
Valiokahvit autossa

2021
 
 
19.12.2021 Helsinki KV

Helsingin kansainväliseen näyttelyyn ilmoitin vain Olgan ja tulos olikin oikein hieno. Olga oli erinomaisen veteraaninartun jälkeen PN2 ja sai CACIBin! Tuomarina rodun kasvattajatuomari Henrik Hannelius.

Olga was BB-2nd with CACIB under Henrik Hannelius from Finland.
 
Olga
 
Olga PN2 ja CACIB
 
9-10.10.2021 Valmiera, Latvia KR

Valmierassa kävimme Martan ja Elvin (Greyfun's Yes I'm A New Star) kanssa hyvällä menestyksellä. Lauantaina Tarmo Viirtelän hienoilla arvosteluilla Martta oli ROP saaden latvian SERTin ja tuli Latvian sekä Balttian muotovalioksi. Elvi oli PN2, sai junnuSERTin. Sunnuntaina Martta oli myös ROP ja Elvi PN2 saaden junnusertin. Tuomarina Juha Putkonen.

Kotimatkalla pysähdyttiin Latvian meren rantaan hiekkarannalle rallattelemaan, varmaan kilo hiekkaa tuotiin tuliaisena kotiin asti koirien turkissa :).. Reissun kuvatkin otettiin vasta rannalla. Mukavasta matkaseurasta kiitoksen Maj-Likselle ja Laurille!

Greyfun's Yes I'm A New Star "Elvi" was BB-2nd with jun-CAC on both days. Martta was BOB on both days and is now Latvian and Baltic champion. Our judges were Tarmo Viirtekä and Juha Putkonen.
 
 
Martta
 
Elvi
 
vas Martta, oik Elvi
 
26.9.2021 Eckerö KV

Lähdettiin Eckeröön vähän niinkuin lomareissulle kahden ison tytön kanssa tietäen että kyseinen tuomari tykkää pienistä ja kompakteista koirista :). Aava, G Guardian Of The Sweet Dream olikin tuomarin makuun liian iso ja pitkä, tuloksena EH ja Martta oli PN2 vara-CACIB. Mutta pääsin sitten yllättäen kehään Pian pienen Muskan kanssa, G Play Girl Musketeer, ja voi että olikin kiva taas tuon pienen tirriäisen kanssa olla kehässä. Muska on kuin elohopea, häntä heiluu ja menoa riittää. Muska voitti valioluokan (liki 9v ikäisenä) tuomarin erityisesti vielä mainiten että VAU mikä Showlady :). Muska oli siis VSP,CACIB ja viimeisteli näin Kansainvälisen muotovalion arvon. Paljon onnea Muskalle ja Pialle! Tuomarina Frank Kane, Iso-Britannia.

G Guardian Of The Sweet Dream "Aava" VG, Martta BB-2nd with res-CACIB. G Play Girl Musketeer "Muska" BOS, CACIB and new International Champion. Our judge was Frank Kane from UK.
 

Aava


Muska VSP

 
11.9.2021 Porvoo KRR

Meidän ollessa Tallinnassa kävi Bella pyörähtämässä Porvoossa Markku Mähösen kehässä ollen hienosti VSP ja sai ensimmäisen SERTin! Onnea Bella ja tukijoukot!

Bella was BOS with her first CAC under Markku Mähönen.
 
 
10-12.9.21 Tallinna 3 x KV-näyttely

Tallinnan KV-näyttelyissä Olgan tulossaalis oli mahtava. Olga oli ensimmäisenä päivänä ROP saaden EE SERTin ja tuli Eestin valioksi. Olga sai myös CACIBin. Martta oli PN2 Peten esittämänä. Tuomarina Vytautas Baranauskas, Liettua.

Toisena päivänä Olga oli jälleen ROP, CACIB ja uusi titteli Tallinnan Voittaja -21. Martta jälleen PN2. Tuomarina Gerard Jipping Alankomaat.

Kolmantena päivänä Olga oli PN2 ja Martta PN4. Tuomarina Dragana Vasiljevic Serbiasta. Kaikin puolin aivan loistava reissu!

Olga was BOB with CAC and CACIB, she is now new Estonian Champion. Martta was BB-2nd. Our judge on a first day was Vytaytas Baranauskas from Lithuania.

Second day was judged by Gerard Jipping from the Netherlands, Olga was BOB with CACIB and TLNW-21, Martta again BB-2nd.

Olga was BB-2nd and Martta BB-4th on third day under Dragana Vasiljevic from Serbia.
 
Olga
 
Olga ja Martta Viron rannikolla
 
28.8.21 Riihimäki NORD ja 29.8.21 Riihimäki KV

Riihimäellä Nord-näyttelyssä Olga, Greyfun's Midsummer Sound Of Silence, valmisteli Suomen muotovalion arvon saaden SERTin, NORD-SERTin ja oli lopulta ROP. Martta oli PN2 ja varaNORD. Pian harmaa kääpiö Muska, Greyfun's Play Gilr Musketeer oli PN4 ja VSP-veteraani. Olgan sisko Bella, Greyfun's Midsummer Sunshine, aprikoosi kääpiö, sai EH:n. Bella tarvitsee edelleen paljon harjoitusta kehäkäyttäytymisen suhteen. Tuomari Elina Haapaniemi.

KV-näyttely meni myös hienosti, Olga oli PN3 ja Marttakin sai SA:n. Bellan vaihdikkuus jatkui EH.n arvoisesti kääpiökehässä. Tuomarina keskikokoisilla Kirsi Sainio. ja kääpiöillä Monika Blaha.

Greyfun's Midsummer Sound Of Silence "Olga" was BOB, CAC, NORD-CAC and is now Finnish Champion. Martta was BB-2nd with res NORD-CAC, Greyfun's Play Gilr Musketeer BB-4th, BOB-vet, Greyfun's Midsummer Sunshine "Bella" VG. Judge was Elina Haapaniemi.

On Sunday, Olga was BB-3rd, Martta got CQ, Bella got VG. Mediums were judged by Kirsi Sainio, miniatures were judged by Monika Blaha.
 
Olga ROP
 
7.8.2021 Nyytin ja Ricon pennut

Nyytille ja Ricolle (Dragonflame's Golden Eye syntyi tyttövoittoinen pentue lauantaina 7.8.21. Pennut olivat jo syntyessään reippaan kokoisia, 240g pienin ja 330g suurin. Pentueessa neljä tyttöä ja kaksi poikaa, osa lienee punaisia ja osa varmuudella aprikooseja. Nyyti on osoittautunut jälleen kerran aivan upeaksi emoksi ja maitoa riittää. Viikossa pennut tuplasivat oman syntymäpainonsa.

Nyyti gave birth to four girls and two boys, they all are doing great!
 
 
31.7.2021 Viro, Luige KR

Liki vuoden koronatauon jälkeen pääsimme käymään Virossa Tallinnan Luigen näyttelyssä. Mukana oli sisarukset Martta ja Ruka sekä Maj-Lis oman koiransa Repen kanssa. Päivä sujui hienosti, Martta oli ROP saaden SERTin ja tuli Viron valioksi. Ruka oli paras uros, VSP ja sai myös SERTin tullen Viron valioksi. Myös Repestä tuli Viron valio, onnittelut siitä Maj-Likselle. Tuomari Annika Ulttveit-Moe Ruotsista.

Great day in Luige! Martta was BOB with CAC, Ruka was BOS with CAC and both are now new Estonian Champions! Our company Repe also got his championship, congratulations Maj-Lis! Poodles were judged by Annika Ulltveit-Moe from Sweden.
 
Ruka, Martta ja Repe
 
Pusupoika Ruka
 
25.7.2021 Outokumpu RN

Kalajoelta ajeltiin sitten Suomen poikki Outokumpuun, täytyy kyllä myöntää että olisi tehnyt mieli jo hurauttaa kotiin mutta kun oli ilmoitettu niin mentiin sitten. Ja saatiin hyvää kokemusta taas roppakaupalla. Ruka oli ERI AVO2, Elvi ERI JUN2 ja Martta VSP.

To the other side of Finland and Outokumpu group show. Martta was BOS, Elvi junior class 2nd with EXC and Ruka open class 2nd with EXC.
 
Ruka
 
Elvi
 
Martta
 
Martta VSP ja Onar Von Der Hundisburg ROP
 
23.4.2021 Kalajoki RN ja Kalajoki KV

Kalajoelle lähdettiin Martan kanssa, mukaan tulivat myös Martan veli Ruka vuoden tauon jälkeen ja ensikertalainen Elvi, Greyfun's Yes I'm A New Star. Helppoja matkalaisia, autoilu on jokaiselle hyvin mieluisaa ja majoituksissa osataan hyvin rauhoittua. Ryhmänäyttelyssä oli tällä kertaa Israelilainen tuomari Tal Yaffe joka ei arvostanut yhtään kääntyviä häntiä, sanoi heti että pudottaa laatuarvostelussa 'kippurahännät' .No minkäs sille voi, toki itsekin toivoisin että olisi suoremmat hännät. Tuomari moitti myös Elviä liian paksuksi :). Tytöllä on kyllä super ruokahalu.. Ruka siis EH ja AVO3, Elvi EH ja JUK2. Martta oli tuomarin mieleen ja olikin näin sitten ROP.

Lauantaina jatkettiin Kalajoen kansainvälisessä näyttelyssä. Tuomarina serbialalinen Rade Cekic. Tälle tuomarille hyvä kroppa oli mieluisa eli meidän tytöt oli tuomarin mieleen ja Elvi saikin sitten ensimmäisen SERTin eli JUK1, SA, PN2, SERT. Martta oli PN1, sai viimeisen kansainväliseen muotovalion arvoon tarvittavan CACIBin ja lopulta oli VSP. Ruka on kevyempi kropaltaan niin sai ERIn ja AVO3.

On Friday's groupshow our judge was Tal Yaffe from Israel, Ruka open class VG 3rd, Greyfun's Yes I'm A New Star "Elvi" junior class VG 2nd and Martta was BOB.

On Saturday Elvi was BB-2nd with her first CAC, Martta was BOS with her last CACIB and Ruka was 3rd in opel class with EXC. Our judge was Rade Cekic from Serbia.
 
Ruka
 
Elvi
 
Martta

Martta ROP ja Candyroom's Kingcarlos VSP
 
KV näyttelyssä Martta VSP ja Tuohinon Charmin Grey Zach ROP

 
 
11.7.2021 Laukaa

Lähdettiin Oulusta ajelemaan kotia kohden pysähtyen sunnuntaina Laukaan KR näyttelyyn. Täällä Martta oli PN1 ja VSP, Zelda ERI ja JUK2. Tuomari Juha Putkonen. Tolkuttoman kuuma päivä, mittari näytti 34 astetta ja ehkä vähän enemmänkin.

Hot day, Martta was BOS and Zelda again 2nd in junior class with EXC. Our judge was Juha Putkonen.
 
 
10.7.2021 Oulu KV

Oulun kansainväliseen näyttelyyn lähdettiin Martan ja Zeldan kanssa. Zelda oli ensimmäistä kertaa nyt matkassa, ei ole kertaakaan päässyt ennen kehään ja on nyt 15kk. Martta oli Hienosti VAL1, SA ja PN2. Zelda suoriutui hienosti junnuluokassa ollen JUK2 ja SA, ei kuitenkaan sijoitusta paras narttu kisassa. Zelda on pieni ja siro, noin 36cm säkä, selkeästi saisi olla hiukan enemmän keskikokoiselle ominaisia piirteitä. Mutta hyvä näinkin :). Tuomarina Branislav Rajic.

Zelda was in her first show, 2nd in junior class with EXC. Martta was BB-2nd under Branislav Rajic.
 
 
 

 
 
7.7.2021 Sulosta hyppyvalio!

Hienoja uutisia tuli Sulosta (Greyfun's Lots Of Sweetness And Temper) ja Lennistä (Greyfun's Wind Of Chance). Sulo voitti Etelä-Pohjanmaan piirimestaruuden kahdella nollalla ja Lennille pronssia. Sulo sai viimeisen hyppysertin ja on nyt Suomen Hyppyvalio myös! Onnea hienoille pojille ja Josefiinalle!

Greyfun's Lots Of Sweetness And Temper) "Sulo" became Agility Jumping Champion, winning gold in district championship, Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" got bronze.
 
 
4.7.2021 Tuusniemi RN

Tuusniemen ryhmiksessä Martta jatkoi vaikuttavaa esiintymistään ollen ROP ja Demilläkin askeleet osuivat hiukan paremmin kohdilleen saaden ERIn ja JUK1. Kehässä oli myöskin Pamelan ja Lennin 'pentu' Bella, Greyfun's Midsummer Sunshine joka mitattiin nyt ensimmäisessä näyttelyssään kääpiöksi, 33cm. Bella tarvitsee myös hieman lisää kehäharjoitusta, nyt liettualainen tuomari Vytautas Baranauskas arvioi hänet EH.n arvoiseksi.

Today's judge was Vytautas Baranauskas from Lithuania and Martta was BOB, Demi won junior class with EXC. Greyfun's Midsummer Sunshine "Bella" was measudred as miniature, 33cm, she got VG.
 
Martta BOB
 
Demi liikkeessä
 
Bella
 
3.7.2021 Virolahti RN

Näyttelykesä pyörähti käyntiin vihdoinkin Virolahden näyttelyssä. Kehässä olivat Martta ja Demi, Demi ensikertalaisena junioriluokassa. Martalla toiveissa oli saada Suomen muotovalion arvo viimeisteltyä ja näin siinä sitten kävi. Martta oli paras narttu, sai SERTin ja FI MVA. Jee! Demille kaikki oli uutta ja ihmeellistä, paljon tarvitaan vielä harjoitusta niin kehän kiertämiseen kuin pöydällä oloonkin. Ja lihaa luiden päälle, on melko hoikassa kunnossa juurikin nyt. Demi sai EHn laatuarvostelussa. Tuomari Kimmo Mustonen.

Martta was BOS, CAC and new Finnish Champion. Demi was first time in the ring and got VG, poodles were judged by Kimmo Mustonen.
 

Martta VSP


Demi

 
Kevät 2021

Terveystarkastuksia tehtiin usealle kasvatilleni laajasti kevään/kesän -21 aikana. Ikävä sairaus uutinen tuli myös, kasvatillani Manulla, Greyfun's Yes I'm The Boss, todettiin Legg Perthes sekä lonkkadysplasia. Manu leikattiin huhtikuussa ja kuntoutus on edelleen käynnissä.

Lots of health tests were made during spring 2021.
 
27.3.2021 Taikan ja Jäbän pojat syntyivät

Taikalle ja Jäbälle syntyi kolme hyväkuntoista, jämäkkää poikapentua. Kolmen pennun pentue oli todella kiva, pennuista tuli hyvin läheisiä niin meille ihmisille kuin talon koirillekin.

Taika gave birth to three male puppies.
 

2020
7.11.2020 Pipsan ja Ricon pennut

 
Pipsan (G Lots Of Kisses To You) ja Ricon (Dragonflames Golden Eye) viisi topakkaa pentua syntyi pimeään marraskuiseen lauantai-aamuun. Pipsa suoriutui tehtävästä upeasti ja alkoi ensimmäisestä pennusta lähtien hoitamaan tulokkaita. Pennuista 4 on uroksia ja yksi narttu eli uros voittoinen pentuvuosi sai jatkoa :). Värit ovat mielenkiintoisia, urokset vaikuttavat pitkälti punaisilta ja narttu varma aprikoosi. Katsotaan mitä kasvun myötä väreille tulee tapahtumaan.

Greyfun's Lots Of Kisses To You "Pipsa" gave birth to five puppies, 4 males and 1 female. Litter is sired by Dragonflames Golden Eye "Rico".
 
 
20.9.2020

Upeita uutisia Sulosta, G Lots Of Sweetness And Temper. Sulolle Kokkolassa tuplanolla, 2 x hyppyserti ja agilityserti. Tämä oli kolmas Sert-A eli Sulosta tuli Suomen AGILITYVALIO! VAU! Paljon onnea Josefiina ja Sulo!!

Greyfun's Lots Of Sweetness And Temper "Sulo" is new Agility Champion!
 
 
13.9.2020 Jyväskylä RN

Sateinen ja tuulinen Jyväskylän ravirata ei ollut se ihanteellisin näyttelypaikka mutta Olgaa ei sade ja kurja keli haitannut. Olga esiintyi jälleen vauhdikkaasti ja hieman riehakkastikin voittaen junioriluokan ja ollen PN2. Olga oli valion jälkeen toinen eli sai näin ollen toisen SERTinsä toisesta Suomen näyttelystään. Musta
Myy oli pitkän koronatauon jälkeen vaisu esiintyjä,kuitenkin ERI ja NUK1. Tuomari Svetlana Kokonena, Latvia

Greyfun's Midsummer Sound Of Silence "Olga" was BB-2nd with CAC. G One Of The Cutest Black "Myy" won intermediate class with excellent. Our judge was Svetlana Kokonena from Latvia.
 

Olga liikkeessä

 
12.9.2020 Porvoo KR

Olgan ensimmäinen Suomen näyttely junioriluokassa oli Porvoossa. Ja hienosti se menikin, Olga oli paras narttu, SERT ja VSP. Tuomarina villakoiraspesialisti Henrik Hannelius.

Greyfun's Midsummer Sound Of Silence "Olga" first time shown in Finland, she was BOB with CAC under Poodle specialist Henrik Hannelius from Finland.
 

Olga


Olga VSP

 
29.8.2020 Riihimäki KV

Riihimäen kansainvälisessä näyttelyssä pyörähdettiin sisarusten Rukan ja Martan kanssa. Ruka, G Ruka's Rock Rhythms oli erinomaisella tuulella ja hienolla esiintymisellä saavuttikin upeasti PU1 voiton saaden SERTin ja CACIBin, lopputuloksena VSP. Martta taasen oli varsin löysällä tuulella, mutta kuitenkin hienosti PN2 ja varaCACIb. Tuomarina Juha Putkonen.

Greyfun's Ruka's Rock Rhythms "Ruka" was BOS with CAC and CACIB, Martta was BB-2nd with res-CACIB under Juha Putkonen from Finland.
 
Ruka odottelee kehään menoa
 
Martta tuomarin Juha Putkosen tutkittavana
 
Ruka VSP
 
Ruka
 
15.-16.8.2020 Tallinna KV

Tallinnan kansainvälisessä näyttelyssä meillä oli mukana Martta valioissa ja Olga, G Midsummer Sound Of Silence junioreissa. Olgalle ensimmäiset viralliset näyttelyt tämän koronan takia. Martta oli lauantaina PN2 ja varaCACIB, Olga voitti neljän juniori nartun luokan ollen PN4, JUNSERT, ROPjuniori ,TLNJV-20. Tuomarina Vila Klucniece, Latvia

Sunnuntaina Martta olikin sitten PN1, ROP ja CACIB, Olga taas junioriluokan voittajana PN3, junSERT ja uusi titteli EEJMVA! Tuomari Ligita Zake, Latvia.

Meitä hellittiin upealla aurinkoisella säällä ja hienoilla tuloksilla, toki matkassa mukana paljon muuttuvia tekijöitä COVID-19 huomioiden, varovaisuus huipussaan.

From champion class, Martta was BB-2nd with res-CACIB on Saturday and BOB with CACIB on Sunday. Greyfun's Midsummer Sound Of Silence "Olga" was BB-4th, BOB-jun with jun-CAC and TLNJW-20 on Saturday and BB-3rd with jun-CAC and new Estonian Junior Champion on Sunday. Our judges were Vila Klucniece from Latvia and Ligita Zake from Latvia.
 
Olga liikkeessä
 
Martta
 
Olgan temput
 
Olga
 
Olga
 
Hienot tytöt Martta ja Olga
 
20.7.2020 Pian Liinulle syntyi 6 kääpiöpentua!

Hyvän ystäväni Pian harmaalle kääpiönartulle Liinulle syntyi mahtava pentue, peräti 6 pentua joista 4 on narttuja ja 2 uroksia. Pieni, mutta arvattava yllätys oli ensimmäisenä syntynyt valkoinen narttupentu :). Muut ovat todennäköisesti tulevaisuudessa harmaita. Pentujen emo siis Liinu, G Hilarious Carolina ja isä Rolle, Only You Du Feu D'argent . Onnittelut pennuista Pia!

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" give birth to 6 puppies, 4 girls and 2 boys. Litter is sired by Only You Du Feu D'argent "Rolle". Congratulations Pia!
 

 
19.7.2020 Lyylin ja Anteron pennut

Koronakesän päätteeksi vielä yhdet pennut tulivat meille eli aprikoosipentue Lyylille (G Truly Madly Deeply Yours) ja Anterolle (G Never Say Never). Reippan kokoiset pennut, pienin 230g ja suurin 270g syntyivät nopeassa aikataulussa puolentoista tunnin aikana. Pentuja syntyi 5, näistä neljä urosta ja narttu. Tämä emon suku juottaa pennuille kermamaitoa, jokaisella pennulla painot nousivat ensimmäisen kolmen vuorokauden aikana 100g tai yli :).

Greyfun's Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" give birth to 5 puppies, 4 boys and 1 girl. Litter is sired by Greyfun's Never Say Never "Antero".
 
 
20.6.2020 Hertan ja Jannen pennut

Juhannuspäivän kunniaksi syntyivät mustan Hertan (G Miss Magic Black) ja harmaan Jannen (Olymbinar's Xenakis) tomerat pennut. Pentuja syntyi 5, näistä neljä on narttuja ja yksi uros. Pennut hyvinvoivia, tasakokoisia ja kaikki syntyessään mustia. Aika sitten näyttää, ovatko mustia vaiko sinisiä. Ehkäpä tässä taas toiveita harmaiden kasvatuksen aloittamiseen, jää nähtäväksi :).

Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" gave birth to 5 puppies, 4 girls and 1 boy. Litter is sired by Olymbinar's Xenakis "Janne".
 
 
13.4.2020 Nyytin ja Tenhon pennut syntyivät

Nyytille ja Tenholle syntyi tasainen, hyvänkokoinen pentue. Nyyti hoiti synnytyksen hienosti, hyvin pienieleisesti ja rauhallisesti. Pentuja syntyi 7, näistä 5 on poikia ja 2 tyttöjä. Kaikki pennut voivat hyvin ja Nyytistä tuli hetkessä huolehtiva emo.

Nyyti's and Tenho's puppies were born! 5 boys and 2 girls, all are doing fine!
 
 
27.3.2020 Fian ja Rion pennut syntyivät

Koronakaaoksen keskelle mukaviakin asioita. Fian ja Rion viisikko syntyi varhain perjantaiaamuna. Kaikki sujui hyvin, 3 urosta ja 2 narttua. Pennut ovat erittäin hyvin voivia, vankkoja pentuja. Syntymäpainot tuplattiin jo viiden vuorokauden iässä eli Fian takuuvarma kermamaito puree taas :).

Fia's and Rio's puppies were born! 3 boys and 2 girls are doing great!
 
 
6-8.3.2020 3x Vilna, Liettua KV

Vilnassa meidän tytöt, Martta ja Aava, suoriutuivat varsin mukavasti kehässä. Martta oli juuri 15kk iässä ilmoitettu nuorten luokkaan toiveena CACIB ja niitä sitten tulikin joka päivä! Martta oli siis kaikilla kolmella päivällä ROP,SERT, CACIB ja Liettuan voittaja -20 sekä kaiken huipuksi vielä Liettuan muotovalio. Aava oli perjantaina PN2 saaden junioriSERTin, lauantaina ja sunnuntaina mentiin sileillä ERIllä. Hyvää kokemusta kaikin puolin, niin näyttelyt kuin matkustaminenkin näille nuorille. Perjantain tuomari Jussi Liimatainen, lauantaina Dmitrij Prozorov Venäjältä ja sunnuntaina Laurent Heinesche.

Martta was BOB with CAC and CACIB on all days, she is now Lithuanian Winner 2020 and Lithuanian Champion. Aava was BB-2nd on Friday with jun-CAC, exc on Saturday and Sunday. Our judges were Jussi Liimatainen from Finland, Dmitrij Prozorov from Russia and Laurent Heinesche.
 

Aava kehässä


Martta ja tuomari Prozorov


Kotiin tuomiset

 
16.2.2020 INT Tallinna, Viro

Sunnuntaina olimme sitten Saku-hallissa kansainvälisessä näyttelyssä Rukan ja Rion, G You're My Heartbreaker, kanssa. Ruka oli jälleen Rop-juniori ja paras uros 3, Rio upeasti paras uros, lopulta myös ROP!! Rio sai CACIBin ja viimeisteli tällä Kansainvälisen muotovalion arvon!Jihuu! Onnittelut myös Rion emännälle Elinalle. Tuomarina Julija Aidietiene, Liettua.

Greyfun's Ruka's Rock Rhythms "Ruka" was BOB-jun and BM-3rd. Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" was BOB with CACIB and is now International Champion. Our judge was Julija Aidietiene from Lithuania.
 

Rio ROP

 
15.2.2020 RN Tallinna, Viro

Tallinnan ryhmiksessä oli kehässä vain Ruka, Greyfun's Ruka's Rock Rhythms. Rukalle oli toiveissa kolmas junioriserti Virosta ja sehän sieltä saatiin. Ruka olikin ROP, ROP-juniori, jun SERT, että ei hassummin! Tuomari Doron Rachlin, Israel

Greyfun's Ruka's Rock Rhythms "Ruka" got his las jun-CAC and was BOB & BOB-jun under Doron Rachlin from Israel. He is now Estonian junior champion.
 

Ruka ROP

 
1.2.2020 Pentunäyttely kaapelitehdas HKI

Pamelan ja Lennin  super reipas tyttö Olga, Greyfun's Midsummer Sound Of Silence oli tänään ensimmäistä kertaa näyttelyissä, sai KP:n ollen VSP-pentu. Tuomari Tarja Löfberg. Olga on vasta 5kk täyttänyt niin ei voi kuin ihailla sen toisaalta iloista, reipasta, innostunutta luonnetta mutta myös kykyä rauhoittua vaikka ihan makuulleen odottelemaan ja katselemaan ympäröivää hälinää.

Greyfun's Midsummer Sound Of Silence "Olga" was BOS-puppy under Tarja Löfberg.
 
Olga liikkeessä
 
Olga VSP ja Silver Paint's Frindly Kisses ROP
 
25.1.2020 Turku KV

Turun kansainvälisessä koiranäyttelyssä tuomari Markku Mähösen arvosteltavana oli kehien ensikertalainen Aapo, Greyfun's Guardian Of The Lucky Life 10kk. Aapo oli hiukan villillä tuulella mutta esiintyi kuitenkin varsin mukavasti ajoittain ollen junioriluokan 1, ERI 1, JUK1. Martta, Greyfun's Rock'n Roll Girl voitti junioriluokan ja oli hienosti PN3, varasert. Kääpiöissä harmaa Liinu voitti valioluokan ollen PN2, varacacib. Oikein antoisa näyttelypäivä ja kiitokset kasvattien omistajille myös!

Aapo, Greyfun's Guardian Of The Lucky Life EXC1 in junior class. Martta, Greyfun's Rock'n Roll Girl 1st in junior class, BB-3rd with res-CAC. Grey Liinu was BB-2nd with res-CACIB.
 

Liinu ja Minka kehässä


Aapo
 
Martta tuomari Markku Mähösen tarkasteltavana
 
11-12.1.2020 Viro, Tartto KR

Tartton kaikkien rotujen näyttelyssä meillä oli mukana meidän junnukatras eli Ruka, Greyfun's Ruka's Rock Rhythms ja Aava, Greyfun's Guardian Of The Sweet Dream. Ruka oli lauantaina ROPjuniori, PU2 ja sai junioriSERTin ja Aava oli VSPjuniori, sai junioriSERTin ja oli myös VSP. Tuomarina Laszlö Erdös, Unkari. Sunnuntaina junnut esiintyivät hienosti, Aava ROP, Ropjuniori, junioriSERT, Ruka VSP, VSPjuniori ja junioriSERT. Tuomarina Juan Nevada Carrero, Espanja. Hieno reissu!

Greyfun's Ruka's Rock Rhythms "Ruka" was BOB-jun, BM-2nd with jun-CAC on Saturday, Greyfun's Guardian Of The Sweet Dream "Aava" was BOS, BOS-jun with jun-CAC under Laszlö Erdös from Hungary. On Sunday Aava was BOB, BOB-jun with jun-CAC and Ruka BOS, BOS-jun with jun-CAC under Juan Nevada Carrero from Spain.
 
Ruka
 
Aava
 
From left, Ruka & Aava

2019  
 
7.12.2019 Helsinki NORD ja 8.12.2019 Helsinki INT

Helsingin voittajanäyttelyssä Martta voitti junioriluokan ja sai Helsingin juniorivoittaja -19 tittelin. Tuomarina Maija Mäkinen. Sunnuntaina voittajanäyttelyssä Martta voitti myös junioriluokan saaden Juniorivoittaja -19 tittelin. Tuomarina Dragana Bujisic Vasiljevic, Serbia.

Martta won junior class on both shows under Maija Mäkinen from Finland and Dragana Bujisic Vasiljevic from Serbia. Martta is now Helsinki Junior Winner 2019 and Finnish Junior Winner 2019.
 
Martta
 
23.11.2019 Ypäjä pentunäyttely

Aavan eli G Guardian Of The Sweet Dream ensi kosketus näyttelykehiin sujui hienosti, kaikesta jännittävästä ja uudesta tilanteesta huolimatta. Aava oli ROP-pentu. Tuomari Maija Mäkinen

Greyfun's Guardian Of The Sweet Dream "Aava" BOB-puppy under Maija Mäkinen.
 
 
9.11.2019 RN Latvia, Riika

Latviassa mukana oli Martta, Rio ja Myy. Martta oli ROP, sai juniorisertin ja Martasta tuli Latvian ja Balttian juniorivalio. Rio oli VSP, sai Latvian sertin tullen Latvian ja Balttian valioksi. Myy jäi tällä kertaa omassa luokassa JUK2. Tuomarina Johan Wulterputte,

Martta was BOB with jun-CAC, she is now Latvian and Baltic junior champion. Rio was BOS with CAC, he is now Latvian and Baltic champion. Myy was 2nd in junior class under Johan Wulterputte.
 

Rio


Martta ryhmäkehässä

 
19.10.2019 Rakvere, Viro KR

Rakveren kaikkien rotujen näyttelyssä 19.10.2019 saatiin kolme uutta Greyfun's valiota. Lyyli, G Truly Madly Deeply Yours oli upeasti ROP ja SERT, Lyylistä tuli Viron muotovalio ja samalla myös valioitui Suomeen. Martta oli PN2, sai junioriSERTin, oli ROP-juniori ja Martasta tuli Viron juniorivalio. Musta Myy, G One Of The Cutest Black oli VSP,VSP-juniori ja sai junioriSERTin tullen myös Viron juniorivalioksi. Tuomari Ineke Zwaartman-Pinster, Alankomaat. Ei pöllömpi päivä!

G Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BOB with CAC, new Finnish and Estonian champion. Martta was BB-2nd with jun-CAC and BOB-jun, new Estonian junior champion. G One Of The Cutest Black "Myy" was BOS, BOS-jun, jun-CAC and new Estonian Junior Champion. Our judge was Ineke Zwaartman-Pinster from the Netherlands.
 
Myy ja tuomari
 
Martta
 
Lyyli EE CH
 
Voitokas porukka, oikealta Lyyli, Myy, Martta ja Repe
 
5.10.2019 ja 6.10.2019 Tuulos RN

Lauantaina 5.10 kehässä olivat sisarukset Ruka ja Martta. Ruka sai ERIn hyvällä arvostelulla ja Martta yllätti jälleen ollen VSP. Martta sai toisen SERTin. Tuomarina Saija Juutilainen.

Sunnuntaina 6.10 kehässä oli enää Martta ja tämä olikin täydellinen päivä Martalle, ROP ja SERT! Todellinen yllättäjä. Mutta Martalla on hyvä runko ja eturinta, liikkuu kivasti ja luonne on erinomainen. Sunnuntain virolainen tuomari Linda Jurgens.

On Saturday, under Saija Juutilainen, Ruka got EXC and Martta was BOS with CAC. On Sunday under Linda Jurgens from Estonia Martta was BOB with CAC.
 
Ruka
 
Martta
 
Martta VSP
 
Martta ROP
 
7-8.9.2019 Kaunas, Liettua, KR

Kaunaksessa käytiin neljän koiran taktiikalla, 3 junnua ja yksi aikuinen koira kyydissä. Omia junnuja mukana aprikoosi Martta, G Rock'n Roll Girl ja musta Myy, G One Of The Cutest Black sekä avoimessa luokassa aprikoosi Lyyli. Lyylin viikonloppu ei oikein onnistunut, molemmilta päiviltä tuloksena sileät ERIt. Martta sen sijaan oli molempina päivinä ROP, junioriSERT, ROP-juniori molempina päivinä ja tuli Liettuan Juniorivalioksi. Myy oli PN2,sai junioriSERTit ja oli lauantaina VSP-juniori ja sunnuntaina ROP-juniori. Myystä tuli myös Liettuan juniorivalio. Kolmas juniori oli Korpikosken Maj-Liksen Repe, Olymbinar's Ed Hardy Rose, lauantaina ROP-juniori ja sunnuntaina VSP-juniori. Repestä tuli myös Liettuan juniorivalio. Lauantain tuomari Bruno Nodalli, Italia ja sunnuntaina George Schogol, Serbia.

G Rock'n Roll Girl "Martta" was BOB and BOB-junior with jun-CAC on both days and is now Lithuanian junior champion. G One Of The Cutest Black "Myy" was BB-2nd with jun-CACs and was BOS-jun on Saturday and BOB-jun on Sunday, she is also Lithuanian junior champion. Lyyli got EXC on both days. Our judges were Bruno Nodalli from Italy and George Schogol from Serbia.
 

Koko porukka kehää odottelemassa

 
1.9.2019 Riihimäki KV

Olipas jännittävä näyttelyreissu! Mukana juuri pari päivää aikaisemmin 9kk täyttäneet sisarukset Ruka ja Martta. Rukan kanssa kehässä mentiin vielä hiukan harjoitellen mutta iloisesti häntää heiluttaen tuloksena ERI ja JUK3. Martta yllätti varmaan kaikki, voitti junnuluokan, SA ja loppujen lopuksi paras narttu ja VSP. Meni ihan kylmät väreet yllätyksestä :). Tuomari Kirsi Sainio.

Ruka was EXC 3rd in junior class. G Rock'n Roll Girl "Martta" won junior class with CQ and was finally BOS with CAC. Judge was Kirsi Sainio.
 
Ruka
 
Martta
 
PN luokka
 
ROP Olymbinar's Xenakis ja VSP Martta
 
23.8.2019

Pamelan, G Pure Girlpower ja Lennin, Greyfun's Wind Of Chance tomerat 7 pentua syntyivät tänään. Pennuista 4 on poika ja 3 tyttöjä. Synnytys sujui hienosti ja Pamela on erittäin huolehtiva emo.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" gave birth to 7 puppies, 4 boys and 3 girls.
 
 
26.7.2019 Taikan ja Jäbän pennut syntyivät

Taikan eli Greyfun's Top Model ja Jäbän eli A'Monibe's Liberec mustat keskikokoiset pennut syntyivät perjantain aamutunteina. Taika hoiti synnytyksen todella loistavasti ja tuloksena neljä jämäkkää, elinvoimasta pentua. Pennuista 3 on uroksia ja yksi narttu.

Taika's puppies were born! Puppies are by A'Monibe's Liberec and out of Greyfun's Top Model, three males and one female.
 
 
20.7.2019 Hyvinkää KR

Hyvinkäällä Sulo, G Lots Of Sweetness And Temper oli hienosti PU3 ja sai 4 SERTin! Tuomarina irlantilainen John Walsh. Tällä sertillä Sulo myös valioitui Suomen muotovalioksi. Ei mikään huono saavutus, Sulolla kaiken kaikkiaan 4 näyttelyä ja 4 sertiä, ja tämä oli ensimmäinen mahdollisuus kaksivuotispäivien jälkeen valioitua. Näin siinä sitten tapahtui :). Paljon onnea Sulo ja Josefiina!

Greyfun's Lots Of Sweetness And Temper "Sulo" was BM-3rd with CAC under John Walsh. Sulo became Finnish Champion.
 
 
20.7.2019 Kalajoki KV

Kalajoen kansainväliseen näyttelyyn lähdettiin hiekkasärkkien näkemisen innoittamana ja nehän me siellä nähtiin ja koettiin. Näyttelykin sujui yli odotusten, sisarukset Rio ja Nyyti veivät koko potin ollen VSP ja ROP. Molemmat saivat CACIBit ja Nyyti viimeisteli näin Kansainvälisen muotovalion tittelin. Martta oli pennuissa ROP-pentu. Tuomarina Goran Gladic.

Kaikki koirat Martta mukaan lukien olivat loistavia reissukoiria. Paluumatkalla kävimme vielä Tuurin kyläkaupassa shoppailemassa ja herättämässä pientä hilpeyttä :)

Nyyti was BOB and Rio was BOB, both with CACIBs. Nyyti is new International champion. Martta was BOB-puppy, poodles were judged by Goran Gladic.
 
Kalajoen hiekkasärkät
 
Martta kehässä
 
Rio kehässä
 
PN kehä
 
Pete Rop/VSp kehässä Rion kanssa
 
ROP Nyyti ja VSP Rio
 
Koirat Tuurissa
 
6.7.2019 Tuusula KR

Jihuu, uusi musta Greyfun's valio! Piki ja Elisa tekivät sen eli Piki sai kolmannen, viimeisen tarvittavan SERTin Tuusulan näyttelystä ollen PU3. Loistavaa yhteistyötä Pikillä ja Elisalla. Ei voi olla kuin ylpeä tuosta kaksikosta! Tuomarina Kirsi Sainio.

Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" is new champion! He was BM-3rd under Kirsi Sainio.
 
30.6.2019 Karjaa KR

Karjaalla musta Piki, Greyfun's Power Of Black Devil oli upeasti PU3 ja sai SERTin. Toinen sert Pikille! Mukana oli myös Rock-pentueen pennut Hypno, Ruka ja Martta. Ruka oli upeasti ROP-pentu, Hypno PEK2 ja Martta VSP-pentu. Hienosti käyttäytyivät kaikki pennut :). Tuomari Lena Danker-Höglund.

  Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was BM-3rd with CAC. Ruka was BOB-puppy, Martta BOS-puppy and Hypno 2nd in puppyclass under Lena Danker-Höglund.
 
Piki liikkeessä
 
Jee SERT tuli!
 
Hypno
 
Ruka
 
Ruka liikkeessä
 
Rop/vsp pentukehä

Ruka ROP-pentu (yhteistyö omistajan kanssa ei juuri nyt sujunut kuvaa ottaessa) ja Martta VSP-pentu
 
9.6.2019 Helsinki Pentunäyttely

Musta Myy, 8kk, Greyfun's One Of The Cutest Black oli ROP-pentu kuten myös meidän Martta, 6kk, Greyfun's Rock'n Roll Girl. Molemmat tytöt esiintyivät hienosti, saivat erikseen ihan mainintaa kauniista käytöksestä. Tuomarina Tuula Plathan.

Black Greyfun's One Of The Cutest Black "Myy" was BOB-puppy and so was apricot Greyfun's Rock'n Roll Girl "Martta" under Tuula Plathan.
 
Martta liikkeessä
 
Myyn menoa
 
Tyytyväinen kasvattaja pentuineen :)
 
8.6.2019 Alavus KR

Alavuudella kehässä kävi esiintymässä Kurikan poika Sulo, Greyfun's Lots Of Sweetness And Temper upealla menestyksellä ollen ROP. sai myös kolmannen SERTin. Sulolla takana 3 näyttelyä ja 3 sertiä. Upea poika! Tuomarina Tuula Savolainen. Onnittelut Sulo ja Josefiina!

Greyfun's Lots Of Sweetness And Temper "Sulo" was BOB with CAC under Tuula Savolainen.
 
 
18.5.2019 Mynämäki Nat ja 19.5.2019 Rauma Nat

Hieno viikonloppu! Mynämäellä Nyyti oli VSP ja Lyyli, Greyfun's Truly Madly Deeply Yours oli PN2 saaden SERTin. Mynämäeltä matkattiin suoraan Raumalle yöpymään ja sunnuntaina Rauman 28 asteen helteessä Nyyti oli ROP ja Lyyli jälleen PN2 saaden SERTIn. Mynämäellä tuomarina Piotr Krol, Puola ja sunnuntaina Raumalla Weng Woh Chan, Malesia.

Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOS in Mynämäki and BOB in Rauma. Greyfun's Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BB-2nd with CAC on both shows. Poodles were judged by Piotr Krol from Poland in Mynämäki and Weng Woh Chan from Malaysia in Rauma.
 
Mynämäki Nyyti VSP
 
Rauma Nyyti ROP
 
4-5.5.2019 Rakvere, Viro

Rakveressa oli meidän pieni Martta ensi kertaa kehässä ja jopas tuo oli reipas ja hyvin käyttäytyvä! Tuloksen 2 x ROP-pentu. Rio, Greyfun's You're my Heartbreaker oli lauantaina VSP ja sunnuntaina ROP saaden SERTin molempina päivinä ja tuli Viron valioksi. Nyytin vein kehään vain lauantaina, ROP ja SERT ja näin viimeisteltiin Viron ja Balttian valion arvot. Meidän mukana oli myös kummityttöni Minka mustan Jäbä-uroksen (A'Monibe's Liberec) kanssa, launtaina PU2 ja sunnuntaina ROP! Lauantaina tuomarina Carsten Birk Tanskasta ja sunnuntaina Irina Azen, Valko-Venäjä.

Greyfun's Rock'n Roll Girl "Martta" BOB-puppy on both shows. Greyfun's You're my Heartbreaker  "Rio" CAC & BOS on Saturday and CAC & BOB on Sunday, he is now Estonian Champion. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" CAC & BOB on Saturday, she is now Baltic and Estonian Champion. The was also A'Monibe's Liberec "Jäbä" with us, he was BM-2nd on Saturday and BOB on Sunday. Our judges were Carsten Birk from Denmark and Irina Azen from Belarus.
 
Rio VSP ja Nyyti ROP
 
Martta Baby loppukehässä
 
Martta sunnuntaina
 
Rio ROP ja EE MVA
 
Minka ja Jäbä ROP
 
28.4.2019 Hämeenlinna pentunäyttely

Greyfun's One Of The Cutest Black "Myyn" kanssa käytiin pyörähtämässä pentunäyttelyssä. Tuomarilta saatiin paljon kehuja, pöytäkäyttäytymistä vielä harjoitellaan :). Tuloksena hienosti Rop-pentu. Tuomarina Tarja Löfberg.

Greyfun's One Of The Cutest Black "Myy" BOB-puppy under Tarja Löfberg from Finland.
 
 
13.4.2019 Vaasa INT

Vaasassa käytiin pyrähtämässä kehässä Anteron ja Pipsan kanssa. Pipsalle näyttely oli kolmas ja oli todella jännittävää. Tuloksena olikin EH ja luokkavoitto. Antero hienosti PU2. Tämä olikin Anteron viimeinen näyttely, kotiin palatessa Antero sai kesäturkin :) Tuomarina Rita Kadike-Skadina, Latvia.

Greyfun's Lots Of Kisses To You "Pipsa" got VG and was 1st in her class. Greyfun's Never Say Never "Antero"  BM-2nd. Our judge was Rita Kadike-Skadina from Latvia.
 
Antero
 
30.3.2019 Lahti INT

Lahden näyttelyyn lähdettiin pitkästä aikaa kahden koiran kera, Antero ja Nyyti olivat mukana. Antero oli VAK2 ja Nyyti PN1, VSP ja CACIB! Tuomarina Svein Björnes Tanskasta.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was 2nd in champion class, Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CACIB under Svein Bjørnes from Denmark.
 

Nyyti VSP

 
23.3.2019 Turku INT

Turun Kv-näyttelyssä Antero oli hienosti PU2 ja Vara-cacib. Anteron tyttö Yellowmellow kennelistä oli hienosti paras narttu! Tuomarina Livija Zizevske.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BM-2nd with res-CACIB under Livija Zizevske.
 
 
16.2.2019 Valmiera, Latvia KR

Valmieraan lähdettiin toiveissa täydentää Anterolle Latvian ja Balttian valionarvot ja Nyytille Latvian valionarvo. Ja sehän täyttyi heti ensimmäisenä näyttelypäivänä, ranskalainen tuomari Jean Jacques Dupas tykkäsi kovasti Antsasta ja Nyytistä, Antero oli ROP ja SERT, Nyyti VSP ja SERT. Molemmat viimeistelivät näin Latvian valionarvot ja Anterolle vielä tuo Balttian valionarvo myös. Tämän menestyksen myötä jätimme sunnuntain kehät väliin nauttien rauhallisesta aamusta hotellilla :)

Greyfun's Never Say Never "Antero" CAC & BOB and Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" CAC & BOS under Jean Jaques Dupas from France. Both are now Latvian champions and Antero also Baltic champion.
 
Tuomari kehuu Anteron päätä ja korvien pituutta :)
 
Nyyti sai kehut hyvästä turkista
 
Vähänkö ylpeä kasvattaja!
 
Samikset, Nyyti oikealla, Antsa vasemmalla.
 
3.2.2019 Suomen Villakoirakerhon päänäyttely Lahti - Poodle specialty

Lahdessa esiintyi kehässä Antero, Liinu ja Muska. Antero oli upeasti valioluokan 1 ja lopputuloksena PU2, täpärästi norjalaisen uroksen perään jäätiin. Hienosti meni kuitenkin, 15 urosta kehässä :). Liinulla ja Muskalla olikin sitten kääpiökehässä tiukka tuomari, valioluokassa kaikki nartut sai EH:n. Eli leikki päättyi siihen, Liinullekin ensimmäinen EH koko näyttelyuran aikana. Keskikokoisilla tuomarina Henrik Hannelius ja kääpiöillä Philip Langdom Iso-Britannia.

Näyttelyssä palkittiin myös Vuoden -18 voitokkaimmat näyttelyvillakoirat ja näin kävimme lunastamassa Nyytille 3.sijan ja Anterolle 1.sijan apr/harm/pun keskikokoisissa ja Liinulle 2.sijan apr/harm/pun kääpiöissä.

Greyfun's Never Say Never "Antero" 1st in champion class and finally BM-2nd under Henrik Hannelius. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" and Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" both got VG as all the miniature champion females under Philip Langdom from GB.

Antero was awarded most winning poodle of the year 2018 in his variety and Nyyti was 3rd. Liinu was 2nd in her variety.
 
Antero
 
1. palkinto!
 
26-27.1.2019 Kaunas, Liettua, INT

Kaunakseen lähdimme neljän koiran kanssa, omista mukana Lia, G Amore A Prima Vista, Elinan Rio eli G You're My Heartbreaker, kummitytölläni Minkalla mukana Pian Liinu, G Hilarious Carolina ja oma musta keskari Jäbä, A'monibes Liberec. Lauantaina Liinu saavutti tavoitteen eli oli VSP, sai CACIB:in ja Liinusta tuli näin C.I.B eli kansainvälinen valio! Rio oli PU2, vara-CACIB ja Lia ERI ja sert. Minkan Jäbä junnuluokan 2. Sunnuntaina Rio Oli sitten upeasti ROP, sai SERT:in, CACIBin, Lia oli VSP, sai SERTin ja CACIBin ja Liasta tuli myös Kansainvälinen valio!! Jihuu! Jäbä oli hienosti ROP-juniori.
Tuomarina lauantaina Vitaliy Belsky Ukraina ja sunnuntaina Franck Kane Iso-Britannia.

Hieno reissu tuloksellisesti, haasteita oli matkassa erityisesti rankan lumisateen, hotellin huonebuukkauksen häviämisen, oman flunssan, Minkan kuumeen ym. myötä. Mutta lopputulos kruunaa kaiken :).

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" got CAC on Saturday, was CAC, CACIB and BOS on Sunday and is now International Champion. Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" was BM-2nd with res-CACIB on Saturday and BOB with CAC and CACIB on Sunday. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOS with CACIB on Saturday and became International Champion. Black medium size A'monibes Liberec "Jäbä" was 2nd in junior class on Saturday and BOB-junior on Sunday. Our judges were Vitaliy Belsky from Ukraine and Frank Kane from GB.
 
Liinu VSP ja CACIB lauantaina
 
Lia tuomari Frank Kanen arvioitavana
 
Rio ja Lia liikkeessä
 
Rion voitonhyppy!
 
Rio ROP ja CACIB
 
Minkä ja Liinu
 
Lia, tyytyväinen uusi C.I.B
 
19.1.2019 Turku, INT

Turkuun lähdettiin myös Anteron kanssa, toiveissa se viimeinen tarvittava Cacib. Ja sieltähän se tuli! Antero siis PU1, VSP ja CACIB. Ja uutena tittelinä vielä vahvistamaton C.I.B eli Kansainvälinen muotovalio! Tuomarina Derek Smith, Iso-Britannia.

Greyfun's Never Say Never "Antero" got his last CACIB as he was BOS under Derek Smith, GB. Antero is now International Champion!
 

Antero VSP
 

 
2018 Näyttelyvillakoirakilpailun tulokset! - Show Poodle of the year!


Apr/harm/pun keskikokoinen villakora - Medium size, apricot/grey/red
1. Antero, Greyfun's Never Say Never
3. Nyyti, Greyfun's You're My Sweetest
7. Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior

Apr/harm/pun kääpiövillakoira - Miniature apricot/grey/red
2. Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina
7. Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer

2018
 
16.12.2018 Helsinki INT. Finnish Winner 2018

Yhden koiran taktiikalla, yksi näyttely tänä vuonna, eli kehässä vain Antero sunnuntaina. Antsalla oli hiukan liikaa energiaa esiintyäkseen hillitysti mutta silti hienosti PU2 . Tuomarina Jasna Matejcic.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BM-2nd under Jasna Matejcic from Croatia.
 
 
28.11.2018 Fian ja Anteron pennut syntyivät

Fian ja Anteron pennut syntyivät 28.11.2018, pentuja syntyi viisi joista  neljä on poikia ja yksi tyttö. Pennut olivat syntyessään hyvän kokoisia, pienin poika 174g ja isoin poika 250g. Viikossa painot nousivat reilusti yli kaksinkertaisiksi eli Fian kermamaito puree jälleen :)

Fia's and Antero's puppies were born on 28th of November 2018, four boys and one girl.
 
Pennut 2vrk
 
Äidin rakkautta
 
10-11.11.2018 Jyväskylä NORD ja Jyväskylä INT

Nord-näyttelyssä Antero oli upeasti ROP, NORDSERT ja Nyyti oli VSP, SERT ja NORDSERT. Kääpiöissä Liinu oli VSP, NORDSERT ja Muska PN2, varaNORD. Inttinäyttelyssä Antero oli PU2 ja varaCACIB, Nyyti hienosti VSP, SERT ja CACIB. Liinu VSP ja CACIB. Muska oli VAK3, SA. Tuomari oli lauantaina Rune Lysgaard Norja ja sunnuntaina Marie Thorpe, Irlanti, keskikokoisilla ja kääpiöillä Svetlana Kokonena.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOB with NORD-CAC on Saturday and BM-2nd with res-CACIB on Sunday. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CAC and NORD-CAC on Saturday and BOS with CAC and CACIB on Sunday.  Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOS with NORD-CAC on Saturday and BOS with CACIB on Sunday. Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" BB-2nd with res-NORD-CAC on Saturday and EXC3, CQ on Sunday. Poodles were judged by Rune Lysgaard from Norway on Saturday. On Sunday medium sizes were judged by Marie Thorpe from Ireland and miniatures Svetlana Kokonena.
 
PU kehä lauantaina
 
Antero ROP ja Nyyti VSP lauantaina
 
Liinu VSP lauantaina
 
Liinu VSP sunnuntaina
 
Nyyti VSP sunnuntaina
 
3-4.11.2018 Viro, Tartto INT

Tarttoon lähdimme 4 koiran kanssa, mukana keskarit Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista ja Rio, Greyrun's You're My Heartbreaker sekä kääpiö Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer ja vielä Pian musta keskari Jäbä. Lia oli molempina päivinä PN2 ja varaCACIB, Rio oli lauantaina ROP, SERT ja CACIB, sunnuntaina VSP, SERT ja CACIB. Muska lauantaina VSP, SERT ja CACIB -> EE MVA ja BALT MVA. Lauantain tuomari Grzegorz Robak, Puola ja sunnuntain tuomari keskikokoisilla Eva Nielsen, Ruotsi. Kääpiöillä sunnuntaina Tomas kucera, Tsekki.

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BB-2nd with res-CACIB on both days. Greyrun's You're My Heartbreaker "Rio" was BOB with CAC and CACIB on Saturday and BOS with CAC and CACIB on Sunday. Miniature Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BOS with CAC and CACIB on Saturday and is new Baltic and Estonian Champion. Our judge on Saturday was Grzegorz Robak from Poland and on Sunday medium sizes were judged by Eva Nielsen from Sweden and miniatures Tomas Kucera from Czech Republic.
 
Lia kehässä
 
Rio ROP lauantaina
 
Muska VSP lauantaina
 
Rio VSP sunnuntaina
 
28.10.2018 Seinäjoki INT

Seinäjoen kansainvälisessä näyttelyssä pyörähdettiin Anteron ja Nyytin kanssa, Pialla mukana kääpiöissä Liinu. Josefiina Koskinen tuli Kurikasta myös Sulon, kehien ensikertalaisen kanssa, eli Greyfun's Lot's Of Sweetness And Temper. Antero oli upeasti ROP ja Nyyti VSP. Molemmat sai CACIBin ja Nyyti vielä SERTin. Sulo yllätti ja oli PU2 saaden SERTin! Antero sai aivan upeat kehut tuomari Leni Finneltä, kiitos siitä. Liinu oli PN3 ja varaCACIB.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB with CACIB and Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CACIB and CAC. Greyfun's Lot's Of Sweetness And Temper "Sulo" was BM-2nd with CAC and Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BB-3rd with res-CACIB. Our judge was Leni Finne from Finland.
 
PU-kehä
 
Rop Antero ja Vsp Nyyti
 
Veljekset Sulo ja Antero (samat vanhemmat, eri pentue)
 
6-7.10.2018 Valmiera, Latvia KR

Valmieran kaikkien rotujen näyttely oli varsin menestyksekäs. Lia, G Amore A Prima Vista oli kehässä vain lauantaina ollen PN2, sai SERTin saavuttaen näin Latvian ja Balttian muotovalion arvon. Lyyli, G Truly Madly Deeply Yours oli molempina päivinä ROP, sai juniorisertin ja viimeisteli näin Latvian ja Balttian juniorimuotovalion arvon. Pialla oli mukana molemmat harmaat kääpiötytöt eli Liinu G Hilarious Carolina ja Muska, G Play Girl Musketeer. Liinu oli lauantaina ROP saavuttaen myös Latvian ja Balttian muotovalion arvon, Muska PN2. Sunnuntaina Muska oli vain kehässä ollen VSP, sai SERTin ja tuli Latvian valioksi. Esitin kehässä myös Eskon, Voyeror's Quizmaster, Esko oli lauantaina VSP ja sunnuntaina ROP. Tuomarina lauantaina Rune Lysgaard Norja ja sunnuntaina persoonallinen Antonio Mracevic Montenegro. Antonio yllätti ja otti Lyylin syliin kehässä ym.

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BB-2nd with CAC on Saturday, she is now Latvian and Baltic Champion. Greyfun's  Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BOB on both days with jun-CAC, she is now Latvian and Baltic Junior Champion. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOB on Saturday, she is now Latvian and Baltic Champion. Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BB-2nd on Saturday and BOS with CAC on Sunday, she is now Latvian Champion. Voyeror's Quizmaster "Esko" was BOS on Saturday and BOB on Sunday.
 
Odottelua ennen kehää
 
Esko VSP, Liinu ROP
 
Lyyli ROP
 
Muska
 
Esko ROP, Muska VSP
 
29.9.2018 Eckerö INT

Eckerössä Antero oli hienosti VSP & Cacib, Nyyti PN2 & Cacib ja Liinu PN2 & varaCacib. Tuomari Franco Gatti, Italia.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOS with CACIB, Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BB-2nd with CACIB and  Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-2nd with res-CACIB. Our judge was Franco Gatti from Italy.
 
Nyyti valioluokan voitto
 
Antsa VSP
 
23.9.2018 Hertan ja Punkun pennut syntyivät

Meidän mustat keskikokoiset sunnuntaipennut syntyivät Hertalle (G Miss Magic Black) ja Punkulle (Olymbinar's Warrior Of The World). Tomeria, hyvänkokoisia pentuja (230-290g) syntyi 5, kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Emo ja pennut voivat hyvin.

Greyfun's Miss Magic Black gave birth to five puppies sired by Olymbinar's Warrior Of The World, three boys and two girls. All are doing fine.
 
 
9.9.2018 Porvoo KR

Porvoon näyttely oli sisarusten päivä eli Nyyti, G You're My Sweetest oli VSP, SERT ja Rio, G You're My Heartbreaker PU2, SERT. Musta Piki oli hienosti PU3, VaraSERT. Tuomari Sylvie Desserne, Ranska.

Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOS with CAC. Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" BM-2nd with res-CAC. Greyfun's  Power Of Black Devil "Piki" was BM-3rd with res-CAC. Poodles were judged by Sylvie Desserne from France.
 
Rio PU-luokassa
 
Nyyti VSP
 
PU-luokka mustissa
 
Piki
 
25.8.2018 Riihimäki NORD

Riihimäellä parhaimmasta tuloksesta vastasi kääpiö Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer joka viimeisteli Suomen muotovalion arvon samallaan SERTillä. Muska sai myös NORDsertin ja oli VSP. Antero oli PU3, Rio eli Greyfun's You're My Heartbreaker NUK2, Pipsa eli Greyfun's Lots Of Kisses to You PN2 ja VaraSERT. Tuomarina Suzana Verstovsek-Matakova, Kroatia.

Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BOS, with CAC and Nord CAC, she became Finnish Champion. Greyfun's Never Say Never "Antero" was BM-3rd, Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" 2nd in intermediate class. Greyfun's Lots Of Kisses to You "Pipsa" BB-2nd with res-CAC. Our judge was Suzana Verstovsek-Matakova from Croatia.
 
PU-luokka
 
Muska VSP
 
19.8.2018 Luige, Viro, Baltian voittajanäyttely

Kouvolasta tosiaan siirryttiin Tallinnaan lauantaina illalla ja sunnuntaina kehässä Luigessa. Ensimmäistä kertaa tänä kesänä todellisessa koiran ilmassa, vettä satoi tauotta. Kunnes keskikokoiset meni kehään, sade taukosi sopivasti :).

Antero voitti valioluokan ja oli hienossa, laadukkaassa porukassa PU2 ja varaCacib. Nyyti yllätti olemalla PN1 ja VSP, sai CACIBin ja SERTin sekä Balttian Voittaja-18 tittelin. VAU! Liinun päivä ei ollut nyt ollenkaan, jäi valioluokassa 5:ksi. Tuomari Walter Jungblud Saksa.

Greyfun's Never Say Never "Antero" 1st in champion class and BM-2nd with res-CACIB. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CAC and CACIB and new Baltic Winner 2018. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was 5th in champion class. Our judge was Walter Jungblud from Germany.
 
Kääpiöiden valioluokka nartuilla
 
Vauhdikas Antsa
 
PU kisa
 
Nyytin tyylinnäyte, kieli ulkona :)
 
PN voitto
 
Rop ja VSP Nyyti
 
18.8.2018 Kouvola KR

Kouvolan kaikkien rotujen näyttelyssä Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina oli VSP ja Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer sai tällä kertaa EH:n pienen kokonsa vuoksi. Keskareissa Antero, Greyfun's Never Say Never oli VSP, Juju eli Greyfun's Chevrolet Boy Junior oli PU3 ja narttujen puolella Nyyti, Greyfun's You're My Sweetest oli PN3 Varasertillä. Tuomarina Adam Ostrowski, Puola.

Kouvolasta lähdettiin kahteen eri suuntaan, Minka osan kanssa Heinolaan sunnuntain näyttelyyn ja minä, Pete ja Pia kolmen koiran kanssa satamaan kohti Tallinnaa!

In medium sizes Greyfun's Never Say Never "Antero"  BOS,  Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" BM-3rd and Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BB-3rd with res-CAC. In miniatures Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOS and Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" VG. Poodles were judged by Adam Ostrowski from Poland.
 
Liinu VSP
 
Antero VSP
 
3-5.8.2018 Druskininkai, Liettua INT x 3.

Hieno, tuloksekas reissu Liettuan Druskininkaihin neljän koiran kera. Mukana oli keskikokoisissa aprikoosinartut Lyyli, Greyfun's Truly Madly Deeply Your juniorikehässä, Nyyti eli Greyfun's You're My Sweetest nuorten luokassa. Kääpiöissä avoimessa luokassa meidän seuraneidiksi lähtenyt pikkuinen Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer ja valioissa Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina.

Perjantaina ranskalainen tuomari Boris Chapiro arvioi Lyylin JUK2, Nyyti VSP, SERT ja CACIB. Muska AVK1, SERT ja Liinu VAK1, SERT ja PN2, Vara-CACIB.

Lauantaina Lyyli oli hienosti ROP-juniori saaden JunioriSERTin ja oli PN2, Nyyti oli ROP, SERT ja CACIB. Muska yllätti ollen VSP, sai SERTin ja CACIB. Liinu oli PN2, SERT ja vara-CACIB. Tuomarina Vytautas Baranauskas, Liettua.

Sunnuntai täydensi koko paketin :). Lyyli jälleen ROP-juniori, JSERT, PN2 -> Liettuan Juniorimuotovalio! Nyyti ROP, SERT, CACIB -> Liettuan Muotovalio! Muska upeasti myös ROP, SERT, CACIB -> Liettuan Muotovalio! Liinu PN3, SERT. Liinu on jo Liettuan valio niin sitä titteliä ei nyt tällä reissulla tarvinnut hakea. Tuomarina Hans Boelaars, Alankomaat.

Upea reissu kaikkinensa, kuuma toki oli mutta eipä haitannut menoa. Koirat mainioita matkustajia, rauhallisia hotellikoiria. Druskininkain nähtävyydetkin tuli katseltua, kaunis, erittäin siisti ja hyvin hoidettu kesäkaupunki. Useita vetonauloja turistille kuten gondoli keskikaupungilla, talviurheilukeskus, jokiristeilyt, upeat puistot suihkulähteineen, kesäkahvilat/ravintolat ym. Pialle kiitos mukavasta matkaseurasta ja oli kiva handleroida Muskaa :)

Greyfun's Truly Madly Deeply Your "Lyyli" 2nd in junior class on Friday, BB-2nd and BOB-junior with jun-CAC on Saturday and BB-2nd, BOB-junior with jun-CAC and new Lithuanian junior champion on Sunday.

Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CAC and CACIB on Friday, BOB with CAC and CACIB on Saturday and Sunday and also new Lithuanian champion.

Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" 1st in open class with CAC on Friday, BOS with CAC and CACIB on Saturday and BOB with CAC and CACIB on Sunday and new Lithuanian champion.

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-2nd wit CAC and res-CACIB on Friday and Saturday, BB-3rd with CAC on Sunday.

Our judges were Boris Chapiro from France, Vytautas Baranauskas from Lithuania and Hans Boleaars from the Netherlands.
 
Kääpiöiden PN kehä perjantaina
 
Liinun ja Muskan viilennystä ennen kehää
 
Kääpiöiden PN kehä lauantaina
 
Lyyli lauantaina
 
Nyyti ROP lauantaina
 
Rentoa odottelua Muskalla ja Liinulla
 
Lyyli
 
Koko reissupoppoo
 
28.7.18 Pori INT ja 29.7 Mikkeli INT

Liinu kävi vielä katsastamassa Porin ja Mikkelin Inttinäyttelyt ennen Liettuaan lähtöä ollen molemmissa näyttelyissä PN2 ja Vara-Cacib. Kilpailu oli varsin laadukasta molemmissa näyttelyissä ja ilma oli polttavan helteinen mikä ei ole Liinulle mieluisaa joten tuloksista voi olla erittäin tyytyväinen :). Porin tuomarina Juha Palosaari ja Mikkelissä Helin Tenson.

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-2nd in both shows with res-CACIB. Poodles were judged by Juha Palosaari in Pori and Helin Tenson in Mikkeli.
 
Liinu jäähdyttelee
 
22.7.2018 Ylivieska INT

Kemistä lasketeltiin Ylivieskaan ja hyvällä menestyksellä mentiin Ylivieskan kuumuudessa. Antero jälleen ROP ja Cacib, Nyyti VSP, SERT ja Cacib sekä Liinu upeasti VSP ja Cacib. Aikamoisen upeat koirat meillä :). Tuomari Nina Karlsdotter, Ruotsi.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB with CACIB. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CAC and CACIB. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOS with CACIB. Our judge was Nina Karlsdotter from Sweden.
 
Nyyti

Nyyti liikeessä
 
Antero ROP ja Nyyti VSP
 
Liinu PN kehässä
 
Liinu voitti!
 
Liinu VSP
 
21.7.2018 Kemi INT

No kyllä kannatti ajaa Kemiin asti, hienoja tuloksia saatiin mukaan kotimatkalle. Antero oli ROP saaden Cacibin, Nyyti oli VSP saaden SERTin ja Cacibin sekä Liinu täydensi sarjaa ollen PN4. Tuomarina Darko Korosec, Slovenia.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB with CACIB. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOS with CAC and CACIB. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-4th. Poodles were judged by Darko Korosec from Slovenia.
 
Antero
 
PN-kehä
 
Jee, Nyyti voitti, PN1!
 
Antero ROP ja Nyyti VSP
 
15.7.2018 Mäntsälä KR

Mukavia yllätyksiä Mäntsälässä :). Keskikokoinen aprikoosipoika Rio, G You're My Heartbreaker esiintyi vakuuttavasti ollen NUK1, SA, SERT, PU1 ja VSP. Onnea Rio ja Elina! Lyyli, G Truly Madly Deeply Yours oli junnuluokassa 2, sai SA:n ja oli lopulta PN3. Ei hullummin meidän riehakkalta Lyyliltä :). Musta Piki, G Power Of Black Devil toimi myös hienosti voittaen nuorten luokan ja ollen lopulta PU3 ja VaraSERT. Tuomarina Maarit Hassinen.

Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" was BOS with CAC. Greyfun's Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BB-3rd. Greyfun's  Power Of Black Devil "Piki" was BM-3rd with res-CAC. Our judge was Maarit Hassinen.
 
Rio liikkeessä
 
Rio VSP
 
7.7.2018 Juva KR

Liinu kävi mökkimatkallaan pyörähtämässä myös Juvalla kehässä tuloksena upeasti ROP. Tuomarina Kaisa Metteri-Gold.

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOB under Kaisa Metteri-Gold.
 
 
1.7.2018 Raasepori KR

Antero hoiti homman tyylikkäästi kotiin ollen varsin vaativan tuomarin arvostelemana ROP. Liinun päivä ei ollut tänään, VAK1 tuloksena. Tuomarina Matti Tuominen.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOB under Matti Tuominen, Greyfun's Hilarious Carolina  "Liinu" was 1st in champion class.
 
Antero ROP
 
17.6.2018 Salo KR

Liinun hieno näyttelyputki sen kun jatkuu... Salon KR tuotti myös tuloksen ROP! Tuomari Vesa Lehtonen.

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOB again, this time our judge was Vesa Lehtonen from Finland.
 
Liinu ROP
 
16.6.2018 Kotka NORD

Kotkasta kantautui hienoja uutisia, Liinu oli jälleen upeasti ROP saaden NORD-sertin. Tuomari Colm Hasting, Irlanti.

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOB with NORD-CAC under Colm Hastings from Ireland.
 
Liinu ROP
 
10.6.2018 Forssa KR

Forssan kaikkien rotujen näyttelyssä Antero ja Liinu loistivat kumpikin omissa kehissään :). Antero ROP todella upealla arvostelulla, tuomarina Juha Palosaari. Juju esiintyi myös hienosti ollen VAK2. Liinu oli myös ROP, tuomarina Igor Selimovic.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOB with super critique and Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" 2nd in champion class under Juha Palosaari. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOB under Igor Selimovic.
 
Antero ROP

Liinu ROP
 
3.6.2018 Viro Tallinna INT

Tallinnassa pyörähdettiin kolmen koiran voimin kehässä, kuumana kesäpäivänä. Tuliaisena kaksi uutta Viron valiota ja lisukkeena vielä Viron voittajatitteli Liinulle. Eli Antero, G Never Say Never PU2, sert ja VaraCACIB, näin ollen uusi Viron muotovalio. Liinu, G Hilarious Carolina oli hienosti ROP, SERT, CACIB ja EEV-18. Junnuissa Lyyli, G Truly Madly Deeply Yours JUK2 ilman SA:ta, vauhtia oli kehässä vähän liikaa joka suuntaan. Tuomari Kaisa Metteri-Gold.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BM-2nd, CAC and res-CACIB and new Estonian Champion. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOB, CAC, CACIB and EEW-18. Greyfun's Truly Madly Deeply Yours EXC2 in junior class. Poodles were judged by Kaisa Metteri-Gold from Finland.
 
Antero pöydällä

Lyyli

Liinu ROP
 
26.5.2018 Salo RN

Salon ryhmänäyttelystä kantautui loistavia uutisia! Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior oli ROP, sai SERTin ja viimeisteli näin Suomen Muotovalion arvon. Harmaa kääpiö Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer oli PN3. Tuomari Philip Behan Irlanti. Paljon onnea Minka, Pia ja Juju!!

Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" was BOB with CAC and finished his Finnish Championship title! Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BB 3rd under Philip Behan from Ireland.
 
Juju ROP ja FI MVA
 
Juju
 
20.5.2018 Hamina NORD

Haminan Nord-näyttelyssä saavutettiin myös hienot tulokset, Antero VSP ja NORD-sert, Nyyti PN2 ja Varasert sekä varaNord. Liinu kruunasi päivän ollen ROP ja sai myös NORD-sertin. Musta Piki, G Power Of Black Devil oli PU4, Varasert. Tuomarina Elisabeth Feuz, Sveitsi.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOS and NORD CAC. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BB 2nd with res-CAC and res-NORD CAC. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOB with NORD CAC. Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was BM 4th with res-CAC. Our judge was Elisabeth Feuz from Switzerland.
 
PU-kehä
 
Antero VSP
 
Liinu ROP
 
Piki PU4
 
19.5.2018 Helsinki INT

Helsingin kansainvälinen näyttely on menestyksekäs koko Greyfun's köörille. Anteron, G Never Say Never, tuloksena ROP, SERT, CACIB ja FI MVA! Poika täytti 15.5. tuon tarvittavan 2 vuotta, heti onnistui valioituminen :). Nyyti, G You're My Sweetest avasi oman CACIB-tilinsä ollen VSP. Sai myös SERTin. Liinu, G Hilarious Carolina, VSP ja CACIB. Tuomari Birgitta Hasselgren Ruotsista.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOB, CAC, CACIB and new Finnish Chammpion just four days after his 2nd birthday.  Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOS with CACIB and CAC. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOS with CACIB. Poodles were judged by Birgitta Hasselgren from Sweden.
 

Liinu VSP


Liinun kiepautus kehässä
 
Nyyti

PN voitto Nyytille
 
Antero ROP ja Nyyti VSP
 
12.5.2018 Järvenpää KR

Helteinen Järvenpää ja kuiva hiekkakenttä! Huh, kurkku ja nenä täynnä kuivaa hiekkaa ja musta koira harmaa ja aprikoosi/harmaat pölykuorrutteella... No mutta tulokset olivat kuitenkin loistavat! Eli musta keskarityttö Taika, Greyfun's Top Model tänään VSP, SERT ja FI MVA! Jihuu! Kehien ensikertalainen, aprikoosi keskarityttö Pipsa, Greyfun's Lots of Kisses To You 10kk upeasti VSP ja SERT! Koko Greyfun's tiimillä oli hieno päivä, Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer oli kahden vuoden näyttelytauon jälkeen upeasti AVK1, PN2 ja VaraSERT ja Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior VAK1, PU3 ja varaSERT. Tuomarina Patricia De Coning, Etelä-Afrikka.

Greyfun's Top Model "Taika" BOS, CAC and new champion! Greyfun's Lots of Kisses To You "Pipsa" BOS & CAC. Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" BB 2nd with res-CAC. Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" BM 3rd with res-CAC. Our judge was Patricia De Coning from South Africa.
 
Taika VSP ja Canmoy's Headmaster ROP
 
Muska
 
PU kehä, Juju PU3
 
Pipsa liikkeessä
 
Pipsa VSP
 
5.5.2018 Ylivieska RN

Ylivieskan näyttelyssä Maisa, Greyfun's Zorros Zarella, sai viimeisen tarvittavan SERTin Suomen muotovalion arvon vahvistumiseksi ja oli myös hienosti ROP. Tuomarina Alexandra Palumbo Serbia. Onnittelut Maisalle ja Sanna-Marille!

Greyfun's Zorros Zarella "Maisa" got her last CAC to become Finnish Champion, she was also BOB under Alexandra Palumbo from Serbia.
 
 
5.5.2018 Tampere NORD ja 6.5.2018 Tampere INT

Rento näyttelyviikonloppu Tampereella, mukana oli vain Antero ja Pialla Liinu. Antero oli lauantaina ROP, SERT ja NORD SERT, Liinu VSP ja NORD SERT. Tuomarina Jussi Liimatainen.

Sunnuntaina Anteron tuloksena VSP,SERT ja CACIB, Liinu PN2 ja vara-CACIB. Tuomarina Francesco Cochetti.

On Saturday Antero BOB with CAC and NORD CAC and Liinu BOS with NORD CAC under Jussi Liimatainen
On Sunday Antero was BOS with CAC and CACIB and Liinu BB 2nd with res-CACIB under Francesco Cochetti.
 

Liinu ja Pia


ROP ja Liinu VSP lauantaina
 
Antero ROP lauantaina
 
Antero VSP sunnuntaina. Anteron ilme on veikeä :)
 
28.-29.4.2018 Rakvere, Viro KR

Rakvereen lähdettiin kahden tytön kanssa, mukana Lia, G Amore A Prima Vista ja juuri viikolla 9kk täyttänyt Lyyli, G Truly Madly Deeply Yours. Hienosti meni, Lia molempina päivinä ROP saaden SERTin ja tuli Viron valioksi. Lyyli molempina päivinä ROP-juniori, sai JSertin ja oli PN2. Lauantaina tuomarina Irina Polentaeva ja sunnuntaina Maria Viarbitskaya, Valko-Venäjä.

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOB with CAC on both shows and is now Estonian Champion. Greyfun's Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BB-2nd, BOB-junior with jun-CAC on both shows. Poodles were judged by Irina Polentaeva from Finland and Maria Viarbitskaya from Belarus.
 
Lia

Lyyli tuomari Irina Polentaevan tutkittavana
 
Lyyli
 
21.-22.4.2018 Pentunäyttely x 2 Messukeskus, Helsinki

Lyylin kanssa käytiin pyörähtämässä kahtena päivänä Messukeskuksessa pentunäyttelyssä, molempina päivinä tuloksena ROP-pentu. Lauantaina tuomarina Paula Tuominen ja sunnuntaina Leni Finne.

Greyfun's Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BOB-puppy on both days. On Saturday under Paula Tuominen and on Sunday under Leni Finne.
 
Lyyli tuomari Leni Finnen pehmovariksen ääntä ihmettelemässä
 
Lyyli liikeessä
 
8.4.2018 Suomen Villakoirakerhon päänäyttely Lahti

Lahdessa olimme pienellä porukalla liikeellä, mukana pennuissa Lyyli, Greyfun's Truly Madly Deeply Yours 8kk ja Antero. Lyyli oli hienosti ROP-pentu ja lopulta BIS-2 pentu! Antero voitti nuorten luokan, sai SA:n ja SERTIn. Tuomari Jakub Kruczek. Näyttelyssä palkittiin myös vuoden 2017 voitokkaimmat näyttelyvillakoirat, kävin myös pokkaamassa Pamelan ykköspalkinnon :)

Greyfun's Truly Madly Deeply Yours "Lyyli" was BOB-puppy and BIS2-puppy! Greyfun's Never Say Never "Antero" won intermediate class and got CAC under Jakub Kruczek.
 
Antero
 
Lyyli palkintojen kanssa
 
Väsynyt pentu
 
Palkintojen jako
 
Pamelan palkinto
 
31.3.2018 Imatra INT

Olihan ihan huippu päivä! Jännitystä riitti, lopputulos todella hieno! Antero,G Never Say Never oli VSP saaden SERTin ja CACIBin (6:s CACIB joita nyt 3:sta eri maasta). Juju, G Chevrolet Boy Junior PU2, varaSERT ja varaCacib. Nyyti, G You're My Sweetest PN2, varaSERT ja varaCACIB. Piki, G Power Of Black Devil upeasti PU2 ja SERT. Liinu, G Hilarious Carolina ROP ja CACIB. Tuomarina Miodrag Vretenicic, Montenegro.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOS with CAC and CACIB. Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" was BM-2nd with res-CAC and res-CACIB. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BB-2nd with res-CAC and res-CACIB. Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" BM-2nd with CAC.  Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOB with CACIB. Poodles were judged by Miodrag Vretenicic, Montenegro
 
Juju
 
PN-kehä
 
ROP ja VSP Antero
 
Piki PU2, SERT
 
Piki SERT
 
Liinu ROP
 
30.3.2018 Imatra KR

Imatran kaikkien rotujen näyttely oli varsin menestyksekäs Greyfun's koirille. Antero, G Never Say Never oli ROP saaden SERTin ja Nyyti, G You're My Sweetest oli VSP saaden SERTin. Musta Piki, G Power Of Black Devil oli JUK1. Kääpiöissä Liinu, G Hilarious Carolina oli ROP! Tuomarina Leni Finne.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB with CAC and Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOS with CAC. Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" got EXC 1st in junior class. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOB. Our judge was Leni Finne from Finland.
 
Antero ROP ja Nyyti VSP
 
Liinu ROP
 
Vuoden 2017 Suomen Villakoirakerhon voitokkain näyttelyvillakoira, Greyfun's Pure Girlpower! (keskikokoinen apr/har/pun)
Finnish Poodle Club's most winning showpoodle Greyfun's Pure Girlpower (silver/apricot/red)

 
Pamela, Greyfun's Pure Girlpower

Vuoden 2017 7. voitokkain veteraanivillakoira Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress!
Finnish Poodle Club's #7 veteran poodle Greyfun's Sweet Sorceress!


Lakeuden Agilityurheilijoiden vuoden medikoira 2017 ja Suomen Villakoirakerhon kolmanneksi voitokkain medi agilityvillakoira vuonna 2017, Greyfun's Wind Of Change!
Finnish Poodle Club's #3 medi agility poodle Greyfun's Wind Of Change.
 

Lenni, Greyfun's Wind Of Change!
 
25.3.2018 Lahti INT

Kennelissä uusi MUOTOVALIO! Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina oli Lahden kansainvälisessä näyttelyssä VSP saaden SERTin ja tuli näin Suomen muotovalioksi. Ensimmäinen näyttely sen jälkeen kun Liinu täytti 2 vuotta (11.3.18). Liinu sai myös CACIBin. Tuomarina Kimmo Mustonen. Paljon onnea Liinun omistajille Pia Ahlqvist-Kontuselle ja Päivi Knuuttilalle!

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOS with CAC and CACIB under Kimmo Mustonen and became Finnish Champion.
 
 
2-4.3.2018 Vilna INT, Liettua

Vilnan näyttelyyn lähdettiin kolmen koiran taktiikalla, eli mukana junnuissa Nyyti, avonartuissa Lia ja nuorten luokan uroksissa Antero. Perjantaina Antero oli Rop saaden SERTin ja CACIBin, Nyyti PN2 saaden junnu-SERTin ja Lia VSP saaden SERTin ja CACIBin. Pieni ongelma oli tuossa loppukehään viemisissä jota en ollut yhtään osannut ajatella eli Liettuan säännöillä ollaan vähän eri tyylillä luokkavoittajien kehässä kuin meillä Suomessa. Eli SA:n saanut juniorinarttu, avoluokan narttu ja paras uros ovat kaikki samaan aikaan loppukehässä..no meitä vain kaksi esittäjää niin väkisinkin perjantaina jäi yksi koirista pois loppukehästä eli tässä kohtaa se oli Nyyti. Perjantain tuomarina Kornelija Butrimova, Liettua.

Lauantaina varauduin sitten pyytämään kolmannen esittäjän ja sitä tarvittiinkin, kiitos Heidi Simula avusta :). Lauantain tuloksena Antero ROP,SERT,CACIB´ja Liettuan Voittaja- 18, Nyyti VSP, JunSERT, Liettuan juniorivoittaja -18 sekä Liettuan Juniorivalio sekä Lia PN2,SERT,CACIB ja Liettuan Voittaja -18. Huhhuh, mikä päivä! Tuomarina Zlatko Jojkic, Serbia.

Sunnuntaina jätin meidän junnun lepäämään ja kehään menivät vain Antero ja Lia. Antero ROP, SERT, CACIB ja Liettuan Valio! Lia VSP, SERT JA CACIB ja myös Liettuan valio! Samalla valioituu myös Suomen valioksi. Tuomarina Tamara Sarmont, Valko-Venäjä.

Todella onnistunut reissu kaikin puolin ja upeat, helpot reissukoirat matkassa :).

Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BB-2nd with jun-CAC on Friday and BOS with jun-CAC on Saturday, she also got new titles Lithuanian Junior Winner 2018 and Lithuanian Junior Champion.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB with CAC and CACIB on all three shows, he is also now Lithuanian Champion and Lithuanian Winner 2018.

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOS with CAC and CACIB on Friday, BB-2 with CAC and CACIB on Saturday and again BOS with CAC and CACIB on Sunday, she is now Lithuanian Champion, Lithuanian Winner 2018 and Finnish Champion.

Our judges were Kornelija Butrimova from Lithuania, Zlatko Jojkic from Serbia and Tamara Sarmont from Belarus.

 
Kolmikon valmistelua perjantaina ennen kehään menoa.
 
Antero odottaa ryhmäkehään menoa, kuvasta kiitos Minna Saranpää.
 
Menestyksekäs kolmikko, oikealta Nyyti, Antero ja Lia.
 
17-18.2.2018 Valmiera KR, Latvia

Näyttelyvuosi aloitettiin nyt tuolta Latvian puolelta, Valmieran kaikkien rotujen näyttelystä. Mukana reissussa musta Taika, Greyfun's Top Model ja aprikoosi Nyyti, Greyfun's You're My Sweetest. Taika oli molempina päivinä ROP saaden SERTin ja tullen näin Latvian valioksi. Nyyti oli lauantaina ROP saaden latvian junioriSERTin tullen näin Latvian juniorivalioksi. Sunnuntaina Nyyti oli JUK1. Tuomarina lauantaina Hans Almgren Ruotsista ja sunnuntaina Jari Partanen Norjasta.

Greyfun's Top Model "Taika" was BOB with CAC on both shows and became Latvian Champion. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOB on Saturday with jun-CAC and became Latvian Junior Champion, she was 1st in junior class on Sunday. Our judges were Hans Almgren from Sweden and Jari Partanen from Norway.
 
Taika Hans Almgrenin arvioitavana
 
Nyyti Jari Partasen arvioitavana
 
11.2.2018

Huippua! Lennistä, Greyfun's Wind Of Chance, tuli agilityvalio tänään! Paljon onnea Lenni ja Josefiina, olette tehneet upeaa työtä yhdessä :)

Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" became Agility Champion! Congratulations Lenni and Josefiina!
 
 
10.1.2018 Pentuja pentuja :)

Iinan (Greyfun's Jamming For Fun) ja Manun (Olymbinar's Manchesters Wayne)pennut syntyivät 10.1.18. Pentuja syntyi yllättäen iso määrä, 6 pentua joista 4 poikaa ja 2 tyttöä. Kaikki pennut ja emo voivat mainiosti.

Iina's and Manu's puppies were born 10.1.2018. 4 boys and 2 girls, mother and puppies are doing fine!
 

2017
 
8-10.12.2017 Helsinki INT x 3

Helsingin kolmen päivän kansainvälisissä näyttelyissä oli mukavasti menestystä. Perjantaina Nyyti, Greyfun's You're My Sweetest oli paras juniorinarttu saaden uuden tillelin 'Helsingin juniorivoittaja -17'. Pamela oli VAK1. Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior sai EH:n. Kääpiöissä Liinu oli todella kovassa seurassa PN3. Lauantaina Nyyti oli NUK2 ja Sa. Pamela oli PN4. Liinulle tällä kertaa sileä ERI. Musta Piki, Greyfun's Power Of Black Devil oli JUK3 ja SA. Sunnuntaina oli enää Liinu kehässä ollen PN4.

On Friday Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" won junior class and got new title Helsinki Junior Winner 2017. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" won champion class, Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" got VG. Miniature Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BB-3rd.
On Saturday Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was 2nd in junior class with CQ. Greyfun's Sweet Srceress "Helmi" was BOB-veteran and Nordic Veteran Winner 2017. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BB-4th, Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" got EXC. Black Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was 3rd in junior class with CQ.
On Sunday Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BB-4th.
 
Nyyti
 
Juju

Helmi ROP-veteraani
 
Piki isossa joukossa paras uros kehässä
 
Liinu PN3 perjantaina
 
1.12.2017 Pentuja talossa!

Helgan ja Anteron pennut syntyivät, jäntevät pikkupennut joista 3 tyttöä ja yksi poika.

Helga's and Antero's puppies were born! 3 girls and 1 boy.
 
Ylpeä emo Helga
 
26.11.2017 Tampere INT

Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä Liinu oli jälleen hienosti paras narttu, ollen siis VSP ja sai SERTin. Pamela oli PN2 ja Antero PU2 saaden myös SERTin. Liinun tuomarina Kaisa Metteri-Gold ja keskikokoisilla Leni Finne.

Miniature Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOS with CAC under Kaisa Metteri-Gold. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BB-2nd and Greyfun's Never Say Never "Antero" BM-2nd with CAC under Leni Finne.
 
Liinu VSP
 
Pamela kehässä
 
25.11.2017 Tampere KR

Tampereen kaikkien rotujen näyttely oli tuloksellisesti hieno! Antero, G Never Say Never oli ROP saaden SERTin, Pamela, G Pure Girlpower oli VSP ja kääpiöissä Liinu, G Hilarious Carolina oli upesti ROP saaden SERTin. Tuomarina Noel Beggs, Irlanti.

Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB with CAC, Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOS and miniature Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOB with CAC. Our judge was Noel Beggs from Ireland.
 
Antsa pöydällä
 
Serti Jee!
 
Antero ROP ja Pamela VSP
 
Liinu ROP
 
4-5.11.2017 Tarto, Viro INT

Tarton kansainvälinen näyttely oli meille yhtä juhlaa. Koirat esiintyivät hienosti ja kaikki saatiin mitä ikinä voi toivoa. Antero, G Never Say Never oli molempina päivinä ROP saaden SERTit ja CACIBit. Lia, G Amore A Prima Vista oli molempina päivinä VSP saaden SERTit ja CACIBit. Juniori Nyyti oli molempina päivinä ROP-juniori, PN2 ja sai junioriSERTit tullen näin myös Eestin Juniorivalioksi! Kaiken tämän lisäksi oli kasvattajalle musiikkia korville molempien tuomareiden ylistävät lauseet loistavasta, onnistuneesta kasvatustyöstä :). Lauantain tuomari Jean-Claude Klein, Ranska ja sunnuntain tuomari Svein Bjornes, Tanska.

Greyfun's Never Say Never "Antero" BOB on both days with CAC and CACIB. Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" BOS on both days with CAC and CACIB. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" BOB-jun and BB-2nd wit jun-CAC on both days and she is now Estonian Junior Champion. On Saturday our judge was Jean-Claude Klein from France and on Sunday Svein Bjornes from Denmark.
 
Menestyksekäs kolmikko, oikealta Antero, Lia ja Nyyti
 
Lauantain ruusukesaldo, sama toistui sunnuntaina.
 
21-22.10.2017 Rakvere KR, Viro

Mukava viikonloppu Rakveressa, Virossa erittäin hyvässä seurassa! Kiitos siitä Maj-Likselle ja Eskolle :). Sain esittää tuota varsinaista näyttelykehien prinssiä Eskoa (Voyeror's Quitzmaster) ja hyvinhän tuo meni. Esko oli molempina päivinä VSP ja sai lauantaina sen yhden Viron valion arvoon tarvittavan SERTin. Nyyti, Greyfun's you're Are My Sweetest, yllätti nyt uskomattomalla reippaudellaan ja iloisuudellaan, oli lauantaina ROPjuniori, sai JUNSERTin ja oli myös ROP. Sunnuntaina Nyyti oli pöydällä hiukan epävarmempi ja tuomari rokotti siitä niin että SA jäi saamatta. Nyyti siis ERI, JUK1. Lauantaina tuomari Inessa Rodina, Venäjä ja sunnuntaina Sonia Kelveri Philippou, Kypros.

Our co-traveller "Esko" Voyeror's Quitzmaster was BOS on both days, also got CAC to become Estonian Champion. Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOB and BOB-jun with JUN-CAC on Saturday, EXC 1st on Sunday. Our judges were Inessa Rodina from Russia on Saturday and Sonia Kelveri Philippou from Cyprus on Sunday.
 
Esko
 
Nyyti ROP ja ROP-juniori
 
Nyyti ruusukkeineen
 
Esko VSP sunnuntaina
 
Nyyti kehässä
 
14.-15.10.2017 Jyväskylä INT x 2

Jyväskylän Kansainväliseen näyttelyyn lähdettiin isommalla porukalla, mukana kääpiö Liinu ja keskarit Pamela, Antero ja Helmi. Viikonloppu tuotti varsin mukavat tulokset kehässä. Lauantaina Liinu oli VSP saaden Cacibin ja seitsemännen SERTin, Antero oli PU4 ja Pamela PN 2 sekä Helmi ROP veteraani. Tuomarina Desmond Murphy USA:sta. Sunnuntaina Pamela oli upeasti ROP ja Cacib, Antero NUK3 ja SA, Helmi ROP-veteraani ja Liinu tällä kertaa NUK1 ilman SA:ta. Keskikokoisten tuomarina Domenico Di Matteo Italiasta ja kääpiöillä Sylvie Desserne Ranskasta.

On Saturday under Desmond Murphy from USA, Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOS with CACIB and CAC, Greyfun's Never Say Never "Antero" BM-4th, Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BB-2nd and Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BOB-veteran. On Sunday under Domenico Di Matteo from Italy, Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB with CACIB, Greyfun's Never Say Never "Antero" EXC 3rd & CQ, Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BOB-veteran and Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" EXC 1st.
 
Liinu VSP lauantaina

Antero kehässä

PN-kehä lauantaina

Pamela ROP sunnuntaina
 
8.10.2017 Tuulos RN

Tuuloksen ryhmikseen lähdettiin virallisten näyttelyiden ensikertalaisten kanssa eli aprikoosi keskaripoika Rio, Greyfun's You're My Heartbreaker ja sisko Nyyti, Greyfun's You're My Sweetest sekä Piki, Greyfun's Power Of Black Devil. Rio hurmasi iloisella ja reippaalla menollaan tuomari Jens Brusen ja oli PU2. Nyyti ei taas tykännyt yhtään ahtaasta, kaikuvasta parkkihallista, iloisuus puuttui menosta ja tuloksena JUN EH, JUK1. Piki oli hienoti PU2 ja sai Varasertin.

Apricot medium size Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" was BM-2nd and his sister Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" got VG 1st. Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was BM-2nd with res-CAC.
 
Piki PU2 ja varasert
 
Rio
 
Rio
 
1.10.2017 Eckerö INT

Eckerön kansainvälisessä näyttelyssä kävimme Pamelan, Lian ja Anteron kanssa. Anterolla oli kujeet mielessä ja käytös aikamoista ilottelua, tuloksena NUK1 ilman sa:ta. Tytöt kuitenkin kunnostautuivat, Pamela hienosti ROP ja Cacib sekä Lia PN2 ja VaraCacib. Pamelan Cacib tulee siirtymään Lialle :). Tuomarina Monique Van Brempt, Belgia.

Greyfun's Never Say Never "Antero" EXC 1st, Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BOB and CACIB, Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" BB-2nd with res-CACIB which will change to CACIB under Monique Van Brempt from Belgium.
 
Pamela ROP
 
Ryhmä rämä eli Lia, Antero ja Pamela
 
9-10.9.2017 Kaunas, Liettua KR

Kaunaksessa meillä oli mukana pari keskaripoikaa eli Antero ja Juju, musta keskarityttö Taika ja harmaa kääpiö Liinu. Molemmat päivät olivat menestyksekkäitä ja samoilla tuloksilla eli Antero ROP, ROP-juniori ja junSERT, Juju PU2 ja SERT, Liinu ROP ja SERT, Taika ROP ja SERT. Ei hullummin! :). Lauantain tuomarina Kornelia Butrimova ja sunnuntain tuomarina Carmen Guisado.

Our dogs got similiar results at both shows: Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB and BOB-jun with JUN-CAC. Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" BM-2nd with CAC, Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOB and CAC, Greyfun's Top Model "Taika" BOB and CAC. Our judges were Kornelia Butrimova and Carmen Guisado.
 
Antero
 
Juju
 
Pu-kehä lauantaina
 
Liinu
 
Liinu
 
20.8.2017 Heinola KR

Heinolassa meillä oli vähän väsähtänyttä porukkaa, Pamela PN3, Taika PN2 ja varasert, Juju EH, VAK1 ja Liinu PN3 ja SERT. Ainut täydessä vauhdissa oli Piki joka jälleen oli Rop-pentu :).Tuomari Steferino Silva, Portugali.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BB-3rd, Greyfun's Top Model "Taika" BB-2nd and res-CAC, Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" VG-1st, Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-3rd and CAC, Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" BOB-puppy. Poodles were judged by Steferino Silva from Portugal.
 
Piki Rop-pentu
 
Taika
 
Juju ja Minka
 
19.8.2017 Kouvola KR

Kouvolan näyttelyssä musta keskikokoinen pentu Greyfun's Power Of Black Devil eli Piki oli hienosti jälleen kerran ROP-pentu. Onnittelut Piki ja Elisa! Pamela oli ROP, musta keskikokoinen Taika PN3 ja varasert, Juju (Greyfun's Chevrolet Boy Junior) ERI, VAK2 ja kääpiö Liinu PN2 ja SERT. Tuomari Marco Marabotto, Italia.

Black medium size puppy Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was BOB-puppy. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB, black medium size Greyfun's Top Model "Taika" was BB-3rd with res-CAC, Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" EXC 2nd and miniature Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-2nd with CAC. Our judge was Marco Marabotto from Italy.
 
Piki
 
Piki tuomarin tiukan katseen alla
 
Juju liikkeessä
 
PU -kehä
 
ROP Pamela ja VSP Gaabo
 
Sert tuli Liinulle
 
30.7.2017 Helsinki INT

Helsingin kansainvälisessä näyttelyssä Pamela (G Pure Girlpower) oli upeasti ROP saaden Cacibin. Liinu (G Hilarious Carolina) oli ERI, NUK2, tällä kertaa jäi SA saamatta. Tuomari Michelle E. Scott.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB with CACIB. Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was 2nd in intermediate class with excellent but without CQ this time. Our judge was Michelle E. Scott.
 
Pamela
 
Pamela Rop ja Sorbitol's Element Emil VSP
 
Liinu
 
Puspus :)
 
24.7.2017

Fian ja Kaapon (Yellowmellow Harry Potter) jäntevät, napakat pennut (213-280g) syntyivät su-ma välisenä yönä. Pentuja syntyi 6, tasaisesti 3 poikaa ja 3 tyttöä. Synnytys sujui hienosti ongelmitta ja Fia pääsee lempipuuhaansa eli hoitamaan pieniä pentuja :)

Fia's and Kaapo's puppies were born, 3 boys and 3 girls, they all are doing fine.
 
Ensimmäinen poika syntynyt
 
Pennut reilun 2vrk, rentoa meininkiä :)
 
15.7.2017 Hyvinkää KR

Liinun hieno näyttelytahti jatkuu vaan! Liinu Hyvinkään näyttelyssä VSP ja SERT. Tuomari Milivoje Urosevic, Serbia.

Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BOS & CAC in Hyvinkää all breeds under Milivoje Urosevic, Serbia.
 
Liinu VSP
 
Liinu
 
10.7.2017

Pentu-uutisia! Viiville ja Lennulle syntyi 6 pentua, 2 poikaa ja 4 tyttöä. Kaikki sujui hienosti ja pennut ovat jämäköitä ja elinvoimaisia.

Puppy news! Viivi's and Lennu's puppies were born, 2 boys and 4 girls.
 
 
2.7.2017 Tuusula KR

Tuusulan näyttelyssä Pamela oli PN2, Antero PU3, Helmi PN3 ja ROP-veteraani sekä Liinu PN3. Tuomarina Francesco Di Paola Nuzzo, Italia.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BB-2nd, Greyfun's Never Say Never "Antero" BM-3rd, Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BB-3rd and BOB-vet and Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" BB-3rd. Poodles were judged by Francesco Di Paola Nuzzo, Italy.
 
Pia ja Liinu
 
1.7.2017 Riihimäki INT

Riihimäen näyttelyssä Pamela oli PN2, Antero oli PU2, Helmi VSP-veteraani ja Liinu yllätti ollen VSP ja sai ensimmäisen CACIBIN vasta 15kk ikäisenä. Piki, Greyfun's Power Of Black Devil 7kk oli ROP-pentu. Fian sulho Kaapo, Yellowmellow Harry Potter valioitui myös. Tuomarina Inga Siil Virosta.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BB-2nd, Greyfun's Never Say Never "Antero" BM-2nd, Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BOS-vet and Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" surprised us and was BOS with her first CACIB. Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was BOB-puppy and Fia's fiance  Yellowmellow Harry Potter "Kaapo" became FI CH. Our judge was Inga Siil from Estonia.
 
Antero
 
Pamela
 
Pamela PN2
 
Kaapo
 
Piki ROP-pentu

Liinu VSP

 
 
24.6.2017 Rovaniemi INT

Jihuu, loistava reissu Rovaniemelle! Menomatka sujui junassa ongelmitta kolmen koiran kanssa ja kaikista ennusteista huolimatta ilmakin helli meitä. Tulokset olivat loistavat: Lennu, Friesian's Golden Lennard oli VSP saaden CACIBin ja viimeisteli näin Kansainvälisen muotovalion arvon. Hertta, Greyfun's Miss Magic Black oli myös VSP saaden CACIBin ja viimeisteli myös Kansainvälisen muotovalion arvon. Pamela, Greyfun's Pure Girlpower oli ROP ja CACIB. Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista oli NUK1 ja esitin vielä Maj-Liksen Eskon, Voyeror's Quizmaster joka oli myös VSP saaden CACIBIN ja viimeisteli myös kansainvälisen muotovalion arvon. Tuomarina Zsuzsanna Balogh, Unkari. Ihan hengästyttävä päivä. Hymy korvissa ajeltiin kohti etelää :)

Friesian's Golden Lennard "Lennu" was BOS with CACIB and Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was also BOS with CACIB and they are now new International Champions! Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB with CACIB. Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" won intermediate class and I also handled Voyeror's Quizmaster "Esko" who was also BOS with CACIB and third new INT CH for the day! Our judge was Zsuzsanna Balogh from Hungary.
 
Pamela liikkeessä
 
Lennu kehässä
 
Lennu ja tuomari
 
Paras uros kehä
 
Rop/Vsp kehä
 
Lennu VSP ja Pamela ROP
 
Hertta kehässä
 
Hertta VSP
 
Lia kehässä
 
Lia taluttaa itseään :)
 
Esko VSP
 
7.6.2017 Viro, Luige

Luigen kaikkien rotujen näyttelyssä harmaa kääpiö Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina oli ROP, ROP-juniori, EE SERT ja valioitui näin Eestin juniorivalioksi. Antero, Greyfun's Never Say Never oli myös ROP-juniori, EE SERT ja PU2.

Greyfun's Hilarious Carolina BOB, BOB-jun, jun-CAC and new Estonian Junior Champion. Greyfun's Never Say Never was BM-2nd with jun-CAC.
 
Liinu liikkeessä
 
Liinu ROP, ROP-juniori ja EE JCH
 
Antero liikkeessä
 
Antero ROP-juniori
 
 
13.6.2017

Narri eli Greyfun's Unquestionable Yours saavutti upeasti Suomen agilityvalion tittelin. Paljon onnea Johanna ja Narri!

Greyfun's Unquestionable Yours achieved Finnish Agility Champion title, congratulations Johanna and Narri!
 
FI AVA
 
10.6.2017 Raisio

Raision näyttelyssä harmaa junnutyttö Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina oli hienosti VSP saaden SERTin. Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior oli VAL EH. Tuomari Jevne Frode, Norja.

Greyfun's Hilarious Carolina was BOS with CAC, Greyfun's Chevrolet Boy Junior got VG from champion class. Our judge was Jevne Frode from Norway.
 
Liinu BOS, photo: Sanna Koponen
 
28.5.2017 Rauma all breeds

Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä tuli menestystä mukavasti, aprikoosi juniorinarttu Lia, G Amore A Prima Vista oli ROP saaden SERTin. Lia oli myös ROP-juniori. Antero oli PU2 ja varaSERT. Mustissa narttu Taika, G Top Model oli PN2 ja varaSERT. Tuomari Dirk Spruyt, Belgia.

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOB with CAC, she was also BOB-jun. Greyfun's Never Say Never "Antero" was BM-2nd with res-CAC. Black bitch Greyfun's Top Model "Taika" was BB-2nd with res-CAC. Poodles were judged by Dirk Spruyt from Belgium.
 
Lia ROP

Antero

Antero vauhdissa
 
Taika

 
21.5.2017 Hamina INT

Mikä päivä, huhhuh! Kaikki saatiin mitä ikinä voi toivoa :). Hertta, G Miss Magic Black oli ROP saaden Cacibin, Helmi, G Sweet Sorseress oli ROP ja ROP-veteraani ja Pamela kruunasi koko päivän olen PN2 ja Cacib. Tuomari Pirjo Aaltonen.

Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was BOB with CACIB, Greyfun's Sweert Sorceress "Helmi" was BOB and BOB-vet and Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BB-2nd with CACIB. Our judge was Pirjo Aaltonen from Finland.
 
Hertta liikkeessä
 
Hertta Rop ja Nutlee Jazz Vsp
 
Helmi tuulitukka Rop ja Sorbitol's Go-Go Gaabo Vsp
 
Päivän saldo
 
6.5.2017 Tampere INT

Hieno päivä! Pamela oli Rop saaden Cacibin ja Helmi oli ROP-veteraani ja PN3. Kyllä meillä on upeat tytöt! Tuomarina Andrzej Kazmierski, Puola

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB with CACIB and Greyfun's Sweert Sorceress "Helmi" was BOB-vet and BB-3rd under Andrzej Kazmierski from Poland
 

Pamelan PN1 ja Helmi PN3


Pamela


Pamela ROP

 
29.4.2017 Hyvinkää puppyshow

Hyvinkään pentunäyttelyyn lähdimme kolmen pennun voimin, aprikoosit Nyyti, G You're My Sweetest ja Rio, G You're My Heartbreaker sekä musta poika Piki, G Power Of Black Devil. Hyvinhän se meni, aikamoinen ryhmä rämä mutta Nyyti oli Rop-pentu, Rio Pek1 ja Piki pikkupentujen 1, KP ja urosten 2. Tuomarina Vesa Lehtonen.

Greyfun's You're My Sweetest "Nyyti" was BOB-puppy, Greyfun's You're My Heartbreaker "Rio" BOS-puppy, Greyfun's Power Of Black Devil "Piki" was 1st in minor puppies and 2nd best male puppy. Our judge was Vesa Lehtonen.
 
Rio
 
Nyyti
 
Piki
 
Piki
 
23.4.2017 Kankaanpää RN

Mynämäen ryhmänäyttelyssä Liinu, G Hilarious Caroliina sai hienosti sertin ja oli vsp. Onnittelut Pialle, Päiville ja Liinulle. Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior kävi myös kehässä hakemassa lupaavan arvostelun saaden EH, Vak1. Tuomarina Zidy Munsterhielm-Ehnberg.

Greyfun's Hilarious Caroliina "Liinu" was BOS with CAC. Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" was VG-1st in champion class. Our judge was Zidy Munsterhielm-Ehnberg.
 

Pia ja Liinu VSP

 
23.4.2017 Helsinki puppyshow

Nyyti, G You're My Sweetest osallistui ensimmäiseen pentunäyttelyyn loistavalla lopputuloksella ollen Rop-pentu. Tuomarina Marja Kosonen.

Greyfun's You're My Sweetest  "Nyyti" was BOB-puppy under Marja Kosonen.
 

Nyyti


Pusuttelua

 
22.4.2017 Helsinki RN

Helsingin ryhmänäyttelyssä Taika, G Top Model oli PN2 ja varaSERT. Lia, G Amore A Prima Vista oli JUN1, JUK1. Tuomarina Tuula Plathan.

Greyfun's Top Mode "Taika" BB-2nd with res-CAC, Greyfun's Amore A Prima Vista was 1st in junior class under Tuula Plathan.
 
Taika pöydällä
 
Lian arviointia
 
8.4.2017 Vaasa INT

Huikea päivä Vaasassa! Antero, Greyfun's Never Say Never teki ensi esiintymisen Suomessa virallisissa näyttelyssä ollen ROP ja sert.  Hyppien ja loikkien, sata volttia elämäniloa mutta voittoon :). Onnittelut Anteron omistajille Inekselle ja Eetulle! Pamela palasi äitiysloman jälkeen kehään hyvällä tuloksella ollen PN4. Tuomarina Saija Juutilainen.

Greyfun's Never Say Never "Antero" debuted in Finland and was BOB with CAC. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" did her comeback after puppies and was BB-4th. Poodles were judged by Saija Juutilainen.
 
Antero kehässä
 
Pamela
 
Antero ROP
 
Nää on mun!
 
Antero

Onnellinen kasvattaja :)

 
25.3.2017 Narva, Viro INT

Narvassa tehtiin pikapyörähdys, tuloksena Hertta, Greyfun's Miss Magic Black PN2, Lennu PU3 ja Antero PU2, junsert. Tuomarina Galina Zhuk, Valko-Venäjä.

Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" BB-2nd, Friesian's Golden Lennard "Lennu" BM-3rd and Greyfun's Never Say Never "Antero" was BM-2nd with jun-CAC. Poodles were judged by Galina Zhuk from Belarus...
 
18-19.3.2017 Riika, Latvia INT

Riikan kansainvälisessä näyttelyssä Lennu, Friesian's Golden Lennard oli molempina päivinä ROP saaden Cacibit. Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista oli VSP saaden junnu-sertit ja saavutti näin Latvian ja Balttian juniorimuotovalion arvot. Musta Hertta oli lauantaina PN2, varaCacib ja sunnuntaina PN3. Tuomarina lauantaina Anatoli Zhuk ,Valko-Venäjä ja sunnuntaina Valerio Nataletti, italia.

Friesian's Golden Lennard "Lennu" BOB with CACIB on both days. Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOS with JUN-CACs and gained her Latvian and Baltic junior championships. Greyfun's Miss Magic Black was BB-2nd on Saturday with res-CACIB and BB-3rd on Sunday. Our judges were Anatoli Zhuk from Belarus and Valerio Nataletti from Italy.
 
Hertta ja tuomari
 
Lennu ROP ja Lia VSP
 
12.3.2017 Tallinna KR

Tallinnan kaikkien rotujen näyttelyssä musta Taika, Greyfun's Top Model oli ROP saaden sertin ja tuli Eestin valioksi. Tuomarina Eva Liljekvist Borg, Ruotsi.

Greyfun's Top Model "Taika" was BOB with CAC under Eva Liljekvist Borg from Sweden and is now Estonian champion.
 

Taika EE CH

 
28-29.1.2017 Kaunas, Liettua INT

Kaunaksen kansainvälisessä näyttelyssä olimme mukana kahden koiran taktiikalla, aprikoosi juniori Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista sekä musta Taika, Greyfun's Top Model. Molemmat esiintyivät hienosti, Taika molempina päivinä AVO ERI, AVK2, Lia molempina päivinä ROP, ROP-junnu, 2Xjun CAC, LT JCH.

Apricot junior Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOB and BOB-jun on both days with jun-CAC and is now LT JCH. Greyfun's Top Model "Taika" was EXC2 in open class on both days.
 
Lia BOB
 
22.1.2017 Turku INT

Turun kansainvälisessä näyttelyssä Antero, Greyfun's Never Say Never 8kk, oli upeasti ROP-pentu ja Helmi oli ROP-veteraani ja PN2. Kääpiöissä Pia Ahlqvist-Kontusen Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina saavutti todella hieno lopputuloksen ollen JUN ERI,JUK1,SA,PN3 ja vara-sert. Tuomari J. Dupas Ranskasta. Hieno päivä!

In medium sizes Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOB-puppy and Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BOB-vet and BB-2nd. In miniatures Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BB-3rd with res-CAC, Liinu is owned by Pia Ahlqvist-Kontunen. Our judge was J. Dupas from France.
 
Antero 8kk
 
Helmi ROP-veteraani
 
Liinu PN3
 
7-8.1.2017 Viro, Tarto

Vuosi aloitettiin perinteikkäästi Viron reissulla, suuntana Tarton kansallinen koiranäyttely. Reíssuun lähdettiin isolla porukalla, mukana meillä Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista junnuissa ja lauantaille ilmoitettuna Fia äiti Greyfun's Wonderful Wizard Lian seuraneitinä. Pia ja Minka lähtivät matkaan mukanaan harmaat keskikokoiset ja kääpiöt.

Lauantaina kennelin nimiin tuli yksi uusi valio eli Minkan Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior oli VSP saaden Eestin sertin ja tuli näin Eestin valioksi. Hienoa Minka ja Juju! Fia oli ROP ja Lia PN2 saaden Eestin junnusertin. Pian kääpiöt, junnutyttö Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina oli PN2 saaden junnusertin ja avoluokan Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer oli PN3.

Sunnuntaina kehässä oli meiltä vain Lia ja Lia oli VSP saaden toisen junnusertin. Liinu oli upeasti ROP saaden myös toisen junnusertin.

Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" was BOS with CAC and became Estonian Champion. Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB and Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" BB-2nd with jun-CAC. Miniature "Liinu", Greyfun's Hilarious Carolina was BB-2nd with jun-CAC and Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BB-3rd.

On Sunday Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOS with her second jun-CAC, Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" was BOB and she also gained her second jun-CAC.
 
Lia
 
Fia ROP ja Juju VSP lauantaina
 
Lia VSP ja Chanson d'Ete Captain ROP sunnuntaina
 
Liinu ROP sunnuntaina

2016
 
11.12.2016 Helsinki, Messukeskus INT

Vau, hieno päivä Messarissa! Mukana Helmi veteraaneissa ja Antero pennuissa. Tulokset olivat hienot! Helmi ROP-vet, PN 2 ja VV-16 titteli aivan loistavalla arvostelulla tuomari,villakoiraspesialisti Jouko Leiviskän sanoin:

"Pirteästi esiintyvä, kauniisti liikkuva, nuorekas. Hyvänkokoinen. Upeat hampaat. Sievä kuono-osa. Yksi parhaista rungoista tänään, jopa kunnollinen eturunko. Erinomainen takaosa ja hännän kiinnitys. Esitetään erittäin kauniissa näyttelykunnossa. Erinomainen turkinlaatu. Kauniisti kannettu häntä. Kevyet, joustavat, rodunomaiset liikkeet. Koiran kunto kunniaksi omistajalleen."

Täytyy myöntää että ihan kylmät väreet meni tätä arvostelua lukiessa. Kiitos Jouko Leiväskelle!
Pennuissa Antero oli ihan oma reipas itsensä, hiukan odotteluun kyllästyneenä vähän riehaantui kehässä mutta lopputuloksena hienosti VSP-pentu.

Nice day at Helsinki, Winner 2016. Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" was BOB-vet with Veteran Winner 2016 -title and BB-2nd under Jouko Leiviskä. Greyfun's Never Say Never "Antero" was BOS-puppy.
 
Helmi ja tuomari Jouko Leiviskä
 
Helmi PN2
 
Odottavan aika on pitkä! Tuumaa Antero.

Antero VSP-pentu

Rusetille kyytiä!
 
28.11.2016

Lisää Greyfun's vauvoja syntyi Hertalle (Greyfun's Miss Magic Black) ja Milolle (Canmoy's Head Master) 28.11.2016. Pentuja syntyi 4, 2 mustaa urosta ja 2 mustaa narttua. Pennut ja emo voivat loistavasti.

Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" gave birth to four black puppies, 2 girls and 2 boys. Litter is sired by Canmoy's Head Master "Milo"
 
 
14.11.2016

Iloinen pentutapahtuma valtasi talon! Pamela ja Lennu saivat 9 jäntevää, elinvoimaista pentua, 3 poikaa ja 6 tyttöä. Pennut olivat hyvin tasakokoisia syntyessään, pienin 212g ja suurin 262g, muut tuohon väliin. Väriltään kauniin aprikooseja. Pamela on erinomainen, huolehtiva äiti!

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" gave birth to 9 apricot puppies! 3 boys and 6 girls. Puppies are sired by Friesian's Golden Lennard "Lennu".
 
Ylpeä katraastaan
 
Yksi tyytyväinen pieni
 
23.10.2016 Lahti puppyshow

Lahden pentunäyttelyssä saimme huikean menestyksen. Ensikertalainen Antero, Greyfun's Never Say Never, 5kk, oli upeasti ROP-pentu ja Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista, 7kk oli VSP-pentu. Hiukan tuo meidän Rop-kehä meni yleisön hauskuuttamiseen, molemmat olivat melkoisen villillä tuulella :). Kääpiökehässä ilahdutti Pia Ahlqvist-Kontusen omistama harmaa Liinu, Greyfun's Hilarious Carolina 7kk ollen Rop-pentu. Tuomarina Karin Bergbom.

Greyfun's Never Say Never "Antero" 5 months old, was BOB puppy and Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" 7 months was BOS-puppy. In miniatures, Greyfun's Hilarious Carolina "Liinu" 7 months, owned by Pia Ahlqvist-Kontunen was BOB-puppy. Our judge was Karin Bergbom.
 
Antero
 
Antero liikkeessä
 
Lian ilme kertoo kaiken
 
Lia liikkeessä
 
Liinu ja Minka kehässä
 
Liinu liikkeessä
 
1-2.10.2016 Liettua, Siauliai NAT Show

Liettuaan lähdimme äiti/tytär komppanialla eli mukana Helmi ja Helmin tytöt Helga ja Fia. Kehässä olivat toki vain Helmi ja Helga. Helmi molempina päivinä ROP-veteraani saaden Liettuan sekä Balttian veteraanivalion arvot ja Helga molempina päivinä ROP, SERT saaden Liettuan ja Balttian valion arvot. Helmi oli myös lauantaina BIS3 veteraani. Oli aikamoinen yllätys tuo selvitä kolmanneksi isosta veteraanijoukosta, vau. Tuomarina lauantaina Natalia Lychkovskaya Valko-Venäjä ja sunnuntaina Vera Terentieva Valko-Venäjä. Myös täällä Helmin hampaita ihasteltiin isommalla porukalla sunnuntain kehässä :)

Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" was BOB-vet on both days and is now Lithuanian and Baltic veteran champion. On Saturday she also was BIS-3 veteran. Greyfun's Zorros Zahira "Helga" was BOB with CAC on both days and she gained her Lithuanian and Baltic championships. Poodles were judged by Natalia Lychkovskaya and Vera Terentieva from Belarus.
 
Helmi BIS3 veteraani
 
Helga new LT & BALT CH
 
24.9.2016 Eckerö INT

Tällä kertaa laivan nokka suuntautuikin ihan toiseen suuntaan mihin useimmiten mennään eli nyt näyttelyreissu suuntautuikin Ahvenanmaalle. Eckerön näyttelyssä meillä oli kehässä Pamela ja Helmi taas jälleen hienolla menestyksellä, Pamela VSP ja Helmi ROP-veteraani ja PN2. Erityisen iloinen ja ylpeä olen siitä, kuinka paljon tuomari arvosti veteraani Helmin yleistä kuntoa ja erityisesti hampaita! Tässä Helmin arvostelu: Presented in Super condition. Beautiful feminine head. Clear dark eyes. Good bite with clean teeth, like pearls. Good neck and topline. Good forechest. Deep body. Good angulations. Super colour, coat and texture. Moves soundly. Tuomarina Linda Reinelt-Gebauer, Saksa. Myös Pamela sai hienon arvostelun :). Ilma helli meitä koko reissun ajan ja koirat pääsivät nauttimaan saaren rannoista täydellä riemulla.

Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" was BOS and Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BB-2 and BOB-veteran with super critique: "Presented in Super condition. Beautiful feminine head. Clear dark eyes. Good bite with clean teeth, like pearls. Good neck and topline. Good forechest. Deep body. Good angulations. Super colour, coat and texture. Moves soundly." Our judge was Linda Reinelt-Gebauer from Germany.
 
VSP Pamela ja ROP My Sun's Shining On Mange
 
Pakollinen mainoskuva :)

Helmi Eckerön kallioilla
 
Pamela Eckerön kallioilla

Reipasta riehuntaa!

 
17.9.2016 Vantaa pentunäyttely/puppyshow

Lia, Greyfun's Amore A Prima Vista kävi pyörähtämässä Vantaalla pentunäyttelyssä hyvällä menstyksellä saaden KP:n ja ollen ROP-pentu. Lia käyttäytyi hienosti ja esiintýi varmalla tyylillä kehässä.

Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" was BOB-puppy and behaved very well.
 

 
10.9.2016 Latvia, Riika RN

Riikan ryhmänäyttelyssä Helga, G Zorros Zahira oli ROP saaden LV SERTin tullen Latvian valioksi. Helmi oli PN2 saaden LV VSERTin tullen Latvian veteraanivalioksi. Helmi oli myös BIS2 veteraani! Hieno päivä tytöillä. Tuomarina Sviatlana Radziuk Valko-Venäjältä.

Näyttelypäivänä meitä helli kunnon helle, paikka oli kaunis maalaismiljöö ja tunnelma rauhallinen. Paluumatkalla nautiskelimme myös Riikan hiekkarannoilla tovin lämmöstä :)

Greyfun's Zorros Zahira "Helga" was BOB with CAC and is now Latvian Champion. Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" gained her Veteran Championship by being BB-2nd with vet-CAC, she was also BIS-2 veteran! Our judge was Sviatlana Radziuk from Belarus.
 
Voitokkaat äiti ja tytär
 
Helga

Helmi BIS2 veteraani

Ihanat Latvian hiekkarannat
 
Hurjapäät :)
 
 
3.9.2016 Riihimäki INT

Pamela teki sen! Meillä on uusi Kansainvälinen muotovalio! Aina niin iloinen ja reipas Pamela, tuosta tytöstä saa olla niin onnellinen :). Pamela oli ROP saaden CACIB:n, viimeistellen näin inttivalion arvon. Helmi oli myös hienosti ROP-veteraani eli VET1, VEK1, SA, PN3. Upeat tytöt! Tuomarina Charlotta Mellin Ruotsista.

Pamela did it! Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" is now International Champion as she was BOB with CACIB. Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" was BOB-vet and BB-3rd, our judge was Charlotta Mellin from Sweden.
 

Anna se mulle!
Kuva J.Juntunen

 
Pamela ROP ja Goldfire's Castiel VSP
 
PN kehä, Pamela PN1 ja Helmi PN3
 
27.8.2016 Match Show Espoo

Aurinkoisen sään innoittamina lähdimme Pamelan ja ensi kertalaisen Lian (Greyfun's Amore A Prima Vista, 6kk) kanssa Espoon Puolarmaariin leikkimieliseen Match Showhun. Ja mukavaahan meillä oli, tunnelma oli iloinen ja vailla näyttelyjännitystä. Molemmat koirat yllättivät täysin eli Lia sai parikilpailussa punaisen ja oli pienten pentujen voittaja ja taasen Pamela sai myös parikilpailussa punaisen ja oli pienten aikuisten voittaja :). Mukavasti kerättiin palkintoja mukaan ja paljon arvokasta positiivista kokemusta molemmille koirille.

Pamela and Greyfun's Amore A Prima Vista "Lia" spend sunny day on match show with fun and lots of nice prizes. Lia won the puppies and Pamela won the open class.
 
Lia
 
Lia
 
Pamela
 
Pamela
 
13.8.2016 Viro, Tartto KR

Tarton kaikkien rotujen näyttelyssä Helga, Greyfun's Zorros Zahira viimeisteli Eestin valion tittelin saaden SERTin ja ollen PN2. Samalla Helgasta tuli myös Suomen muotovalio. Helmi, Helgan äiti, oli ROP-veteraani sekä ROP, sai veteraani SERTin tullen Eestin Veteraanivalioksi. Upeaa tytöt! Tuomarina Viktor Pilikin, Venäjä.

Greyfun's Zorros Zahira "Helga" got last CAC to became Estonian Champion, she was BB-2nd. Helga's mother Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" was BOB and BOB-veteran and became Estonian Veteran Champion. Our judge was Viktor Pilikin from Russia.
 

Helga

 
5-7.8.2016 Sawo Show Kuopio INT

Kuopiossa olimme kahden koiran kanssa reissussa (Fia toki seuraneitinä mukana) eli kehässä Pamela ja Helmi. Perjantaina Pamela oli upeasti ROP saaden CACIBin ja Helmi ROP-veteraani sekä PN3. Tuomarina Annukka Paloheimo. Lauantai meni retkipäiväksi, tuomari Espen Engh Norjasta ei innostunut värillisistä villoista, Pamela ERi, VAL1, Helmi EH, VET1. Lähdimme siis Puijon torniin ihastelemaan upeita Kuopion maisemia. Sunnuntaina Pamela olikin VSP ja CACIB, Helmi ROP-veteraani ja PN2. Tuomarina Francesco Cochetti, Italia. Todella mukava viikonloppu Kuopiossa, tuli tutustuttua kaupunkiin ja erilaisiin nähtävyyksiin.

On Friday, Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" was BOB with CACIB and Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BOB-veteran and BB-3rd under Annukka Paloheimo. Saturday was a picnic day as Pamela got EXC 1st in champion class and Helmi VG 1st in veteran class, judge was Espen Engh from Norway. On Sunday Pamela was BOS with CACIB and Helmi BOB-veteran and BB-2nd under Francesco Cochetti from Italy.
 
Minun upeat, ihanat tytöntylleröt
 
Pamela
 
23-24.7.2016 Sweden Köping

Lauantaina Pamela pyörähti Ruotsin Villakoirakerhon näyttelyssä ollen valioluokan 4, SA. Tuo pyörähdys jäi sitten sille tasolle. Tuomarina Hans Almgren, Ruotsi. Sunnuntaina Inttinäyttelyssä Pamela voittikin sitten valioluokan, sai SA:n ja lopputuloksena upeasti PN2 ja CACIB. Hiuksenhienosti jäi ruotsin serti saamatta, mutta lopputulos kuitenkin upea. Tuomarina Jean Jaques Dupas, Ranska.
 
Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" was 4th in champion class with CQ in Swedish Poodle Club Specialty under Hans Almgren. On Sunday Pamela won the championclass and was BB-2nd with CACIB under Jean Jaques Dupas, France.
 
Narttujen valioluokka lauantaina
 
Pam Pam Pamela
 
PN kisan loppujärjestys sunnuntaina
 
7.7.2016 Vöyri agility agility

Vöyrin agilitykisoissa Lenni, Greyfun's Wind Of Chance loisti jälleen taidoillaan saaden LUVAn ja SERTin siirtyen näin ollen jo 3.luokkaan!! Onnittelut supertaitaville Lennille ja Josefiinalle!

Agility competition in Vöyri, Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" got CAC and rose up to the 3rd class! Congratulations Lenni and Josefiina!
 
 
3.7.2016

Villanellen kenneliin Nurmoon (Tuulikki Saari) syntyi meidän Lennun (Friesian's Golden Lennard)ja Evitan (Villanen Windy Wizard) sunnuntaipennut 3.7.2016. Pentuja syntyi viisi, neljä poikaa ja tyttö. Kaksi poikaa etsii vielä uutta kotia.

Lennu's and Evita's puppies were born to Kennel Villanellen on Sunday, 3rd of July in Nurmo. There were 4 boys and 1 girl. Two boys are still looking for home.
 
 
18.6.2016 Kotka INT

Kotkan inttinäyttelyssä, upeissa merimaisemissa mutta aivan hurjassa tuulessa, Pamela oli VSP ja Helmi PN2 sekä VSP-veteraani. Tuomarina Lynne Harwood, Irlanti.

Kotka Int. Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" was BOS and Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" BB-2nd and BOS-vet. Juge was Lynne Harwood from Ireland.
 
Merellistä maisemaa näyttelypaikalta
 
Kehän jälkeen ainoa kuvat näin autosta :). Pamela ja Helmi.
 
28.5.2016 Järvenpää KR

Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress teki upean comebackin näyttelykehiin veteraanina ollen Järvenpään näyttelyssä ROP-veteraani ja ROP! Pamela hyvänä kakkosena PN2. Tuomarina Maria Teresa Durando Fassio Italiasta.

Greyfun's Sweet Sorceress "Helmi" made her comeback as being BOB and BOB-vet! Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" was BB-2nd. Poodles were judged by Maria Teresa Durando Fassio from Italy.
 

Helmi ROP ja ROP-veteraani

 
21-22.5.2016 Hamina INT ja Helsinki INT

Meillä oli antoisa näyttelyviikonloppu Haminassa ja Helsingissä Pamelan kanssa, Pamela oli molempina päivinä VSP. Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior sai molempina päivinä EH:n, erittäin lupaavilla arvosteluilla. Tuomarina lauantaina Saija Juutilainen ja sunnuntaina Laurent Pichard Sveitsistä.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOS in both Hamina and Helsinki. Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" got VG on both shows. On Saturday our judge was Saija Juutilainen and on Sunday Laurent Pichard from Switzerland.
 
Pamela VSP Helsinki
 
Lennokas Juju
 
Aina yhtä iloinen Pamela
 
15.5.2016

Viivin ja Lennun pennut syntyivät. Maailmaan putkahti 6 tomeraa pentua, 3 tyttöä ja 3 poikaa. Äiti ja pennut voivat hyvin :)

Viivi's and Lennu's puppies were born. 3 girls and 3 boys, all are doing well.

 
 
Salo 7.5.2016

Aurinkoinen, lämmin näyttelynpäivä Salossa. Kaiken kruunasi vielä koirien hienot tulokset. Lennu sai sertin tullen näin Suomen muotovalioksi!! Taika yllätti meidät kaikki, junnuluokassa 5 narttua ja siitä voitto. Vielä kuitenkin valioluokan narttu vei parasnarttukisan voiton sekä sertin, eli Taikalle sijoitus PN2 ja varaSERT. Ai että olen ylpeä tuosta pikkutytöstä :). Helga, Greyfun's Zorros Zahira, oli pitkästä aikaa näyttelyissä voittaen luokkansa ja saaden SA:n mutta PN kisassa jäi sitten 5:ksi. Hieman oli tyttö laiskalla päällä, vauhtia olisi kaivattu esiintymiseen. Tuomarina Philomena Leonard, Irlanti.

Sunny day at Salo. Friesian's Golden Lennard "Lennu" became Finnish Champion and Taika won 5 junior class females and was finally BB-2nd with res-CAC. Greyfun's Zorros Zahira "Helga" did comeback and won her class but was "5th" in best bitch -competition. Poodles were judged by Philomena Leonard from Ireland.
 
Lennu, uusi Suomen Muotovalio!
 
Onnelliset omistajat :)
 
Helga
 
Taika vauhdissa
 
PN kilpailuluokka
 
5.5.2016 Ylivieska KR

Greyfun's Zorros Zarella oli upeasti ROP saaden SERTin! Paljon onnea Maisa ja Sanna-Mari!

Greyfun's Zorros Zarella was BOB with CAC! Congratulations Maisa & Sanna-Mari!
 
 
23-24.4.2016 Latvia group show

Meillä on 3 uutta Latvian valioita! Lennu, Friesian's Golden Lennard oli lauantaina upeasti VSP saaden SERTin ja tullen näin Latvian valioksi. Sunnuntaina Lennu oli PU2. Pamela, Greyfun's Pue Girlpower oli lauantaina PN2 saaden SERTin ja tuli myös Latvian valioksi. Sekä myös Balttian valion arvo saavutettiin samalla. Sunnuntaina Pamela oli ROP. Taika, Greyfun's Top Model oli hakemassa latvian juniorisertiä ja sehän tuli lauantaina :). Samalla Taikasta tuli myös Balttian juniorivalio. Sunnuntaina Taika oli ERI, JUN1. Lauantaina tuomarina Rita Kadike-Skadina Latvia ja sunnuntain tuomarina Leos Jancik Tsekki.

We have three new Latvian champions! Friesian's Golden Lennard "Lennu" was BOS with CAC on Saturday and BM-2nd on Sunday. Greyfun's Pue Girlpower "Pamela" was BB-2nd with CAC on Saturday and is now also Baltic champion, on Sunday she was BOB. Greyfun's Top Model "Taika" got last jun-CAC on Saturday to finish her junior championship and Baltic championship. Taika was EXC 1st on Sunday. Our judges were Rita Kadike-Skadina from Latvia and Leos Jancik from Czech Republic.
 
Lennu VSP lauantaina
 
Pamela Rop sunnuntaina
 
3.4.2016 Lahti Int.

Lahden kansainvälisessä näyttelyssä Pamela oli ansiokkaasti PN2 saaden Vara-CACIBIN >> vahvistuu CACIBiksi. Musta keskikokoinen junioriuros Greyfun's Truth Or Dare, Tintin, aloitti näyttelyuransa hienosti saaden ERIn ja voittaen junioriluokan. Onnittelut tästä omistaja/handleri Sari Rogovinille. Tuomarina Unto Timonen. Pamelan kuvista kiitos Jari Juntunen.

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BB-2nd with res-CACIB which will change to CACIB. Black medium size male Greyfun's Truth Or Dare "Tintin" started his career with EXC 1 from junior class. Congratulations Sari Rogovin. Judge was Unto Timonen from Finland. Thank you Jari Juntunen for Pamela's pictures.
 
Photo: Jari Juntunen
Pamela tuomarin tutkittavana
 
Photo: Jari Juntunen
Pamela liikkeessä
 
Tintin
 
2.4.2016

Kimi, Greyfun's Iceman siirtyi tänään ohjaajansa Aki Kuulan kanssa agilityssä 2.luokkaan. Paljon onnea Aki ja Kimi. Kiitos kuvasta Sari Kuula

Greyfun's Iceman "Kimi" moved to agility 2nd class with his handler Aki Kuula. Congratulations!
 

photo: Sari Kuula
 
11.3.2016 Muskan pennut syntyivät Forssaan

Pialle syntyi Forssassa kääpiökasvattini Greyfun's Play Girl Musketeer, Muskan pennut 11.3. Pentulaatikossa tuhisee 3 virkeää, pikkuista tulevaa harmaata tyttöpentua :)

Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" had her puppies in Forssa. She gave birth to 3 grey girl puppies.
 
 
1.3.2016 Fian pennut syntyivät

Meille syntyi 1.3 Fialle 5 varsin jämäkkää ja elinvoimaista pentua, 3 poikaa ja 2 tyttöä. Pennut ja Fia voivat hyvin, pentujen kasvutahti on melkoista.

Fia gave birth to 5 healthy puppies. 3 boys and 2 girls.
 
 
6.2.2016

Lenni, Greyfun's Wind of Chance siirtyi agilityurallaan jo 2.luokaan. Onnittelut Josefiina ja Lenni. Kiitos kuvasta Josefiina Teräväinen.

Greyfun's Wind of Chance "Lenni" moved to agility 2nd class. Congratulations Josefiina and Lenni!
 
photo: Josefiina Teräväinen
 
30-31.1.2016 Liettua Kaunas INT

Olipas mukava reissu Kaunakseen :). Hyvässä seurassa pitkäkin matka taittuu mukavasti, kiitos siitä Maj-Likselle ja väsymättömälle kuskille Petelle. Tuloksetkin olivat mahtavat. Kolmen koiran komppania toi mainetta ja kunniaa kotiin vietäväksi. Taika, G Top Model oli molempina päivinä ROP-juniori, sai juniorisertit ja oli vielä VSP. Taikasta tuli näin Liettuan juniorivalio. Pamela, G Pure Girlpower oli molempina päivinä ROP saaden SERTit ja CACIBit. Pamelasta tuli Liettuan muotovalio. Lennu, Friesian's Golden Lennard oli molempina päivinä VSP saaden Liettuan SERTit ja CACIBit. Tuomarina lauantaina erittäin mukava, huumorintajuinen Sean Delmar Irlanti ja sunnuntaina Iuza Beradze, Tsekki. Sean Delmarin mukavasta keskustelusta poimittuna tällainen; kun olin kehässä koirien kanssa niin taustalla soi Abban Winner Takes It All niin tuomari sanoi minulle hymyssä suin että olenpa valinnut oikean kappaleen koirieni esittelyyn :)

Greyfun's Top Model "Taika" was BOB-jun with jun-CAC and BOS on both days, she is now Lithuanian Junior Champion. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB wit CAC and CACIB on both days, as well as Friesian's Golden Lennard "Lennu" was BOS with CACs and CACIBs. Pamela gained her championship title as well. Our judges were Sean Delmar from Ireland on Saturday and Iuza Beradze from Czech Republic.
 
Taika VSP lauantaina

Taika
 
Lennu

Taika VSP sunnuntaina

Lennu ja tuomari Iuza Beradze
 
Lennu kehässä
 
Pamela kehässä

Pamela ROP ja Lennu VSP

Pamela
 
9.-10.1.2016 Tartto, Estonia

Näyttelyvuosi 2016 aloitettiin vauhdikkaasti ja hyvällä menestyksellä Virossa, Tartton kaikkien rotujen näyttelyssä. Musta Hertta, G Miss Magic Black viimeisteli Viron valion arvonsa tullen siis Viron muotovalioksi, lauantaina VSP ja SERT sekä sunnuntaina VSP. Tämän tittelin myötä Hertalle vahvistuu myös Suomen, Latvian, Liettuan ja Balttian muotovalion arvot! Musta Taika, G Top Model avasi ulkomaan näyttelyt upeasti ollen molempina päivinä VSPjuniori, PN2 ja juniorisertit. Aprikoosi Pamela, Greyfun's Pure Girlpower sai myös Viron sertin saavuttaen Viron valion arvon sekä tämän myötä myös Suomen valion arvo vahvistuu. Pamela molempina päivinä ROP. Tuomarina lauantaina Viera Vitkova, Slovakia ja sunnuntaina Marian Draganescu, Romania.

Greynfun's Miss Magic Black "Hertta" was BOS on both days and finished her Estonian Championship. She is now also Finnish, Latvian, Lithuanian and Baltic Champion. Black Greyfun's Top Model "Taika" was BOS-jun and BB 2nd on both days with jun-CAC. Apricot Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" also got CAC and is now Estonian and Finnish Champion, she was BOB on both days. Our judges were Viera Vitkova from Slovakia on Saturday and  Marian Draganescu from Romania on Sunday.
 

Ryhmä rämä, oikealta Pamela, Hertta ja Taika


Hertta EE CH
 
Pamela EE CH

2015
 


 
5.-6.12.2015 Helsinki Messukeskus INT

Näyttelyvuosi päätettiin mukavasti tuttuja tavaten ja kuulumisia vaihtaen Messarin näyttelyssä. Oli mahtava nähdä taas paljon tuttuja! Kehässäkin pyörähdettiin Pamelan kanssa sekä lauantaina ja sunnuntaina mutta lauantaina mukana oli myös junnut Juju ja Taika. Jujun tuloksena EH JUK3 ja Taika EH. Taika on vielä niin pieni ja hitaasti kehittynyt että tuomarin sanat; Näyttää vielä kovin pieneltä tähän junnuluokkaan MUTTA kaunis koira, jolla on asenne kohdallaan! Kuvastaa hyvin meidän Taikaa :). Tuomarina lauantaina Jean-Francois Vanaken Belgiasta. Pamela oli lauantaina PN2, varaCACIB ja varaSERT, sunnuntaina Jussi Liimataisen arvioinneissa PN4. Erittäin hyvin siis meni. Tähän on hyvä päättää tämä näyttelyvuosi ja ja lausua suuret kiitokset onnistuneesta vuodesta kasvateilleni ja heidän omistajilleen. KIITOS!

End of showyear 2015. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BB-2 with res-CACIB and res-CAC on Saturday, she was BB-4 on Sunday. Juniors Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" and Greyfun's Top Model "Taika" were attending on Saturday, Juju got VG3 and Taika VG. Judges were Jean-Francois Vanaken from Belgium on Saturday and Jussi Liimatainen on Sunday.

Thank you all my poodles and their owners for makin 2015 so special!
 
Taika kehässä
 
Juju ja tuomari Jean-Francois Vanaken
 
Pamela sunnuntaina ja tuomari Jussi Liimatainen
 
Pamela PN4

Näihin kuviin päätetään näyttelyvuosi 2015,
iloisena ja tyytyväisenä :)

 
21.-22.11.2015 Jyväskylä INT

Jyväskylän näyttely olikin sitten todella menstyksekäs ja suurena ilonaiheena erityisesti myös meidän aloitteleva pikkuinen keskikokoinen musta tyttö Taika, Greyfun's Top Model. Taika oli vielä lauantaina pentuluokassa ollen VSP-pentu ja sunnuntaina tasan 9kk ikäisenä siirtyi junioriluokkaan saaden ERIn ja oli junnunartuissa JUK3. Erityisen tyytyväinen olin Taikan reippaaseen esiintymiseen sekä kuinka hienosti tyttö jaksoi koko reissun. Pamela oli molempina päivinä ROP saaden SERTit ja CACIBit. Tuomarina lauantaina Lena Danker Suomesta ja sunnuntaina Carlos Fernandez Renau Espanjasta.

Greyfun's Top Mode "Taika" was BOS-puppy on Saturday and on Sunday she dabuted in junior class being 3rd with EXC. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB with CAC and CACIB on both days. Judges were Lena Danker from Finland and Carlos Fernandez Renau from Spain.
 
Pamela ja tuomari Lena Danker
 
Pamela ROP ja Executive Master Plan VSP lauantaina
 
Taika VSP-pentu
 
Väsyneet mutta onnelliset :)
 
Junnunartut kehässä sunnuntaina
 
Taika pöydällä
 
Pamela ROP ja Olymbinar's Manchesters Wayne VSP sunnuntaina
 
15.11.2015 Riika INT, Latvia

Riikassa Hertta oli hienosti PN2 saaden sertin ja CACIBIN sekä tittelin Riikan voittaja 2015. Pamela jäi tällä kertaa toiseksi luokassaan ollen lopputuloksissa PN2. Tuomarina Alex Zee Taiwanista.

Hertta was BB-2 with CAC and CACIB, she also got Riga's Winner 2015 -title. Pamela was second in her class and BB-2, our judge was Alex Zee from Taiwan.
 
7-8.11.2015 Tartto INT, Estonia

Tartton kahden päivän näyttelysaldo oli oikein hyvä ja kokemukselliseti varsin antoisa. Hertalla oli huippuluokan kilpasisaria Suomesta mutta tuloksena silti hienosti lauantaina PN2, varaCACIb ja sunnuntaina PN4. Pamela oli molempina päivinä ROP saaden sertin ja CACIBit. Juju viimeisteli Eestin Juniorivalion tittelin ollen lauantaina ROP-junior, junserti ja VSP. Sunnuntaina tuli vain ERI. Tuomarina lauantaina Mark Cocozza Englannista ja sunnuntaina Rune Arvid Lysgaard Norjasta.

Hertta BB2 with res-CACIB on Saturday and BB-4 on Sunday. Pamela was BOB on both days with CAC and CACIBs. Juju became EE JCH and on Saturday he was BOB-jun and BOS, he got EXC on Sunday. Our judges were Mark Cocozza from Great Britain and Rune Arvid Lysgaard from Norway.
 
Hertta kehässä
 
Hertta PN-kehä
 
Juju, Minka ja tuomari Mark Cocozza UK

ROP Pamela ja VSP Juju


Hertta sunnuntaina

 
26-27.9.2015 Tallinn, Estonia

Tallinnan kaikkien rotujen näyttelyssä meillä olikin hieman isompi joukko koiria mukana eli junnuissa harmaa keskariuros Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior sekä aprikoosinarttu Helga, Greyfun's Zorros Zahira. Avo luokassa esiintyi Lennu, Friesian's Golden Lennard ja kääpiöissä harmaa narttu Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer.

Tulos oli oikein hieno, Lennu oli lauantaina ROP saaden eestin sertin tullen näin Eestin valioksi. Sunnuntaina Lennu oli VSP. Juju oli PU2 ja VSP-juniori molempina päivinä ja sai myös Eestin juniorisertit. Helga oli molempina päivinä PN2 sekä ROP-juniori, sai lauantaina kolmannen juniorisertin tullen näin Eestin Juniorivalioksi. Pieni reipas Muska oli molemmilla päivillä PN2.

Tuomarina lauantaina Dragana Vasiljevic, Serbia ja sunnuntaina Daniela Risdan, Slovenia.

Medium sizes Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" was BM-2 and BOS-jun on both days, Greyfun's Zorros Zahira "Helga" was BB-2 and BOB-jun on both days, she is now EE JCH, Friesian's Golden Lennard "Lennu" was BOB with CAC on Saturday and BOS on Sunday, he is now EE CH. Miniature Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BB-2 on both days. Our judges were Dragana Vasiljevic, Serbia and Daniela Risdan, Slovenia.
 

Juju ja Minka kehässä


Lennu pöydällä arvostelussa


Juju ja Lennu paras uros kisa lauantai
 
Helga kehässä lauantaina
 
VSP juniori Juju ja Rop juniori Helga lauantaina
 
Lennu Rop ja Doctor's Special Singing Donna VSP lauantai
 
Muska arvioinnissa lauantaina

Lennu liikkeessä sunnuntaina


Muska pöydällä
 
Uusi Eestin valio Lennu <3
 
29.8.2015 Janakkala KV

Janakkalan inttinäyttelyssä Pamela, Greyfun's Pure Girlpower oli upeasti ROP saaden SERTin ja CACIBin. Tuomarina Alenka Pokorn, Slovenia.

Greyfun's Pure Girlpower was BOB with CAC and CACIB under Alenka Pokorn from Slovenia.
 
Pamela liikkeessä
 
Pamela liikkeessä

Pamela Rop

 
23.8.2015 Tallinn INT, Estonia

Sunnuntaina kehässä olivat molemmat mukana olleet tytöt, eli Helga ja Pamela. Pamelan rellestäminen kehässä, hänellä oli siis erittäin hauskaa, tuotti tuloksen PN2 ja varaCACIB. Helga oli hienosti PN4. Junnuluokan voitto toi toisen junnusertin ja tittelin Balttian Juniorivoittaja -15. Tuomarina Salvatore Tripoli, Italia.

On Sunday Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BB-2 with res-CACIB. Greyfun's Zorros Zahira "Helga" won junior class with JUN-CAC and was BB-4, she is also BALTJW-15. Judge was Salvatore Tripoli from Italy.
 
PN kehä
 
PN kehä
 
22.8.2015 Tallinn, Estonia

Lauantain ryhmänäyttelyssä Helga, Greyfun's Zorros Zahira sai ensimmäisen Eestin junnusertin ollen myös ROP. Tuomarina Inese Pablaka, Latvia.

At group show, Greyfun's Zorros Zahira "Helga" got first junior CAC and was BOB under Inese Pablaka from Latvia.
 
Helga ROP ja Jsert
 
18.7.2015 Hyvinkää KR

Hyvinkään näyttely oli meille varsin antoisa, Helga eli Greyfun's Zorros Zahira oli VSP saaden toisen SERTin. Hertta eli Greyfun's Miss Magic Black oli PN2 saaden myös SERTin. Tuomarina Italialainen Lorena Merati. Hieno päivä aurinkoisella Hyvinkään vinttikoiraradalla!

Greyfun's Zorros Zahira "Helga" was BOS with her second CAC. Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was BB-2nd with CAC. Our judge was Lorena Merati from Italy.
 
Helga vauhdissa
 
Helga VSP ja ROP Goldfire's Questa Sancho
 
Hertta liikkeessä

Hertta

 
Riihimäki 6.6.2015 ja Mynämäki 7.6.2015

Riihimäellä Pamela, Greyfun's Pure Girlpower vei hienosti voiton ollen siis ROP saaden SERTin. Tuomari saksalainen Hassi Assenmacher-Feyel.

Mynämäellä seuraavana päivänä Pamela oli VSP saaden SERTin. Keskikokoisissa harmaa pentu Juju, Greyfun's Chevrolet Boy Junior, oli ROP-pentu ja kääpiöissä harmaa Muska, Greyfun's Playgirl Musketeer voitti upeasti  AVOluokan ollen PN4. Tuomarina Elena Adamovskaja Venäjältä. Hieno päivä kaikille kasvateilleni, onnittelut!

In Riihimäki, Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB with CAC under Hassi Assenmacher-Feyel from Germany.

Next day in Mynämäki, Pamela vas BOS with CAC. Grey medium size Greyfun's Chevrolet Boy Junior "Juju" was BOB-puppy. Grey miniature Greyfun's Playgirl Musketeer "Muska" won open class and was BB-4 under Elena Adamovskaja from Russia.
 
 
 
 
 
 

 
 
23.-24.5.2015 Liettua, Moletai, INT

Jälleen kerran teimme mukavan, tuloksekkaan reissun Liettuan Moletain 2xINT näyttelyyn, tosin matka oli tietöiden puolesta nyt vaiheikas ja hidas. Tuloksena kuitenkin uusi Inttivalio Fia, Greyfun's Wonderful Wizard, joka saavutti inttivalion arvon upeasti vain 2 vuoden ja 4kk ikäisenä. Fia oli lauantaina VSP ja sunnuntaina ROP. Lennu, Friesian's Golden Lennard oli lauantaina PU2, VaraCACIB, sunnuntaina poitsu sai ERI:n. Hertta, Greyfun's Miss Magic Black oli lauantaina PN2 ja VaraCACIB, sunnuntaina upeasti VSP, CACIB ja SERT. Tuomarina lauantaina Kirill Barbosov, Venäjä ja sunnuntaina Svein Helgesen, Norja.

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" is now new international champion! She was BOS on Saturday and BOB on Sunday. Friesian's Golden Lennard "Lennu" was BM-2 with res-CACIB on Saturday, he got EXC on Sunday. Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was BB-2 with res-CACIB on Saturday, on Sunday she was BOB with CAC and CACIB. Judges were Kirill Barbosov from Russia and Svein Helgesen from Norway.
 

Lennu lauantaina kehässä

 
Rop ja VPS Hertta sunnuntaina
 
Rop Fia ja VSP Vivo D'amore Aureus Ytaner sunnuntaina
 
2.5.2015 Pieksämäki RN

Pieksämäen näyttely ei meitä kauniilla ilmalla hellinyt, vettä satoi ja oli muutama aste lämmintä. Mutta mukava lopputulos kehästä kuitenkin. Musta narttu Hertta, Greyfun's Miss Magic Black oli NUK1, Fia eli Greyfun's Wonderful Wizard oli VAK1,SA,PN2 ja yllättäjänä 10kk ikäinen junnutyttömme Helga, Greyfun's Zorros Zahira  JUK1, SA, PN1, SERT ja VSP. Tuomarina Anne Sume.

Only few degrees abowe zero and raining, still nice results. Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" EXC1, Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" EXC1, BB-2nd and young Greyfun's Zorros Zahira "Helga" 10 months, BB-1st, CAC and BOS. Judge Anne Sume from Estonia.
 
ROP Sorbotol's Go Go Gaabo ja VSP Greyfun's Zorros Zahira "Helga"

Helga kehässä
 
22.3.2015 Lahti INT

Lahden Kansainvälisessä näyttelyssä Lennu, Friesian's Golden Lennard sai ERI:n ollen NUK4. Helgan, Greyfun's Zorros Zahira, ensi esiintyminen virallisessa kehässä 9kk iässä oli mainio, tuloksena JUN1, JUK1, SA ja PN2 varaSERT. Tästä on hyvä jatkaa :)

Friesian's Golden Lennard "Lennu" was EXC 4th in junior class. Greyfun's Zorros Zahira "Helga" won junior class and was BB-2nd with res-CAC.
 

Lennu ja tuomari Georg Walther, Saksa


Helga kehässä

 
1.3.2015 Lahti SVK ER

Villakoirakerhon erikoisnäyttelyssä Lahdessa edusti Greyfun's kenneliä pentuluokassa Helmin pentu Maisa, Greyfun's Zorros Zarella ollen upeasti ROP-pentu! Maisan omistaja Sanna-Mari Heikkinen Ylivieskasta esitti Maisan hienosti ja Maisa myös esiintyi edukseen.

In Poodle main specialty Greyfun's Zorros Zarella "Maisa" was BOB-puppy handled by her owner Sanna-Mari Heikkinen. Congratulations!
 
 
22.2.2015 Olivian ja Dundeen pennut

Pentuja talossa! Ja paljon. Kaikkien yllätykseksi Olivia synnytti 8 hyvinvoivaa pentua 22.2.2015. Kaikki meni hienosti, ja emo sekä pennut voivat hyvin.

Puppies in the house! Olivia gave birth to 8 healthy puppies 22.2.2015.
 
 
 
31.1.2015 Parkano RN

Uusi Suomen muotovalio jälleen! Lenni, Greyfun's Wind Of Chance oli Parkanon näyttelyssä VSP saaden viimeisen tarvittavan SERTin juuri kaksi vuotta täytettyään! Tuomarina Maija Mäkinen. Todella paljon onnea Lennille ja Josefiinalle, olette tehneet hienoa työtä :)

Another Finnish Champion! Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" was BOS in Parkano and got his las CAC. Judge was Maija Mäkinen. Congratulations Lenni & Josefiina!
 

Lenni kehässä


Lenni ruusukkeiden kanssa

 
17-18.1.2015 Viro, Vaimastvere

Menestyksekäs viikonloppu Vaimastveressä! Greyfun's Wonderful Wizard, Fia,viimeisteli valiotittelinsä eli oli molempina päivinä ROP saaden Eestin sertin ja tuli näin Eestin valioksi ja samalla myös aikaisemmin hankittujen sertien myötä myös Suomen, Latvian ja Balttian muotovalioksi! Ihana Fia, aina niin iloinen ja reipas esiintyjä, ehkäpä oli nyt hiukan liikaakin vauhtia kehässä :). Greyfun's Miss Magic Black, Hertta, oli lauantaina PN3 ja sunnuntaina VSP sekä ROPjun saaden viimeisen tarvittaen junnusertin tullen näin Eestin juniorivalioksi. Greyfun's Pure Girlpower, Pamela, oli molempina päivinä ROPjun, PN2 saaden junnusertit ja tuli näin ollen myös eestin juniorimuotovalioksi. Täydellinen menestys meidän tytöillä! Tuomarina lauantaina Zofia Konderla, Puola ja sunnuntaina Grita Joneliene, Liettua.

Kiitos Sirpalle Hertan hyvästä hoidosta ja Ullalle Pamelan hyvästä hoidosta ja onnittelut kaikille uusista juniorivalioista!

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" finished her championship being BOB on both days. She is now also Finnish, Estonian and Baltic Champion. Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was BB-3rd on Saturday and BOS & BOB-JUN on Sunday, she is now Estonian Junior Champion. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB-jun and BB-2nd on both days, gaining Estonian Junior Champion -title as well. Judges were Zofia Konderla from Poland and Grita Joneliene from Lithuania.
 
Fia ROP & EECH
 
Pamela junioriryhmäkehässä
 
Hertta VSP ja ROP Tip-Tops Speedy Spyker
 
Voitokas kolmikko
 
Väsynyt mutta onnellinen :)
 
10-11.1.2015 Viro, Tartto

Vuoden näyttelyaloitus suunnattiin Viroon, Tarttoon juniorikoirien kanssa oikein hyvällä menestyksellä. Friesian's Golden Lennard, Lennu sai viimeisen tarvittavan junnusertin tullen näin Eestin juniorimuotovalioksi. Lennu oli myös lauantaina VSP, VSPjun ja sunnuntaina ROP sekä ROPjun. Musta tyttö Greyfun's Miss Macig Black, Hertta oli molempina päivinä ROP ja junROP saaden myös junnusertit. Greyfun's Pure Girlpower oli lauantaina ROP, ROPjun ja sai junnusertin. Sunnuntaina Pamela oli tuomarille liian laiha ja esiintyi pomppien joten tuloksena EH. Tuomarina lauantaina Gunilla Kuhni-Stenberg Sveitsistä ja sunnuntaina Igor Vyguzov Venäjältä.

Reissu oli tosi mukava ja antoisa, kiitos siitä Petelle ja Maj-Likselle, ja hyviä ruokia tuli myös maisteltua Tartossa :). Suville ja Maj-Likselle suuri kiitos Lennun hyvästä hoidosta ja onnittelut uudesta juniorivaliosta!

Start of the year. Friesian's Golden Lennard "Lennu" was BOS & BOS-JUN on Saturday and BOB & BOB-JUN on Sunday, he is now Estonian Junior Champion. Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was BOB & BOB-jun on both days. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BOB & BOB-JUN on Saturday, on Sunday she was too skinny for the judge and got VG. Judges were Gunilla Kuhni-Stenberg from Switzerland and Igor Vyguzov from Russia.
 

Hertta ROP ja ROPjun

 

Lennu tutkittavana lauantaina, tuomari Gunilla Kuhni-Stenberg


Pamela ROP ja ROPjun


Hertta ROP ja ROPjun, VSP Ansvel Valeo
 

Lennu ROP ja ROPjun

 


2014
 

25-27.12.2014

Astutimme keskikokoisen mustan villakoiranarttumme Olivian, Greyfun's Cosi Fan Tutte mustalla keskikokoisella uroksella Dundeella, Duende de Nigromanta. Tästä mielenkiintoisesta yhdistelmästä toivomme pentuja syntyvän viikolla 9. Lisää tietoja Puppies-sivuilla.

Black medium size female Greyfun's Cosi Fan Tutte was mated to Duende de Nigromanta, black medium size as well. Buppies will born on week 9. For more information, look Puppies-pagee.
 
 
6.12.2014 Helsinki INT Winner 2014, Messukeskus

Kehässä esiintyivät meidän junnunarttu Pamela, Greyfun's Pure Girlpower ja avoimessa uros Lenni, Greyfun's Wind Of Chance erittäin hyvällä menestyksellä! Pamela sai laatuarvostelussa ERI:n ollen junnuluokan JUK2. Lenni voitti avoimen luokan ollen näin AVO1 ja SA. Tiukassa paras uros kisassa Lenni oli upeasti PU3 heti isänsä jälkeen saaden SERT:in. Onnittelut Lennille ja omistajalle Josefiinalle. Tuomarina Enrique Mate Duran, Espanja

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was 2nd in junior class with excellent. Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" won open class males and was BM-3rd after his father and got CAC! Congratulations Josefiina! Judge was Enrique Mate Duran from Spain.
 
Urosten AVOluokka
 
Lenni tuomari Enrique Mate Duranin tarkasteltavana
 
Lenni
 
Narttujen JUNluokka
 
29.10.2014 Iinan ja Chapin pennut syntyivätt

Pentuja syntyi neljä, 2 tyttöä ja 2 poikaa, reippaan kokoisia vankkoja pentuja, syntymäpainot 205g, 220g, 236g ja 256g. Iina ja pennut voivat oikein hyvin.

Iina gave birth to 4 healthy puppies, their birth weights were 205g, 220g, 236g and 256g.
 
 
5.10.2014 Tuulos RN

Tuuloksessa meillä oli hieno näyttelypäivä, Josefiina tuli Kurikasta kasvattini Lennin, Greyfun's Wind Of Chance, kanssa ja Lenni olikin upeasti ROP saaden 4:nen SERTin. Pamela oli ensimmäistä kertaa junnukehässä vuottaen luokkansa, sai SA:n ja oli lopulta PN2 ja SERT! Upea alku tytöllä! Kääpiöissä Hippu, Greyfun's Wanna Be Winner voitti nuorten luokan saaden SA:n ja oli lopulta kovassa kisassa PN3. Tuomarina Anne Sume. Onnittelut kaikille kasvateilleni ja heidän omistajille :)

Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" was BOB with his 4th CAC. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" was BB-2nd with CAC. Greyfun's Wanna Be Winner was BB-3rd in miniatures, all under Anne Sume from Estonia.
 
Lenni ROP

Pamela SERT

Hippu kääpiöiden PN kehässä
 
27.9.2014 Ahvenanmaa Eckerö INT

Eckerön näyttely oli meille se turistireissu, molemmat koirat, Fia ja Hertta saivat vain ERI:t ja olivat oman luokkansa 1. Tuomarina Annika Ulltveit-Moe Ruotsista. Mutta itse reissu oli todella kiva, perjantain menomatkan myrsky vaihtui lauantaina auringonpaisteeseen, oli lämmintä ja mukavaa tutustua kävellen Maarianhaminaan. Koirat riehuivat puistossa keppien kanssa ja pääsivät haistelemaan merivettä. Lauantai ja sunnuntai vietettiin Maarianhaminassa leppoisasti koirien ehdoilla :)

Fia and Hertta both were first in their class with excellent but the trip itself was really nice!
 
Hertta tuomarin tarkasteltavana
 
Ulkoruokinnassa
 
Vauhdikasta menoa rantapuistossa
 
Missä se keppi on?!

Nähtävyyksiä
 
6-7.9.2014 Viro, Tallinna

Pari aurinkoista ja mukavaa näyttelypäivää tuli taasen vietettyä Tallinnan ympäristössä. Tuloksetkin olivat varsin mukavat, Lennu, Friesian's Golden Lennard, meidän keskikokoinen aprikoosipoika Saksasta oli molempina päivinä ROP-junior saaden eestin juniorisertit. Lauantaina Lennu oli vielä upeasti ROP ja sunnuntaina PU3. Pamela, Greyfun's Pure Girlpower oli lauantaina pentuluokassa ollen ROP-pentu ja sunnuntaina sai ERIn junioriluokassa. Hertta, Greyfun's Miss Magic Black sai molempina päivinä ERIn ja paljon hyvää kehäharjoitusta :): Lauantain tuomari Marjatta Pylvänäinen-Suorsa Suomesta ja sunnuntain tuomari Anca Giura Romaniasta.

Friesian's Golden Lennard "Lennu" BOB-junior with jun-CAC on both days, he was also BOB on Saturday and PM-3rd on Sunday. Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BOB-puppy on Saturday, EXC from junior class on Sunday. Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" EXC on both days. Judges were Marjatta Pylvänäinen-Suorsa from Finland and Anca Giura from Romania.
 
Hertta tuomarin tutkittavana
 
Hertta

Pamela lauantaina
 
Lennu lauantaina
 
Lennu

Lennu ROP

 
30.8.2014 Tervakoski INT

Tervakoskella pentuluokassa Pamela, Greyfun's Pure Girlpower oli hienosti ROP-pentu. Fia, Greyfun Wonderful Wizard ei esittänyt tänään parastaan ja sai näin EH:n. Harmaa kääpiötyttö Muska, Greyfun's Playgirl Musketeer, eiintyi taas edukseen ollen NUO1, NUK1,SA ja varaSERT. Muska mitattiin virallisesti kääpiöksi, 28cm. Tuomarina Alix Jauffret, Ranska

Greyfun's Pure Girlpower "Pamela" BOB-puppy, Greyfun Wonderful Wizard "Fia" VG, Greyfun's Playgirl Musketeer "Muska" got res-CAC and was also measured as miniature, 28cm. Our judge was Alix Jauffret from France.
 
Pamela 8,5kk
 
Pamela liikkeessä
 
Muska ja Minka kehässä

Kääpiönarttujen PN-kehä
 
23.8.2014 Kouvola KR

Kouvolan näyttelyssä Hertta, Greyfun's Miss Magic Black, ensikertalaisena junioriluokassa 9kk iässä, oli hienosti JUN1, JUK1, SA ja PN3. Fia, Greyfun's Wonderfun Wizard ERI, NUK1. Tuomarina Malgorzata Supronowicz Puolasta.

Greyfun's Miss Magic Black "Hertta" was 3rd best bitch in her first show. Greyfun's Wonderfun Wizard "Fia" was 1st with excellent in intermediate class. Our judge was Malgorzata Supronowicz from Poland
 
Hertta
 
Fia
 
26.7.2014 Latvia Adazi INT

Fian kanssa lähdettiin yhden päivän näyttelyreissulle Latviaan, todella hikisen kuumaan näyttelyyn, +32 näytti mittari paikan päällä. Fia jaksoi hienosti ollen ROP,saaden LV SERT ja CACIB. Tuomarina Saija Juutilainen suomesta.

Super hot show, +32 and sunshine. Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB with CAC and CACIB under Saija Juutilainen from Finland
 
Kehään menoa odotellessa
 
Kiitos tuomarille!
 
Fia ja ruusukkeet
 
26.7.2014 Helsinki KR

Lenni, Greyfun's Wind Of Chance oli Helsingin näyttelyssä NUO1, NUK1, SA ja PU3. Tuomarina Svein Helgesen, Norja. Hyvä menestys jatkuu edelleen Josefiinalla ja Lennillä, onnea!

Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" was BM-3rd under Svein Helgesen from Norway.
 
Lenni ja Josefiina

PU kilpailuluokka
 
19.7.2014 Mäntsälä KR

Hertta, Greyfun's Miss Macig Black, (musta keskikokoinen narttu) esiintyi mallikkaasti pentuluokassa ollen ROP-pentu. Fia, Greyfun's Wonderful Wizard voitti nuorten luokan ollen PN3. Tuomarina Henrik Hannelius.

Black medium size female Greyfun's Miss Macig Black "Hertta" was BOB-puppy. Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" won intermediate class and was BB-3rd. We were judgeb by Henrik Hannelius
 
Hertta 8kk
 
Hertta vauhdissa
 
Fia

PN kilpailuluokka
 
12.7.2014 Kokkola INT

Lenni, Greyfun's Wind of Chance oli Kokkolan inttinäyttelyssä upeasti ROP saaden CACIB:in ja SERT:in. Tuomarina Anna Törnlöv Ruotsista. Todella paljon onnea Lennille ja Josefiinalle, kuvista kiitos Josefiinalle.

Greyfun's Wind of Chance "Lenni" was BOB with CAC and CACIB under Anna Törnlöv from Sweden. Thank you Josefiina and congratulations!
 
Lenni ja Josefiina kehässä
 
Lenni ROP,CACIB,SERT. Tuomari Anna Törnlöv, Ruotsi
 
28.6.2013 Pori INT

Porin kansainvälisessä näyttelyssä Lennu, Friesian's Golden Lennard, Lennu, sai EH:n ollen JUK2. Sitä kehäkäyttäytymistä pitää erityisesti harjoitella :). Fia, Greyfun's Wonderful Wizard oli hienosti VSP saaden SERT:in ja CACIB:in.Tuomarina Lesley Chalmers Uusi-Seelanti. Olen niin ylpeä tuosta meidän ihanasta,villistä tytöstä. Ja mikä parasta, Fia oikeasti nauttii näistä näyttelyistä!

Friesian's Golden Lennard "Lennu" was 2nd in junior class with very good. Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB with CAC and CACIB under Lesley Chalmers from New-Zealand.
 
Lennu ja tuomari Lesley Chalmers
 
Lennu
 
Fia
 
Rico ja Fia ROP/VSP kehä
 
ROP "Rico" Dragonflame's Golden Eye ja VSP Fia

Fia tahtoo ruusukkeensa!
 
8.6.2014 Helsinki RN

Helsingin ryhmis oli ensi esiintymisen paikka Hipulle ja Lennulle. Hippu, Greyfun's Wanna Be Winner mitattiin kääpiöksi, koko 32,5cm ja siirtyi näin keskarikehästä kääpiökehään. Hippu oli ensimmäisestä kerrastaan huolimatta kuin kotonaan tuolla näyttelypaikalla ja oli hienosti niin liikkeessä kuin pöydälläkin. Lopputulos oli hieno, NUO1, NUK2, SA, PN2 ja varaSERT. Tästä on hyvä jatkaa.

Lennu, Friesian's Golden Lennard, 'rentoLennu', 9kk ilolla ja elolla viihdytti kaikkia katsojia loikkimalla ja laukkaamalla, kiva oli pojalla. Etta kehäharjoitusta kaipaamme edelleen. Pöydällä poika oli hienosti. Kuitenkin mainio tulos, JUN1, JUK3, SA.

Harmaa kääpiökasvatti Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer, oli myös kehässä kummityttöni Minkan esittämänä, tama kaksikko teki myös hyvän tuloksen eli NUO1, NUK4. Muskan reipas ja iloinen esiintyminen huomattiin ja kaksikko saikin kehuja kehän laidalta :)

Tuomarina Marco Marabotto, Italia

Greyfun's Wanna Be Winner "Hippu" was measured as miniature 32,5cm and moved from mediums to miniatures. She ended up BB-2 with res-CAC. Friesian's Golden Lennard "Lennu" had super fun and was placed 3rd with CQ in junior class. Grey miniature Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" placed 4th in intermediate class. Our judge was Marco Marabotto from Italy.
 
Lennu ja Hippu
 
Greyfun's Wanna Be Winner 'Hippu'
 
Hippu pöydällä

Paras narttu kisan järjestys


Friesian's Golden Lennard 'Lennu'
 
Lennu pöydällä
 
Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer


 
29.5.2014 Pentunäyttely HKI, Puppyshow in Helsinki

Sateinen näyttelypäivä Tuomarinkartanossa ei ollut oikein mukava meidän pennuille, oli jännittävää ja inhottavan kylmää, mutta kaikesta huolimatta Pamela, Greyfun's Pure Girlpower ja Hertta, Greyfun's Miss Magic Black, olivat molemmat ROP-pentuja. Arvostelut tuomari Veli-Pekka Kumpumäeltä olivat oikein luopaavat. Hienoa tytöt!

Greyfun's Pure Girlpower and Greyfun's Miss Magic Black were both BOB puppies under Veli-Pekka Kumpumäki.
 
Pamela vauhdissa
 
Hertta vauhdissa

ROP Hertta
 
24.5.2014 Tuuri KR

Tuurissa Lenni, Greyfun's Wind Of Chance oli upeasti ROP saaden toisen SERTin. Tuomari oli Juha Kares. Paljon Onnea Lennille ja Josefiinalle ja kiitos kuvista Josefiina :)

Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" was BOB with CAC, judge was Juha Kares.
 

Lenni Juha Kareksen arvostelussa


Lenni ja palkinnot
 
Lenni
 
23-25.5.2014 3 x INT SHOW Moletai Liettua

Vietimme kolme aurinkoista, kuumaa näyttelypäivää Liettuan Moletaissa erittäin hyvällä menestyksellä. Fia, Greyfun's Wonderful Wizard, oli joka päivä VSP saaden Liettuan SERTin ja CACIBIN sekä lauantaina vielä Balttian Voittaja-14 tittelin. Fiasta tuli näin 16kk iässä Liettuan Muotovalio! Ihana Fia,niin reipas ja iloinen, jaksoi esiintyä hyvin vaikka oli kuuma ja ruoho kentällä pitkää ja pistävää. Näiden kolmen päivän tuomareina olivat Boris Chapiro Ranska, Ligita Zake Latvia ja Enrique Mate Duran Espanja, kiitos heille myös!

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOS three times with CAC and CACIB, she also gained BALTW-14 title and Lithuanian Championship. Judges were Boris Chapiro, France, Ligita Zake, Latvia ja Enrique Mate Duran Spain.
 
Perjantai ROP Manifique D'argeant Le Petit Dendy Elegant ja VSP Fia, tuomari Boris Chapiro

Fia lauantaina kehässä
 

Fia pöydällä, tuomari Ligita Zake

 
Lauantai ROP Dragonflame's Golden Eye 'Rico' ja VSP Fia, tuomarina Ligita Zake
 
Sunnuntai ROP Dragonflame's Golden Eye 'Rico' ja VSP Fia, tuomarina Enrique Mate Duran
 
2.5.2014

Meille saapui Saksasta ihana poika Friesien's Golden Lennard, Lenni. Lenni on yhteisomistuksessa Satu Lundelinin ja Suvi Korpikosken kanssa. Simonelle hurjasti kiitoksia tästä upeasta mahdollisuudesta saada poika meille.

New import from Germany Friesien's Golden Lennard "Lenni". He is co-owned with Satu Lundelin and Suvi Korpikoski. Thank you Simone for this wonderful boy!
 
 
27.4.2014 Lahti INT

Lahden näyttelyssä oli Fian lisäksi veli Vili, Greyfun's Winner takes it All (om. Teresa ja Lassi Pollari, Espoo), tiukalta tuomarilta ei irronnut molemmille koirille kuin EH:t mutta arvostelut olivat kuitenkin todella hyvät. Tuomarina Creame Missen, Australia.

Greyfun's Winner takes it All "Vili" and Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" both got Very Good under Creame Missen, Australia.
Vili
 
Fia
 
Fia
 
26.4.2014 Vaasa INT

Lenni, Greyfun's Wind Of Chance oli hienosti vaasan inttinäyttelyssä PU2, sai ensimmäisen SERTin ja varaCACIBIN. Tuomarina Anna-Lena Munkvall, Ruotsi. Todella paljon onnea Josefiina ja Lenni!

Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" was BM 2nd and got his first CAC and res-CACIB under Anna-Lena Munkvall, Sweden. Congratulations Josefiina & Lenni!
 

 
20.4.2014 Narva INT

Narvan inttinäyttelyssä olimme kahden koiran kanssa, eli Fia ensimmäistä kertaa nuorten luokassa tuloksella NUO1, NUK2,SA,PN3,varaCACIB. Kääpiöissä Nina, Greyfun's Novel Raising Star voitti luokkansa ollen siis AVO1, AVK1, SA, PN2, varaCACIB. Tuomarina Angel Garach Domech, Espanja.

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" first time in intermediate class, she was BB 3rd with res-CACIB. Miniature Greyfun's Novel Raising Star "Niña" was BB 2nd with res-CACIB, our judge today was Angel Garach Domech from Spain.
 
Nina
 
Fia
 
13.4.2014 Kankaanpää RN

Kankaanpään näyttelyssä Fia, Greyfun's Wonderful Wizard oli hienosti rotunsa paras ja sai SERTin. Fian veli Lenni, Greyfun's Wind Of Chance (om. Josefiina Terävinen, Kurikka) sai ERIn ollen JUK1.Tuomarina Tomasz Borkowski, Puola.

In Kankaanpää group show, Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" BOB & CAC. Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" EXC 1st in junior class. Our judge was Tomasz Borkowski from Poland.
 
Lenni kehässä

VSP Yellowmellow Marzipan 'Chap' ja ROP Fia
 
8-9.3.2014 2x INT Vilna Liettua

Takana taas hieno reissu Liettuaan Vilnan inttinäyttelyihin. Ensinnäkin ilma suosi meitä kummasti, lämpöä n.10 astetta ja kaikkialla oli kuivaa ja aurinko paistoi. Kepo Pete huolehti ajamisesta ja roudaamisesta, mutta joutuipa sunnuntaina Viivin kanssa kehäänkin, ensimmäistä kertaa villiskehässä, sydämmentykytystä riitti ;). Lauantaina Viivi,Greyfun's One In A Million oli VAK2 ja VARACACIB, Fia, Greyfun's Wonderful Wizard JUK1, JUNSERT, PN2 ja Liettuan Juniorivoittaja -14 titteli. Tuomarina Igoris Zizevskis Liettuasta. Sunnuntaina olikin menestyksekäs päivä, Viivi saavutti viimeisen tarvittavan CACIBIN ja on nyt näin ollen Kansainvälinen muotovalio! Hienoa Viivi! Ja Fia, ihana juniorini, sai toisen JUNSERTIN, on nyt myös Liettuan Juniorimuotovalio sekä Balttian Juniorimuotovalio. Fia oli myös BOS. Tuomarina Jean-Francois Vanagen Belgiasta. Todella iloisina ja tyytyväisinä lähdimme kotia kohden.

Lovely trip to Vilna Int. Greyfun's One In A Million "Viivi" got res-CACIB on Saturday and her final CACIB on Sunday! Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" got JUN-CAC and LTJW-14 title on Saturday, on Sunday she was BOS with JUN-CAC. Judges were Igoris Zizevskis from Lithuania and Jean-Francois Vanagen from Belgium.
 
 
 
2-23.2.2014 Valmiera Latvia

Valmierassa Fia sai kaksi junnusertiä tullen näin Latvian juniorimuotovalioksi ja oli myös molempina päivinä ROP. Tuomarina lauantaina Istvan Csik Unkarista ja sunnuntaina Chris Zeniou Kyprokselta.

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" BOB on both days with JUN-CAC under Istvan Csik from Hungary and Chris Zeniou from Cyprus.
 
 
 
15.2.2014 Tuusniemi RN

Tuusniemen näyttely oli Nupun päivä! Nuppu, Greyfun's Sweetheart oli ROP saaden viimeisen tarvittavan sertin ja tuli näin Suomen Muotovalioksi! Arvostelukin oli hieno portugalilaiselta tuomarilta, Manuel Loureiro Borgesilta; 'Feminine with a nice head and expression. Very good neck & topline. Good front. Excellent coat. Ribcage well developed. Good propotions. Good angulations. Nice mover.
Onnittelut myös Nupun omistajalle Sirpalle!

Greyfun's Sweethear "Nuppu" was BOB and became Finnish Champion! Congratulations Sirpa!
 
BOB Greyfun's Sweetheart 'Nuppu' ja BOS Olymbinar's Magnus Maximus

Aina iloinen Nuppu ja ylpeä kasvattaja
 
19.-20.1.2014 Vaimastvere Viro

Fia, Greyfun's Wonderful Wizard oli molempina päivinä ROP, sai JUNsertin ja JUNROP tullen näin Viron Juniorimuotovalioksi. Kääpiö Nina, Greyfun's Novel Raising Star sai lauantaina ERI:n ja sunnuntaina oli ROP saaden Eestin sertin. Lauantaina tuomarina Elena Kulesova Venäjä ja sunnuntaina Anna Tiets Venäjä.

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB and BOB-jun on both days, got her last jun-CAC and is now Estonian Junior Champion. Greyfun's Novel Raising Star Niña got EXC on Saturday and was BOB with CAC on Sunday. Judges were Elena Kulesova Venäjä and Anna Tiets from Russia.


2013
 

 
13-15.12.2013 HELSINKI 3xINT näyttelyt, Helsingin Voittaja-13, Pohjoismaiden Voittaja-13 ja Voittaja-13 näyttelyt

Fian, Greyfun's Wonderful Wizard, 3 päivän näyttelyputki sujui Fian osalta hienosti, ikää 11 kuukautta ja ensimmäiset Suomen viralliset näyttelyt isolla kilpatantereella. Tuloksena 2 x JUN ERI, JUN EH ja NORDIC JUNIOR WINNER-13 titteli. Ei hassummin! Tuomareina Bo Skalin Ruotsi, Laurent Heinesche Luxemburg ja Johan Juslin Suomi.

Fian veli Vili, Greyfun's Winner Takes It All (om. Teresa & Lassi Pollari), oli kehässä lauantaina Teresan esittämänä ja kaksikolla oli upea meno kehässä vaikka vasta molemmat aloittelevat tätä näyttelyuraa. Vili sai ERI:n ollen JUK2. Kiitos Teresa ja Vili!

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" entered all three shows and got new title: Nordic Junior Winner 2013. Judges were Bo Skalin Sweden, Laurent Heinesche Luxemburg and Johan Juslin Finland. Greyfun's Winner Takes It All "Vili" attended Nordic Winner and was EXC 2nd.
 
Fia tuomari Bo Skalinin arvioitavana
 
Fia JUN ERI, JUK3
 
Vili ja Teresa
 
Vili liikkeessä
 
Vili JUN ERI, JUK2
 
Fia ja Tuomari Laurent Heinesche
 
Nordic Junior Winner-13!
 
Fia tuomari Johan Juslinin tarkastelussa
 
7.12.2013

Viiville ja Zorrolle syntyi aamuyön tunteina 6 hyväkuntoista, kaunista pentua, 4 tyttöä ja 2 poikaa. Pennut ovat virkeitä ja Viivi hoitaa hienosti pentujaan. Pennuista on vielä varattavissa 1 tyttö ja 1 poika.

Viivi's and Zorro's puppies were born.
 
 
2.11.2013

Olivialle ja Santulle syntyi 6 jäntevää, reipasta pentua, 4 tyttöä ja 2 poikaa. Pennut ja emo voivat hyvin.

Olivia's and Santtu's puppies were born.
 
 
Viro, Rakvere 19-20.10.2013

Fian ensimmäiset viralliset näyttelyt olivat Rakveressa Virossa, Fia oli juuri täyttänyt 9kk eli harjoittelemaan lähdettiin. Mutta hienosti meni. Lauantaina Fia oli JUN1, SA, JUNIOR SERTI ja JUNIOR ROP sekä PN2. Tuomarina Kresten Scheel, Tanska. Sunnuntaina Fia oli ROP, JUNNU ROP ja JUNNU SERTI eli hieman vielä parannusta lauantain tulokseen. Tuomarina Tomasz Borkowski, Puola.

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB-junior and BB-2 with jun-CAC on Saturday and on Sunday BOB, BOB-junior and again with jun-CAC. Judges were Kresten Scheel from Denmark and Tomasz Borkowski from Poland.
 
Fia ottaa rennosti
 
Fia lauantaina, tuomarina Kresten Scheel, Tanska
 
Fia kehässä sunnuntaina

Fia ROP, tuomarina Tomasz Borkowski, Puola
 
Hämeenlinna, Tuulos RN 5.10.2013

Tuuloksen näyttelyssä Kimi, Greyfun's Iceman sai EH:n ollen AVK3. Myös Iina, Greyfun's Jamming For Fun sai EH:n ollen AVK3.Kimi ja Iina olivat tälle tuomarille liian kevyitä ja siroja. Kääpiöissä junnutyttö Minni sai JUN1, SA ollen PN4. Minnin ensimmäinen virallinen näyttely, hienosti meni. Tuomarina Siret Lepasaar, Viro.

Greyfun's Iceman got VG 3rd and also Greyfun's Jamming For Fun got the same result VG 3rd. Miniature Greyfun's Bling Bling "Minni" was BB-4th. Judge was Siret Lepasaar from Estonia.
 
Kimi
 
Iina
 
Minni
 
Tuulos pentunäyttely 21.9.2013

Tuuloksen pentunäyttelyssä olivat Helmin pennut Vili, Greyfun's Winner takes It All ja Fia, Greyfun's Wonderful Wizard. Vilille näyttely oli ensimmäinen samoin kuin esittäjä ja omistaja Teresa Pollarille myös. Ensimmäinen esiintyminen taisi jännittää molempia kovasti, erityisesti Viliä pöydällä oleminen. Vili oli PEK1. Teresa esitti Vilin todella hyvin, hieman vielä tarvitaan kokemusta molemmille. Fia oli ROP-pentu. Tuomarina Anne Sume.

At Tuulos puppyshow Greyfun's Winner takes It All "Vili" 1st in puppu class. Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" BOB-puppy under Anne Sume.
 
Vili 8kk
 
Vili ja Teresa kehässä
 
Fia ROP-pentu
 
Muurame RN 8.9.2013

Muuramen näyttelyssä Niña, Greyfun's Novel Raising Star sai ERI:n ja oli AVO3. Nuppu, Greyfun's Sweetheart sai myös ERI:n ollen AVO1.

Muurame group show today, Greyfun's Novel Raising Star "Niña" EXC 3rd in open class. Greyfun's Sweetheart "Nuppu" EXC 1st in open class.
 
Niña pöydällä, tuomari Anne Sume
 
Nuppu liikkeessä
 
1.9.2013 Tampere RN

Tampereen näyttelyssä oli meidän nuoret mukana eli Fia, Greyfun's Wonderful Wizard ja Lenni, Greyfun's Wind Of Chance Kurikasta. Lupaava Lenni oli hienosti ROP-pentu ja Fia VSP-pentu. Onnittelut vielä Lennille ja omistajalle Josefiina Teräväiselle!

Nuppu, Greyfun's Sweetheart oli ROP saaden SERTin, nyt olisi Nuppu sitten yhtä sertiä vaille valio. Toivottavasti tuo jostain vielä tulee :).

Greyfun's Wind Of Chance "Lenni" BOB-puppy, Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" BOS-puppy. Greyfun's Sweetheart "Nuppu" was BOB with CAC. She needs now one more to become champion.
 
Lenni 7kk
 
Lenni ROP-pentu ja Fia VSP-pentu
 
VSP Mary Saloon Brave Prince ja ROP Nuppu
 
 
17-18.8.2013 Viro Tallinna INT

Meillä on nyt uusi Kansainvälinen muotovalio, Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte! Olivia oli jälleen upea esiintyjä ja oli molempina päivinä VSP ja sai CACIB:it, eli näin ollen valionarvo tuli saavutettua. Suurkiitokset tästä tuomareille Gabriela Veiga ja Torbjön Skaar. Olivian näyttelyura kesti siis tarkalleen 1v3kk, tänä aikana Olivia saavutti Suomen, Eestin, Latvian, Liettuan, Balttian ja kaiken kruunaavan Kansainvälisen muotovalion arvon, kerrassaan mahtava suoritus.

Fia oli Olivian kaverina mukana ja oli molempina päivinä ROP-pentu. Fia sai varsin lupaavat arvostelut molemmilta tuomareilta.

Reissu kaikkinensa oli taas varsin nautinnollinen ja hauska, sade viilensi hieman lauantaita mutta sunnuntaina oli lämmin, aurinkoinen päivä. Matkaan sattui hieman vastoinkäymisiäkin, mutta taas voi tätäkin reissua ilolla muistella, kiitos siitä Sadulle, Sarille, Petelle, Tuulalle ja Antille :).

Greyfun's Cosi Fan Tutte is now International Champion! She was BOB and got CACIBs on both shows. Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB-puppy on both shows. Our judges were Gabriela Veiga & Torbjön Skaar.
 
Lauantaina ROP Shakespeare S Tsvetochnoi Poljany ja VSP Olivia
tuomarina Gabriela Veiga, Portugali

Fia ja ruusuke
 
Parhaan nartun valinta
 
Sunnuntaina ROP Shakespeare S Tsvetochnoi Poljany ja VSP Olivia,
tuomari Torbjörn Skaar, Ruotsi.
 
Fia vauhdissa
 
Jippii!
 
Olivia ja Fia
 
11.8.2013 Match Show Lohja

Fialla jälleen hieno match show menestys eli Fia voitti pentujen punaiset ja oli koko kisan BIS3. 15kg koiranruokaa raahattiin kotiin kera monien muiden palkintojen :).

Fia was BIS 3rd at unofficial match show.
 
Fia parikilpailun punainen
 
Fia BIS3
 
Fia BIS3
 
3.8.2013 Pentunäyttely Helsinki

Fia, Greyfun's Wonderful Wizard oli ensimmäisessä pentunäyttelyssä ja oli hienosti ROP-pentu. Tuomari Miroslaw Redlicki Puolasta antoi Fialle varsin mukavan arvostelun: 'Lovely puppy. Eyecatching. Excellent head and profile. Superb pigment. Good neck. Good tailset. Stylish movement. Promising coat'. Fia oli innoissaan muista koirista, esiintyi kauniisti, pöytäkäyttäytymistä saadaan kyllä hioa vielä reippaasti.

Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer oli VSP-pentu. Muska sai myös hyvät arvostelut, lupaava pentu tuo pieni tyttönen.

Greyfun's Wonderful Wizard "Fia" was BOB-puppy under Miroslaw Redlicki from Poland in her first puppyshow. Fia's critique: 'Lovely puppy. Eyecatching. Excellent head and profile. Superb pigment. Good neck. Good tailset. Stylish movement. Promising coat' Greyfun's Play Girl Musketeer "Muska" was BOS-puppy.
 
Fia liikkeessä
 
Muskan menoa
 
ROP ja VSP Muska
 
Fia palkintoineen
 
Fia ryhmäkehässä
 
14.7.2013 Hyvinkää KR

Hyvinkään näyttelyssä Nuppu, Greyfun's Sweetheart oli AVO1, SA ja PN2 sekä varaSERT. Tuomari Anna Brankovic, Serbia.

Greyfun's Sweetheart best bitch 2nd with res-CAC under Anna Brankovic from Serbia
 
Nuppu vauhdissa
 
Nuppu ja mukana olleet seuraneidit Helmi ja Fia.
 
29.6.2013 Tuusula KR ja 30.6. Hämeenlinna KR

Tuusulan näyttelyssä ensimmäistä kertaa esiintynyt harmaa kääpiövillakoira Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer oli kummityttöni Minkan esittämänä upeasti ROP-pentu ja sama toistui sunnuntaina Hämeenlinnan näyttelyssä. Nuppu, Greyfun's Sweetheart oli AVK 2 Tuusulassa. Tuomarina Tuusulassa Maija Mäkinen ja Hämeenlinnassa Rajic Branislav, Slovenia. Onnea Muska ja Minka!

Greyfun's Play Girl Musketeer BOB-puppy at her first show in Tuusula and on Sunday in Hämeenlinna also BOB-puppy. Greyfun's Sweetheart was 2nd in open class on Saturday. Our judge in Tuusula was Maija Mäkinen and in Hämeenlinna, Branislav Rajic from Slovenia.
 
Muska, Greyfun's Play Girl Musketeer Rop-pentu
 
16.6.2013 Aura RN

Auran ryhmänäyttelyssä Iina, Greyfun's Jamming For Fun oli hienosti VSP ja sai ensimmäisen SERTin! Kääpiöissä Niña, Greyfun's Novel Raising Star oli NUK1, SA, PN4. Molemmat koirat käyttäytyivät hienosti huolimatta sateesta ja tuulesta, kumpikaan kun ei sateessa oikein viihdy.

Greyfun's Jamming For Fun "Iina" got her first CAC and was finally BOS. Miniature Novel Raising Star "Niña" was best bitch 4th. Great results despite the horrible weather.
 
Niña vauhdissa
 
ROP kehä
 
VSP Iina ja ROP Of Hannelhill John Lemon
 
9.6 Salo RN

Salon ryhmänäyttelyssä oli mukana kaksi näyttelyiden ensikertalaista, punainen kääpiönarttu Minni, Greyfun's Bling Bling, pentuluokassa. Minni oli ROP-pentu. Iina, Greyfun's Jamming For Fun, harmaa keskikokoinen narttu sai ERIn ollen AVK2. Tuomarina Colette Muldoon, Irlanti. Molemmista koirista sai olla ylpeä siitä miten nuo käyttäytyivät kehässä, tuomarin nenänpää sai lipaisut molemmilta. Kiitos mahtaville sijoituskodeille kotikasvatuksesta :).

Greyfun's Bling Bling "Minni" BOB-puppy, Greyfun's Jamming For Fun "Iina" EXC 2nd in open class. Our judge was Colette Muldoon from Ireland.
 
Minni kehässä
 
Minni ROP-pentu
 
Iina vauhdissa
 
Iina poseeraa
 
Iina pöydällä
 
26.5.2013 Rauma KR-näyttely

Rauman näyttelyssä Kimi, Greyfun's Iceman (Omistaja Sari Kuula, Hyvinkää) oli hienosti PU2 saaden Vara-SERTIn. Tämä oli Kimille ensimmäinen virallinen näyttely. Onnea!

Greyfun's Iceman "Kimi" was BM-2 in his first show and got res-CAC!
 
 
 
25-26.5.2013 Liettua Moletai INT

Kahden päivän kansainvälisessä näyttelyssä Olivia oli molempina päivinä VSP saaden 2 x SERT ja CACIB. Viivi oli molempina päivinä ROP saaden 2 x SERT ja 2 x CACIB. Eli kaikki mitä toivottiin niin saatiin. Muuten matka oli varsin vaiherikas, auton starttiongelmia, vääränlaisen dieselin aiheuttamia käyntiongelmia ja loppuhuipennukseksi auton ovet menivät paluumatkalla itsestään lukkoon niin että auto oli käynnissä ja mina ja Satu ulkopuolella..siinä meinasi jo itku tulla kun koirat olivat sisällä, auto käynnissä, me vieraassa maassa ja laivan lähtöaika lähestyi. Kaikesta huolimatta saimme autokorjaamon apuun ja kerkesimme juuri ajoissa laivaan. Tässä kohtaa ajatuksissa oli tiukasti se että reissut saavat nyt olla mutta kummasti se mieli kuitenkin muuttuu kun aikaa hieman kuluu :).

Greyfun's Cosi Fan Tutte "Olivia" two times BOS with CAC and CACIB. Greyfun's One In A Million "Viivi" BOB on both days with CACs and CACIBs.
 
Dundee Rop ja Olivia Vsp
 
Fido Vsp ja Viivi Rop
 
Olivia Latvian hiekkarannalla
 
Viivi Latvian hiekkarannalla
 
Palkinnot Liettuasta
 
24.5.2013 Liettua Molétai

Liettuan Toy Clubin järjestämässä ryhmänäyttelyssä Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte oli VSP ja sai SERTin tullen näin Liettuan muotovalioksi sekä Balttian muotovalioksi. Viivi, Greyfun's One In A Million oli myös VSP saaden myös SERT:in ja tullen myös Liettuan ja Balttian muotovalioksi.

Greyfun's Cosi Fan Tutte "Olivia" was BOS & CAC and became Lithuanian and Baltic champion. Greyfun's One In A Million "Viivi" was also BOS & CAC and gained the same titles.
 
19.5.2013 Match Show Lohja

Meidän pieni Fia, hiukan yli 4kk, oli harjoittelemassa näyttelykäyttäytymistä match showssa ja lopputulos olikin hieno, BIS 2.

"Fia" just over 4 months was BIS 2 in match show.
 
 

 
14.4.2013

Syntyi Nupulle sunnuntailapsi, potra poika, syntymäpaino huikeat 318g. Pentu on jäntevä ja hyväkuntoinen, Nuppu tarkka ja huolehtiva äiti.

Nuppu gave bith one big boy, 318g! Puppy and mother are doing great.
 
 
31.3.2013 Latvia Riika INT

Latvian voittajanäyttelyssä Riikassa oli upea päivä koirillani, musta keskikokoinen Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte oli ROP, CACIB, SERT, LVW-13 ja Latvian valio, aprikoosi keskikoinen Viivi, Greyfun's One In A Million oli PN2 (kaikesta ylimääräisestä temppuilusta huolimatta..)ja sai SERTin tullen näin myös Latvian valioksi. Tuomarina Igor Vuguzov Venäjältä.

Matka sujui taas hienosti, kaikki koirat ovat kyllä upeita matkustajia. Aurinkoisesta Suomesta matka räntäsateiseen Riikaan sujui mukavassa seurassa leppoisasti, eli kiitos matkaseurasta Satu, Sari ja Pete.

At Latvian Winner black medium size "Olivia" Greyfun's Cosi Fan Tutte was BOB, CAC, CACIB and LVW-13, also LV CH! Apricot medium "Viivi" Greyfun's One In A Million got also CAC and LV CH!
 
BOS Jasenak Volsebjana Nocj & BOB Olivia
 
Olivia with her trophy

Viivi on the table
 
Viivi
 
Voitokkaat Olivia ja Viivi kera ylpeän omistajan :)
 
2-3.3.2013 Liettua Vilna INT

Liettuan KV-näyttelyssä kääpiö Nella, Greyfun's Rosa Moyesii oli upeasti molempina päivinä ROP saaden molempina päivinä Liettuan SERTit ja CACIBit. Nellasta tuli näin Liettuan muotovalio, Balttian muotovalio sekä sai Liettuan voittaja -13 tittelin. Musta Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte oli kovassa porukassa hienosti lauantaina PN2, varaCACIB ja sunnuntaina PN3. Upeita tyttöjä ja uskomattoman helppoja matkalaisia!

At Vilnius INT, Lithuania, miniature Greyfun's Rosa Moyesii "Nella" BOB on both days with CACs and CACIBs, her new titles are BALT & LT CH & LTW-13. Black Greyfun's Cosi Fan Tutte "Olivia" BB-2nd with res-CACIB on Saturday and BB-3rd on Sunday.
 
Olivia
 
Nella

Olivia & Nella
 
Näitä laukkuja ei kukaan Nellalta vie.
 
17.2.2013 Jyväskylän ryhmänäyttely

Jyväskylän näyttelyssä Justus, Greyfun's Jackpot For Me, harmaa keskikokoinen villakoira mitattiin kääpiöksi. Justuksen säkäkorkeus on 34cm ja on siis nyt harmaa kääpiövillakoira. Ensi esiintyminen kehässä sujui pienestä jännityksestä huolimatta hyvin ja näyttelykärpänen taisi puraista niin esittäjää kuin koiraakin. Justus sai laatuarvostelun EH ja NUK 3. Tuomarina Rainer Vuorinen.Tsemppiä tuleviin kehiin!

Jyväskylä group show, judged by Rainer Vuorinen. Greyfun's Jackpot For Me "Justus" was moved from mediums to miniatures, he is 34cm. He got VG 3rd from intermediate class.
 
 
 
10.2.2013 Viro, Tallinna INT

Tallinnan kansainvälisessä näyttelyssä Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte ja Viivi, Greyfun's One In A Million, saivat molemmat Viron sertin tullen näin Viron muotovalioiksi. Viivi oli myös VSP ja sai CACIB:in, Olivia oli PN3 ja varaCACIB. Tuomarina Carlos Fernandez-Renau Glez-Anleo. Hienoa tytöt!

At Tallinn Int show Greyfun's Cosi Fan Tutte "Olivia" and Greyfun's One In A Million "Viivi" both finished their Estonian championships. Viivi was also BOS with CACIB and Olivia BB4th with res-CACIB. Judge Carlos Fernandez-Renau Glez-Anleo.
 
Voitokkaat matkalaiset Olivia ja Viivi
New Champions!
 
New Estonian Champion Olivia
 
20.1.2013 Turku Int

Turun kansainvälisessä näyttelyssä Nuppu, Greyfun's Sweetheart sai ERI:n ollen AVK4. Tuomarina Bivin Edd E, USA.

Turku International, Greyfun's Sweetheart "Nuppu" was EXC 4th in open class, judge Bivin Edd E. USA.
 
14.1.2013 Helmin ja Asserin pennut syntyivät

Pentukopassa tuhisee 6 pentua, 4 poikaa ja 2 tyttöä. Helmillä synnytys sujui mallikkaasti ja Helmi hoitaa huolella ja tarkuudella pentujansa. Kaikki siis hyvin koko pesueella.

Helmi's puppies were born. 4 boys and 2 girls are doing great as Helmi in such a great mother!
 
 
13.1.2013 Kajaani INT

Kajaanin kansainvälisessä näyttelyssä Viivi, Greyfun's One In A Million oli upeasti ROP saaden CACIBin. Tuomarina Nenad Davidovic, Serbia. Onnittelut Viiville ja Niinalle sekä kiitos. Hyvin alkoi tämä vuosi :)

Greyfun's One In A Million "Viivi" was BOB with CACIB. Our judge was Nenad Davidovic from Serbia.
 


2012
 

 
22.11.2012 Fannin ja Zeuksen pennut syntyivät

Fannin pennut syntyivät sektiolla torstaiaamuna ja pentuja syntyi 2, tyttö ja poika. Alku näytti hyvältä mutta poikapentu ei sitten ollutkaan elinkelpoinen vaan nukkui pois perjantaiaamuna. Nyt pentukopassa tuhisee vain yksi tarmokas pikkutyttö jota Fanni hoitaa tarkasti ja tiukasti. Kaikki siis hyvin tällä pikkupesueella.

Fanny has a girl! Two puppies were born but only one girl was strong enough, she is now doing great and growing up!
 
 
10.11.2012 Riga, Latvia INT

Latvian kansainvälisessä näyttelyssä Onni, Greyfun's Happy Go Lucky oli ROP, sai SERTin ja CACIBin tullen näin Latvian muotovalioksi ja upeasti myös Kansainväliseksi valioksi! Tuomarina Jean-Jaques Dupas Ranskasta. Superonnittelut Onnille ja Tiinalle hienosta menestyksestä ja valionarvoista!

Greyfun's Happy Go Lucky "Onni" was BOB with CAC and CACIB. He finished his Latvian and International championships! Judge was Jean-Jaques Dupas from France.
 
31.10.2012 Nellan ja Leon pennut syntyivät

Nella synnytti tänään 5 reipasta ja elinvoimaista pentua, 3 narttua ja 2 urosta. Nella suoriutui urakasta upeasti ja hyvin omatoimisesti. Pennut ovat aika tummia väreiltään joten onkin nyt hieman arvuuttelua, montako aprikoosia tai punaista joukossa on. Sen näkee sitten myöhemmin. Kaikille pennuille on tässä vaiheessa löytynyt mukavat uudet kodit.

Nella gave birth to 5 puppies, 3 girls and 2 boys.
 
 
20.11.2012 Turku KV

Turun KV-näyttelyssä Olivia 'Greyfun's Cosi Fan Tutte' sai ERI:n ja myös Viivi 'Greyfun's One In A Million sai ERI:n ollen myös VAK2. Tuomarina Christophe Coppel Ranskasta.

Turku Int show, "Olivia" Greyfun's Cosi Fan Tutte EXC and "Viivi" Greyfun's One In A Million EXC 2nd in champion class. Judge Christophe Coppel from France.
 
18.10.2012 HARMAITA KÄÄPIÖPENTUJA TULOSSA

Fanni (Greyfun's Kwan Yin) kävi ultrassa ja pentuja olisi ultran mukaan 3 tulossa. Pennut syntyvät viikolla 46. Pentujen isä on FI & EE CH Catella Tristan, Zeus.

Fanni (Greyfun's Kwan Yin) has been mated to "Zeus" FI & EE CH Catella Tristan and the ultrasound confirmed Fanni's pregnancy.
 
 
7.10.2012 Tuulos

Tuuloksen näyttelyssä Nuppu, Greyfun's Sweetheart oli ROP, sai SERT:in ja kääpiö Niña, Greyfun's Novel Raising Star oli VSP ja sai SERT:in. Upea päivä näillä näyttelyiden alokkailla, Nupulla toinen virallinen näyttely ja Ninalla ensimmäinen, tuomarina toimi Saija Juutilainen. Hyvä tytöt!

At Tuulos groupshow Greyfun's Sweetheart "Nuppu" was BOB and got CAC. Miniature Greyfun's Novel Raising Star "Niña" was BOS at her first show and got also CAC. Our judge was Saija Juutilainen from Finland.
 

Nuppu


Niña on the right

 
1.10.2012 PENTUJA TULOSSA - PUPPIES!

Odotamme viikolla 44 syntyväksi kääpiövillakoiran aprikooseja/punaisia pentuja mielenkiintoisesta yhdistelmästä, emo C.I.B FI, LV, EE MVA Greyfun's Rosa Moyesii "Nella" ja isä FI, LT, EE MVA Sarahill Red Red Lion "Leo".

C.I.B FI, LV, EE MVA Greyfun's Rosa Moyesii has been mated to FI, LT, EE MVA Sarahill Red Red Lion. We'll expect puppies to born on week 44.
 

Leo & Nella

 
12.8.2012 Raisio

Raision näyttelyyn lähdimme hieman kutkuttavissa tunnelmissa, olihan Olivian viimeinen serti toiveissa ja mukana myös näyttelyiden ensikertalainen Nuppu, Greyfun's Sweetheart, Helmin sisko. Ja hienostihan tuo meni, Olivia oli ROP, sai siis sen viimeisen SERTin, ja on näin ollen kennelin uusin SUOMEN MUOTOVALIO! Upeaa, vain 4 näyttelyä Olivialla koko näyttelyuralla ja nyt jo valio. Tästä on hyvä jatkaa kenties ulkomaille asti.Suuri kiitos ja onnittelut myös Olivian kotijoukoille Sammattiin. Nuppu oli myös iloinen yllätys, Nuppu voitti AVO luokan ja oli PN2 saaden VaraSERTin. Nuppu oli pentunäyttelyä lukuunottamatta ensimmäistä kertaa kehässä, nyt siis jo 4 vuotias. Tuomarina täällä Igor Selimovic, Kroatia.

Olivia (Greyfun's Cosi Fan Tutte) got her last CAC being BOB and is now Finnish Champion! Nuppu (Greyfun's Sweetheart) was BB-2nd with res-CAC. Judge Igor Selimovic from Croatia.
 

Greyfun's Cosi Fan Tutte

 

Greyfun's Cosi Fan Tutte BOB


Greyfun's Sweetheart

 
3-4.8.2012 Liettua Druskininkai INT

Niina, Nella (Greyfun's Rosa Moyesii) ja Viivi (Greyfun's One In A Million) tekivät Sadun ja hänen koirien kanssa matkan Liettuaan Druskininkain kansainvälisiin näyttelyihin. Nella oli molempina päivinä PN2 ja VaraCacib, lauantaina Nella sai myös luokkasertin. Viivi oli myös molempina päivinä PN2 ja VaraCACIB.Viivillä tämä oli ensimmäinen ulkomaan matka ja hienostihan tuo meni. Tuomareina Krystyna Opara ja Gabriela Veiga.

Nella (Greyfun's Rosa Moyesii) on both days BB-2 with res-CACIB, on Saturday also class-CAC. Viivi (Greyfun's One In A Million) had same results; BB-2nd with res-CACIB. Judges were Krystyna Opara and Gabriela Veiga.
 
28.7.2012 Pori INT

Porin KV-näyttelyssä Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte oli hienosti AVK1, sai SA:n ja SERTin. Nyt Olivialla on kolmen näyttelyn jälkeen jo 2 SERTiä ja CACIB. Aikamoinen tyttö tuo Olivia! Tuomarina Veli-Pekka Kumpumäk

At Pori Int show, "Olivia" Greyfun's Cosi Fan Tutte won her class with CQ and finally got her second CAC judged by Finnish Veli-Pekka Kumpumäki!

VIDEO
 
 
21.7.2012 Mäntsälä

Viivi, Greyfun's One In A Million oli Mäntsälän näyttelyssä ROP, sai SERTin ja on nyt uusi SUOMEN MUOTOVALIO! Tuomari Paula Heikkinen-Lehkonen. Paljon Onnea Viivi ja suuri kiitos Niinalle.

"Viivi" Greyfun's One In A Million BOB in Mäntsälä, got her last CAC and is now Finnish Champion! Judge, Paula Heikkinen-Lehkonen. Congratulations and thank you Viivi and Niina!
 
New Finnish Champion Viivi!
Thank you for the photo, Kirsi Pesonen.
 
15.7.2012 Sweden, Piteå INT

Piteån KV-näyttelyssä Helmi oli hienosti PN4 ja CACIB, Helmi oli ainoa 'värillinen' narttu kehässä ja kymmenen SA:n saaneen nartun joukossa neljäs niin olen niin onnellinen Helmin sijoituksesta. Taso oli kova sillä Helmin voittanut musta ROP narttu oli myös BIS 1 koko näyttelyssä! Myös muut koirat pärjäsivät hienosti ja matkaan tuli usean cacibin lisäksi myös yksi uusi Ruotsin muotovalio, onnittelut siitä Diolle ja Sadulle :). Piteåsta lähdimme sitten iltapäivällä ajelemaan kotia kohden, pysähdyksien jälkeen olimme perillä 5.00 aamulla, huhhuh. Rankka matka mutta hyvässä seurassa se meni hienosti!

"Helmi" BB-4th with CACIB at Piteå international in Sweden.
 
Helmi
 
Valioluokka
 
Osa kilpailuluokasta
 
Voitokkaat matkaajat
 
14.7.2012 Oulu INT

Lähdimme perjantaina matkaan Sadun puudelimobiilin vakaalla kyydillä kohti Oulua. Matkassa mukana Satu, Sari,kuski & roudari Pete, minä sekä 5 koiraa. Pitkä matka sujui hyvin loistavassa seurassa ja hienosti matkaavien koirien kanssa.

Oulun KV-näyttelyssä menestys oli todella hieno, Helmi eli Greyfun's Sweet Sorceress oli VSP ja CACIB, Helmi sai nyt viimeisen KV- muotovalion arvoon tarvittavan CACIBIN!! Helmi siis kennelin uusin KANSAINVÄLINÈN MUOTOVALIO, olen niin ylpeä Helmistä! Tuomarina Roberto Schill Romaniasta. Tästä matkamme jatkui kohti Ruotsia, Piteåta.

"Helmi" Greyfun's Sweet Sorceress BOS with CACIB so she is now INTERNATIONAL CHAMPION! Judge Roberto Schill from Romania.
 
ROP Of Hannelhill James Blond ja VSP Greyfun's Sweet Sorceress, Helmi
 
8.7.2012 Karjaa INT

Karjaan KV-näyttelyssä musta keskikokoinen narttu Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte oli PN3 saaden VaraSERTIN ja VaraCACIBIN joka vahvistuu CACIBksi. Hienoa Olivia, toinen näyttely ja nyt kasassa jo SERTI ja CACIB :). Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress oli PN2 ja VaraCACIB. Tuomarina Otto Krcal, Saksa.

At Karjaa Int show "Olivia" Greyfun's Cosi Fan Tutte was BB-3rd with res-CAC and res-CACIB which will turn to CACIB! "Helmi" Greyfun's Sweet Sorceress was BB-2nd and res-CACIB. Our judge was Otto Krcal from Germany.
 
9-10.6.2012 Latvia, Riga INT

Jälleen kerran teimme mukavan reissun Latviaan, upeaan Riikaan, missä voisi viettää useampiakin päiviä näyttelypäivien lisäksi. Saimme nauttia hellesäästä nämä näyttelypäivät. Tuloskin oli varsin mieluinen, Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress oli lauantaina PN2 ja Vara-Cacib ja sunnuntaina VSP ja Cacib. Nyt Helmillä on sitten 3 cacibia kolmesta eri maasta. Suuri kiitos mukavasta matkanteosta ja järjestelyistä kuuluu Sadulle ja myös pikku apulaiselle Inkalle.

We visited Riga, Latvia for international show. "Helmi" Greyfun's Sweet Sorceress was BB-2 with res-CACIB on Saturday and BOS with CACIB on Sunday. She now has 3 CACIBs from three countries!
 
ROP D'Julio Peter Pan 'Dio' ja VSP Greyfun's Sweet Sorceress 'Helmi'
 
Railakasta menoa Latvian ihanilla hiekkarannoilla.
 
27.5.2012 Joensuu Int

Joensuun KV-näyttelyssä Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress oli PN2, varacacib ja Greyfun' Åsa Olivia oli kääpiöissä myös PN2, varasert ja varacacib. Tuomari Harto Stockmari.

At Joensuu Int show, "Helmi" Greyfun's Sweet Sorceress was BB-2nd with res-CACIB and Greyfun' Åsa Olivia was BB-2nd in miniatures, also res-CACIB and res-CAC. Judge Harto Stockmari.
 
17.5.2012 Helsinki

Musta keskikokoinen kasvattini Olivia, Greyfun's Cosi Fan Tutte, aloitti hienosti näyttelyuransa Helsingin ryhmänäyttelyssä ollen PN1, SERT ja VSP. Viivi, Greyfun's One In A Million sai ERIn ollen Avo2. Tuomarina Jussi Liimatainen.

Black medium size "Olivia" Greyfun's Cosi Fan Tutte started her showcareer in Helsinki by being BB-1, CAC and BOS. Greyfun's One In A Million was 2nd in open class with excellent. Judge Jussi Liimatainen.
 
Viivi ja Olivia odottelevat kehän alkua
 
Olivia juoksee
 
ROP uros ja Olivia VSP
 
22.4.2012 Kankaanpää

Kankaanpään näyttelyssä saavutettiin 2 hienoa tulosta eli kääpiöissä Åsa, Greyfun's Åsa Olivia oli ROP saaden Sertin ja keskikokoisissa Viivi oli myös ROP saaden Sertin. Todella upea päivä kasvateillani, onnea Åsalle ja Viiville sekä perheille :).

At Kankaanpää show we got two nice results as miniature "Åsa" Greyfun's Åsa Olivia was BOB with CAC and medium size "Viivi" had the same result. Amazing day for Greyfun's poodles, congratulations to Åsa and Viivi with their owners.

 
 
10-11.3.2012 Vilnius, Lithuania

Liettuan KV-näyttelyssä Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress, oli lauantaina ROP, LT Sert, Cacib saavuttaen samalla Liettuan muotovalion, Liettuan voittaja -12 tittelin ja Balttian muotovalion arvon. Sunnuntaina Helmi oli PN2 ja varacacib. Nella, Greyfun's Rosa Moyesii oli molempina päivinä PN2 ja varacacib. Matka kaikkinensa sujui hyvin, koirat matkustivat hienosti (6 koiraa kaikkinensa mukana) ja huumori höysti matkantekoa :). Kiitos Sadulle turvallisesta matkanteosta puudelimobiililla ja sekä Sadulle että Sarille kiitos loistavasta matkaseurasta!

At Lithuanian Int show on Saturday, "Helmi" Greyfun's Sweet Sorceress was BOB with CAC, CACIB, Lithuanian Championship, Lithuanian Winner 2012 and Baltic Championship title. On Sunday Helmi was BB-2. Greyun's Rosa Moyesii "Nella" was BB-2 with res-CACIB on both days.
 
Kerrostalomatkustamista
 
Kehän laidalta
 
Helmi
 
Reissussa rähjääntynyt puudeliporukka
 
25.2.2012

Lohjan pentunäyttelyssä kääpiövillakoiranarttu Nina, Greyfun's Novel Raising Star teki ensi esiintymisensä ollen hienosti PEK1, KP ja ROP-pentu.

At Lohja puppyshow miniature female "Niña" Greyfun's Novel Raising Star did her debut being BOB-pyppy.
 
 
2.-4.3.2012

Kävimme harmaan kääpiövillakoiranartun Fannyn, Greyfun's Kwan Yin, kanssa Vantaalla Zeuksen, eli Catella Tristan, luona astutuksen merkeissä. Toivomme pentuja syntyväksi toukokuun alussa.

With grey miniature "Fanny" Greyfun's Kwan Yin, we visited "Zeus" Catella Tristan and we're hoping puppies to born on early May.
 
 
11.2.2012

Kennelimme uusi Kansainvälinen muotovalio on Nella! Nella eli Greyfun's Rosa Moyesii sai Tallinnan kansainvälisessä näyttelyssä Cacibin, Sertin ja oli Rop saaden myös Eestin muotovalion arvon. Tuomarina Aleksei Belkin, Venäjä. Upeaa Nella ja Niina, paljon ONNEA ja suuri kiitos!

Our new International Champion is Nella! Greyfun's Rosa Moyesii "Nella" got her last CACIB in Tallinn international with CAC and BOB and is now also Estonian Champion. Our judge was Aleksei Belkin from Russia. Well done Nella & Niina, HUGE congratulations and thank you!
 
BOS Joy-Toy's Captain Morgan & BOB Greyfun's Rosa Moyesii.
Kiitos perhe Räsäselle
 
7.1.2012

Lohjan pentunäyttelyssä Iina, Greyfun's Jamming For Fun oli Pek 1. Tuomarina Tiina Taulos

At Lohja puppyshow, "Iina" Greyfun's Jamming For Fun was 1st in her class. Our judge was Tiina Taulos.
 


2011
 

5.-6.11.2011

Virossa, Tartton KV-näyttelyssä Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress oli molempina päivinä PN2, vara-Cacib ja lauantaina Helmi sai myös Sertin saavuttaen näin Eestin Muotovalion tittelin. Kääpiöissä Nella, Greyfun's Rosa Moyesii oli lauantaina PN4 ja sunnuntaina PN3 saaden vara-Cacib. Cacibit jäi nyt saamatta eli niiden haku jatkukoon :). Matka sujuikin mukavasti Talvaston Sadun uudella 'Puudelimobiililla', tilaa riitti niin matkustajille, koirille kuin ostoksillekkin, ja seura oli leppoisaa ja mukavaa. Kiitos Sadulle ja Niinalle siitä. Nyt sitten suunnittelussa uusia, pidempiäkin matkoja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin :).

At Estonia, Tarto International "Helmi" Greyfun's Sweet Sorceress was BB2nd on both days with res-CACIB and on Saturday, she also got CC and is now Estonian Champion! In miniatures, "Nella" Greyfun's Rosa Moyesii was BB4th n Saturday and BB3rd on Sunday and got res-CACIB.
 
Helmi & Ammi in Tarto

 
Puudelimobiili neitsytmatkalla
 
23.10.2011

Lohjan pentunäyttelyssä harmaa keskikokoinen pentu Iina, Greyfun's Jamming For Fun oli PEK1, KP ja ROP-pentu. Onnittelut Iinalle ja Arjalle!

In Lohja puppyshow, grey medium size puppy "Iina" Greyfun's Jamming For Fun was BOB-puppy. Congratulations to Iina and Arja!
 
2.10.2011

Tuuloksen näyttelyssä keskarivillis Viivi, Greyfun's One In a Million pärjäsi hienosti ollen VSP ja saaden ensimmäisen SERTin! Tuomarina Anne Sume Virosta. Hienoa Viivi ja Niina!!

In Tuulos dogshow medium size Greyfun's One In a Million "Viivi" did great as she was BOS and gained her first CAC! Judge was Anne Sume from Estonia. Well done Viivi and Niina!!
 
20.9.2011

Tuli suru-uutisia Sammatista, kasvattini ja sijoituskoirani Miisa, Greyfun's Made Of Gold lähti koirien taivaaseen. Miisa oli kuollessaan 13v 10kk. Suuri kiitos Minnalle ja perheelle Miisan hyvästä hoidosta ja otan osaa suureen suruun.

We got very sad news from Sammatti. Greyfun's Made Of Gold "Miisa" is now on the rainbow bridge. She was 13 years and 10 months old when passing away. Great thank you to Minna and her family for taking wonderful care of Miisa and we're so sorry for your loss.
 
20.9.2011

Syntyi Lotalle ja Allulle 6 pirteää ja hyväkuntoista pentua. Pentueessa 3 tyttöä ja 3 poikaa, syntymäpainot 123g-191g. Lotta hoitaa pentuja hienosti. Pentueesta varattavissa vielä yksi tyttöpentu.

Lotta gave birth to her and Allu's puppies - 6 wonderful and healthy babies including 3 girls and 3 boys, whose weight was between 123g-191g. Lotta is taking good care of her puppies. One girl is still available for good home.
 
 
3.9.2011

Sastamalan näyttelyssä virallisten kisojen ensikertalainen Åsa, kääpiö Greyfun's Åsa Olivia, pärjäsi hienosti saaden ERI:n, Sa:n ja ollen PN2 ja Vara-sert. Keskari Viivin, Greyfun's One In a Million, tulos oli yhtä hieno, eli Viivi sai ERI:n, SA:n ja oli PN2 ja Vara-sert myös. Antoisa viikonloppu!

In Sastamala group show debuted Åsa, miniature Greyfun's Åsa Olivia and she did well! EXC with CQ and finally BB-2nd and res-CAC. Medium size Viivi, Greyfun's One In a Million did just as well as se was also BB-2nd with res-CAC. Such a nice weekend!
 
Åsa & Viivi
 
Viivi
 
Åsa
 
28.8.2011

Nellan pennut syntyivät, 3 tyttöä ja 2 poikaa. Nella ja pennut voivat hienosti! Vapaana yksi tyttöpentu ja toiselle tytölle etsitään huolehtivaa sijoituskotia.

Nella's puppies were born. 3 girls and 2 boys. Puppies and mother are doing great! One girl available and another is looking for good co-ownership home.
 
 
20.-22.8.2011

Vierailimme harmaan kääpiövillakoiranartun Fannyn, Greyfun's Kwan Yin, kanssa Riihimäellä Hikaru-uroksen (Evak's Ultra Violet) luona, toiveissa olisi harmaita pentuja syntyväksi viikolla 42. Yhdistelmä KoiraNetissä.

We visited Riihimäki, poodle male called Hikaru (Evak's Ultra Violet) with our grey miniature Fanny (Greyfun's Kwan Yin) and we are hoping to have puppies on week 42. Pedigree on KoiraNet.
 
 
13.8.2011

Viivi eli Greyfun's One In a Million sai Turun elonäyttelyssä ERI:n ja oli JUK1.

Turku all breeds show, Greyfun's One In a Million "Viivi" got EXC and was 1st in junior class.
 
5.-7.8.2011

Nala eli Greyfun's Rosa Nitida osallistui Druskininkaissa kolmeen näyttelyyn hienolla menestyksellä, tuloksena 2 x ROP, 1 x Cacib, 1 x vara-Cacib, 2 x Liettuan serti. Tätä täydentämään vielä Club-Winner titteli ja Baltian muotovalion arvo. Cacib oli Nalalle neljäs eli Nala saavutti näin upeasti Kansainvälisen muotovalion arvon! Hurjan paljon ONNEA Nalalle ja Niinalle ja kiitos Niina kennelin uudesta KV-muotovaliosta!

Greyfun's Rosa Nitida "Nala" took part in three show in Druskininkai with great results! 2x BOB, 1x CACIB, 1x res-CACIB, 2x Lithuanian CAC. And with all these, se won Club-Winner title, is now BALT CH and won her fourth CACIB so she is now also international champion C.I.B! Huge congratulations to Nala and her owner Nina and thank you for new Greyfun's C.I.B!
 
 
21.-23.7.2011

Astutimme aprikoosinvärisen keskikokoisen villakoiratytön Lotan, Greyfun's Rosa Rubiginosa Turussa Allulla, Novy Bibilot Derk Hichkoch. Pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 38. Yhdistelmä KoiraNetissä.

We mated apricot medium size Greyfun's Rosa Rubiginosa "Lotta" to Novy Bibilot Derk Hichkoch "Allu". Puppies are expected to born on week 38. Pedigree on KoiraNet.
 
 
"Lotta"   "Allu"
 
27.-29.6.2011

Aprikoosi kääpiövillakoira Nella, Greyfun's Rosa Moyesii astutettiin punaisella uroksella Joy-Toy's Captain Morgan, kutsumanimeltään Morris. Pentujan odotetaan syntyväksi viikolla 35. Yhdistelmä KoiraNetissä.

Apricot miniature Nella, Greyfun's Rosa Moyesii was mated with red male Joy-Toy's Captain Morgan, known as Morris. Puppies are expected to born on week 35. Pedigree on KoiraNet.
 
 
"Morris"   "Nella"
 
11-12.6.2011

Teimme hikisen mutta antoisan kahden KV-näyttelyn reissun Latviaan, Riikaan. 3 kasvattiani menestyi näyttelyissä hienosti, lauantaina kääpiönarttu Nella, Greyfun's Rosa Moyesii oli VSP, LV-sert, LV-MVA ja sai Cacibin. Keskikokoinen narttu Nala, Greyfun's Rosa Nitida oli PN2, LV-sert, LV-MVA ja vara-cacib. Keskikokoinen narttu Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress oli PN3.Tuomarina Daniela Risdan, Slovenia.
Sunnuntaina Nella jatkoi hienoa tahtiaan ollen jälleen VSP ja sai toisen Cacibin. Nala paransi lauantain tulosta ollen ROP ja sai Cacibin. Helmi oli PN2, sai LV-sertin ja tuli näin ollen Latvian valioksi myös. Tuomarina Linda Volarikova, Slovakia. Reissusta siis 3 Latvian valiota!

Successful trip to international dogshow to Riga, Latvia. 3 Greyfun's dogs did well on shows. On Saturday miniature Nella, Greyfun's Rosa Moyesii was BOS with CAC and CACIB >> LV CH. Medium size Nala, Greyfun's Rosa Nitida was best bitch 2nd with CAC and res-CACIB >> LV CH. Medium size Helmi, Greyfun's Sweet Sorceress was best bitch 3rd. Judge Daniela Risdan, Slovenia.
On Sunday Nella was BOS again with another CACIB. Nala did better on Sunday by being BOB with CACIB. Helmi was best bitch 2nd with CAC and is now LV CH. So three new latvian champions!
 
On the left: male D'Julio Peter Pan own. Satu Talvasto
on the right: female Greyfun's Rosa Nitida
 
28.5.2011

Aloitti Nala eli Greyfun's Rosa Nitida kilpailukautensa Viipurin näyttelyssä Venäjällä hienosti ollen ROP ja sai Venäjän sertin tullen näin Venäjän valioksi. Onnea Nalalle ja Niinalle!

Nala, Greyfun's Rosa Nitida won BOB with CAC at Vyborg and is now russian champion! Congratulations Nala and Niina!
 
 
21.5.2011

Haminan KV-näyttelyssä Helmi eli Greyfun's Sweet Sorceress oli ERI, SA PN 1, VSP ja sai Cacibin. Viivi eli Greyfun's One In a Million oli JUN-ERI, JUN1, SA JUK1. Nella eli Greyfun's Rosa Moyesii oli VAL-ERI, VAK2, SA. Tuomarina Marija Kavcic, Sloveniasta.

Hamina Int show Greyfun's Sweet Sorceress BOS with CAC. Greyfun's One In a Million won junior class with CQ. Greyfun's Rosa Moyesii second in champion class with CQ. Judge Marija Kavcic, Slovenia.
 
On the left BOB Regenfield Lysander own. Jaana Jäppinen
on the right BOS Greyfun's Sweet Sorceress
 
2.5.2011

Syntyi Iisalle 5 tervettä ja elosaa pentua, 3 urosta ja 2 narttua.

Iisa gave birth to 5 healthy puppies, 3 boys and 2 girls.
 
 
 
25.4.2011

Lappeenrannan KV-näyttelyssä Helmi eli Greyfun's Sweet Sorceress oli ERI, SA, PN2 ja sai vara-Cacibin. Tuomarina Ivana Bakal Kroatiasta.

Lappeenranta Int. show Greyfun's Sweet Sorceress was best bitch 2nd with res-Cacib. Judge Ivana Bakal Croatia.
 
 
1-3.3.2011

Iisa, Greyfun's In Optima Forma harmaa keskarinarttu vieraili Vantaalla harmaan keskariuroksen Bubban eli Apolet Grey Fitz, luona ja toiveissa olisi että pentuja syntyisi viikolla 18. Yhdistelmä KoiraNetissä.

Grey medium size female Iisa, Greyfun's In Optima Forma was mated with grey medium size male Bubba, Apolet Grey Fitz. Puppies are expected to born on week 18. Pedigree in KoiraNet.
 
 
Apolet Grey Fitz   Greyfun's In Optima Forma
 
12.2.2011

Eestissä, Tallinnan KV-näyttelyssä aprikoosi kääpiövillakoira Nella eli Greyfun's Rosa Moyesii oli PN3 ja sai vara-Cacibin.

In Estonia, Tallinn Int. show apricot miniature female Greyfun's Rosa Moyesii was best bitch 3rd with res-Cacib.